Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה מוזרה.

כאשר האוטו עומד במצב D או N,יש נפילות טורים בין 1200 סלד ל400 ואז האוטו כבה.

כאשר אני מפעיל את המדחס של המזגן,הכל תקין והסלד עומד יציב על 800 בD ו או בN

הסלד יציב אך ורק כאשר אני מפעיל את כפתור מיזור האוויר ברכב.

מדוע?

להחליף מס מייטר????

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כשאתה מפעיל את המדחס אז המרים טורים מתחיל לעבוד והוא עוזר לשמור על סל"ד יציב כנראה יש לך בעיה במערכת ההזרקה וכשאתה מפעיל מזגן אז זה מפצה על הבעיה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
כשאתה מפעיל את המדחס אז המרים טורים מתחיל לעבוד והוא עוזר לשמור על סל"ד יציב כנראה יש לך בעיה במערכת ההזרקה וכשאתה מפעיל מזגן אז זה מפצה על הבעיה .

מערכת הזרקה? זאת אומרת אינג'קטורים?

אוי ואבוי,,,לנקות אותם זה ים כסף!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

זה לא נראה לי ניקוי אינג'קטורים,

בקרבורטור לדוגמה זיש יחידה קטנה שמושכת קצת את הכבל גז כשהמזגן עובד , בהזרקה אני לא יודע איך זה עובד , אבל זה פחות או יותר על אותו עיקרון , גש למכון הזרקות או מוסך שמכיר את הרכב

פרטים בה"פ .

פורסם

זה קרה לי לפני חודשיים,לקחתי את הרכב לניר גד,מוסך מורשה של BMW,טענו משהו הזוי,צריך להחליף כבל הצתה,עולה 2500 שקל לפני מע"מ.

מאז זה הסתדר ואז חזר.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אז תתחיל מלבדוק את חיבורי החשמל השונים כמו כבלי הצתתה מכסה מפלג קורזיות ומגעים רופפים, למרות שאני בכוון של מה שכתבתי לך קודם.

פרטים בה"פ .

פורסם
לי נשמע כמו משיכת אוויר כל שיהיא שמפסיקה עם הפעלת המזגן.

יש לך הזרקה או קרבורטור?

גילעד

הזרקה אחי...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
הזרקה אחי...

אלדן, ברוך הבא לפורום נא עבור על החוקים.

אם יש לך ידע בסיסי ברכב, ישנו חיישן שיש לו הרבה תפקדים מהם שניים חשובים, כשמהזגן דולק נותן טיפה יותר גז, והתפקיד השני הוא לייצב טורים.

למרות שהרכב מוזרק, כנראה שעליך לכוון סל"ד ידנית בגלל מייצב טורים תקול.

יש שמה מעצור מכני, שהוא בעצם בורג כשאתה מסובב אותו ימינה הסל"ד עולה, תסובב אותו טיפה ותן קצת גז ועזוב ותראה איפה הטורים יושבים, עשה זאת עד שתגיע לטורים רצויים.

פורסם

רפי,חורי רוצה 2000 שקל על מייצב טורים,משומש!!!

במחיר הזהעדיף לנסוע כל החיים עם מזגן....

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...