Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוב על הפנס הימני (בתמונה) פונטיאק.

זה היה פעם בשימוש, או שנקנה בשביל לשמש כפסל?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב המכוניות המעניינות שייכות למתנדבים שנורא אוהבים את הוואסח (רואים אותם בלילה בכפר שמריהו נראים כמו שיירה של ראש הממשלה ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מדובר בפונטיאק GT

q46iuizrqp37jj93m4ff.jpg

0kqb6jvuewdd55188oe4.jpg

התמונות בלעדיות כן? :)

מדובר ברכב הדגמה של החבלה - רכב תופת, ניתן לראות הסלקת חומר נפץ בצידי הרכב + מתג הצתה בפנים הרכב צמוד להנד ברק (לא ניתן לראות)

פורסם
אני גם ראיתי לא פעם מיצובישי פאג'רו סמויה, או ג'יפ של ניסאן (שכחתי את שמו) גם סמוי וגם לא סמוי.

אני לא מבין למה הם צריכים מכוניות כאלו.

ושלא נתחיל לדבר על זה שאופנועי משטרת התנועה הם בעצם אופנועים של BMW.

יש פאג'רו, יש לנדקרוזר, ונכון יש אופנועי BMW, יש גם ימהה (לא לתנועה)

ואני שואל.. מה כואב לך??

תאמין לי שיש להם שימוש מצדיק!

פורסם

אני זוכר שקראתי ב YNET לפני כשלוש שנים כתבה

שבה היה רשום שמשטרת ישראל חשבה לצרף את הפיג'ו 206 GTI

לצי של מתנ"א בכדי שיהיה להם מענה למרדפים מהירים.

אני לא מאמין שזו הייתה מתיחה,אלא באמת כוונה דאז של המשטרה להצטייד ב GTI

קצת חבל שהיוזמה לא יצאה לפועל...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אם מתנדב משועמם מנדב את רכבו וכספו הפרטי (וזה לא משנה כרגע אם זה האמר או פיאסטה) לפעילות משטרתית בשביל שירגיש שיש לו איבר יותר גדול זה זכותו, אבל כשהמשטרה משכירה קרוספייר במחיר מופרז (ואני יודע בדיוק כמה הם שילמו)

כדי ששני שוטרים שמנים ייסעו בה במבט מלא חשיבות עצמית וינסו לעשות איתי לחיצות באיילון (וקיבלו בראש:twisted:)זה כבר בושה וחרפה.

מתנ'א צריכה גם לאנדקרוזר כדי שתיהיה לה נציגות גם בשטח. לזכותה אפשר לומר שהיא קנתה את הדגם הכי פשוט.

השוטרים של מתנ'א ממש לא צריכים לנסוע על בסיס קבוע בB4 ואקורד, גם מאזדה 3 וחברותיה יכולות להספיק להם מעל ומעבר!

*** נמחק. קרא את כללי הפורום *** כל היום בוכים שאין מספיק ניידות אבל הם יכלו לגדיל את הצי שלהם ב30% אם היה בכבוד שלהם לנסוע ברכב סטאנדרטי יחסית במקום "רכבי מנהלים".

במחשבה שנייה, מר ישראל ישראלי לא ייתן להם כבוד בזכות עצמם (ובצדק) אז אולי הרכב המפואר שלהם זה מה שיעזור :evil:

פורסם

יום חמישי האחרון, נסעתי לנתב"ג לאסוף את אבי שחזר מחו"ל. שעה 3:00 בלילה.

בדרך חזרה בכביש המהיר בצד הדרך על השוליים, אנו רואים גיפ תקוע עם אורות מצוקה - יש לציין כי השוליים מאוד צרים.

בכל מקרה הגיפ עומד שם תקוע, הילדים של בעל הרכב עומדים מאחורי גדר הבטיחות בטווח בטוח, והאמא והאבא מנופנפים כמו מטורפים בידיים לכל עבר, כדי שמישהו יעצור להם.

עצרתי אחריי הרכב בשוליים, כל הזמן הזה מעבר לכביש (כביש מהיר 3 נתיבים בכל צד + גדר הפרדה). עמדה ניידת של מתנ"א שאפילו לא הרימה את הראש , ולהביט לצד השני ממול, אולי האזרח שם צריך עזרה.

מפה לשם הוא היה צריך כבלי התנעה. אני לא מסוגל להסתובב בכביש מהיר(סכנת נפשות), ברכב שלי היה צופר אוויר שאני שומר למקרים לא מקרים. לחיצה בריאה על הצופר (הוא לא מחובר לרכב , אלה זרוק בתא המטען) , השוטרים סוף סוף מתעוררים בצד השני, אחד מהם ניגש אלינו בכעס, למה ושואל "למה אני עומד בשוליים, ולמה צפרתי כל כך חזק?" אני מסביר לו שהרכב מאחוריי תקוע כבר שעה+ ושאני צריך שיחסום את הכביש , אני אסובב את הרכב אעזור לו להניע ויעוף לדרכי.

הוא מסכים, אני מסתובב פותח מכסה מנוע , תוך כדי מגיעה ניידת לבנה עם לוחית רישוי אדומה הבחור ברכב נראה די עצבני , ושואל מה הבלאגן, השוטר מסביר לו שאני רק נותן לו כבלי הנעה.

מפה לשם, אני עוזר לו להניע, מסובב את הרכב בחזרה (תוך כדי שהכביש חסום) ונוסע לדרכי עם אבא שלי, שמחים שעצרנו לעזור, כעבור 5 דקות, עוצרת אותי אותה ניידת לבנה ממקודם, מבקשת רישיונות רכב , ושאני אפתח מכסה מנוע לבדיקה. אני שואל אותו לבדוק מה? והוא טוען שיש לו עילה סבירה לכך שהרכב משופר מאוד ואינו חוקי.

אני מסביר כי הרכב הוא מיבוא , שונה מהנוף של הרכבים הנעים בארצנו, אבל הוא מקורי לחלוטין, אין בו שום שיפורים (לפחות לא כאלו בנראים לעין) , הוא טוען שכאשר פתחתי מכסה מנוע לתת כבלי הצתה, הוא קלט את הטורבו הגדול בתא המנוע, והוא בטוח כי רכב מהסוג שלי, מגיע ללא טורבו (הוא צודק אין לי טורבו ברכב, ומעולם לא היה , יהיה לי טורבו). וש90 אחוז מרכבי הספורט בארץ לא חוקיים.

אני מתעקש ולבסוף אומר לו כי הוא אינו בוחן רכב ואין לו סמכות , הוא מתווכח ולבסוף משתכנע וקורא לבוחן רכב, פתחתי מכסה מנוע הבוחן מביט שואל מה זה החלק הזה עם הצינורות, אני מסביר לו שזו היא סעפת יניקה מקורית, וברכב מסוג זה כך היא מגיע מהחברה. (4 ל2 ל 1 - יניקה)

הוא משחרר אותי לדרכי , תוך כדי נזיפה בשוטר, "לא כל רכב מוזר, שאתה לא מכיר או מזהה, הוא לא חוקי".

ואני שואל, למה כל זה היה נחוץ. סה"כ עצרתי לעזור.

אגב אני נוהג בזה:

IMG_1881.jpg

IMG_1882.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הלנד קרוזר הוא נמצא בשירות משטרת התנועה, נועד גם למרדפים בשטח וגם לכביש.

לשטח באמת יש לשוטרים היילקס ויגו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...