Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה 2 בצהריים, הרכב של השכנה (306 שנת 98 5 דלתות) חנה לו בשקט בצד ימין של הכביש כמו בכל יום בכמה שנים האחרונות.

לפי מה שמספרים, GMC לבנה, נכנסה בו בצורה שלא תבייש תאונה עם נפגעים בינוני עד קשה, עד כך שהעיפה אותו חצי אוטו על המדרכה.

לפי הנזק שנראה כרגע, יש פגיעה רצינית בשלדה (הבגאז עבר לשבת עם הספספל האחורי), טמבון מרוסק לחלוטין, בקלית שמאל, עיוות של כל דלת שמאל, ובקיצור הרבה מאוד נזק.

המדהים הוא, שהנהג\ת ב GMC אפילו לא טרח לבדוק נזק, אלא עשה רוורס, ופשוט ברח משם.

שכנים חביבים לקחו את המספר ופרטים (סוג וצבע).

מדהים. פשוט מדהים. לברוח מתאונה כזו (מיילא היו נפגעים ..) כשריסקת למישהו את האוטו. לא יאומן.

לצערי המצלמה לא עלי אז אין תמונות :(

פורסם

אורן - לידך קוראים ל306ים דברים רעים, מזל ששלי היתה אצלך רק שבועיים...

ובנימה רצינית - אני משאר שברמות האלו של תאונה עם נפגעים - כבר הגיעו לנהג/ת הGMC הביתה ולקחו אותו/ה לתחנה מהר מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עדיף שהנהג יחיה בסבל עקב בעיית הGMC מאשר להרוג אותו ישירות, לא ?

מצד שני, אולי אנחנו נפתור אותו מחיי סבל שנמשכו שנים רבות בגלל הGMC :roll:

סתם, הכל בהומור. אפילו אדם כזה מגיע לו לחיות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לול ליביו :D

אפשר לחשוב.. כולה 306 אחת, אם ניקח את רוני ואייל אז אני תיקו איתם.

אגב - בתאונה לא היו נפגעים, האוטו עמד בשקט בחניה, אבל המראה של הרכב נראה כמו רכב שעבר תאונה קשה.

פורסם
ושוב יהיה צריך לקחת את החוק לידיים ולהחזיר את נשמתו של הGMC לבורא בשקט בשקט בלי שאף אחד יראה.

אני מוכן לקבל את ה-GMC במתנה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל נהיה חייבים להחתים אותך על טפסים בהם אתה מצהיר שאתה מסוגל כלכלית להפעיל כור גרעיני בחצר ביתך. אחרת לא נוכל להביא לך את הGMC.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כלכלית לא יודע, אבל נפשית אני מוכן להתחיל מחר ב-8:00 בבוקר

:twisted:.

פלוטוניום מועשר לכוווולם!!! :onfire:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנשים חיים פה בפלנטה אחרת אני רואה. אז נכנסה הGMC בפז'ו... הנהג עשה טובה לאנושות ולנהגת של הפז'ו. הוא פירק לה אותה לפני שהיא תתחיל להתפרק בכבישים! :idea:

מה לא ראיתם אף פעם תאונה? לא ראיתם איך דופקים מכוניות ובורחים? אתם בארץ בכלל?

פורסם

אכן קורים מקרים כאלה בארץ הקודש ולא מעטים . האם בגלל זה יש להישאר אדישים.

יש מספר רכב. נקווה שבעל ה GMC לא הודיע על "גניבת "רכבו ויענש בחומרה . על פי החוק זו הגדרה של תאונת פגע וברח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...