Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שומע מוזיקה שמתי לב ל-2 בעיות עם הסאב ולכן החלטתי להתייעץ איתכם ולבדוק אם יש אפשרות לשפר את המצב.

הבעיה הראשונה היא שכשאני שומע מוזיקה ויש שינויים בבאס אני כמעט ולא שומע את השינויים האלה.

לדוגמה אם יש שיר שהבאס נמוך ואז הוא עולה מעט או יורד אני כמעט ולא שומע את השינוי הזה.

בעיה שניה היא שלפעמים הבאס מגיע אליי בדיליי מעצבן וזה מקלקל.

יש אפשרות לפתור לגמרי את הבעיות הנ''ל או להביא לשיפור כלשהו?

אשמח לעזרתכם,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני לא יודע איזה HU יש לך אבל תנסה לשחק עם נקודות החיתוך של הסאב שלך.

דבר נוסף הוא תנסה לבדוק עם סאב אחר ולראות עם עדין יש אותה בעיה,יש מצב מאוד גבוהה שהסאב שלך פשוט נמרח ולא מהיר מספיק בשביל לעמוד בקצב השינויים שיש בשירים מסויימים והפיתרון היחיד כאן הוא החלפת הסאב למשהו איכותי יותר.

תנסה גם לשחק עם המגבר של הסאב,עם הגיין שלו ועם נקודות החיתוך שיש על הסאב.

מקווה שעזרתי.

פורסם
מה ציפית מסאב של בוס?:roll:

:lol:

אל תדאג אני מתכוון להחליף אותו בהקדם, אבל קודם כל אני רוצה להחליף את המגברים, לעבור להגברה אקטיבית, ורק לאחר מכן הסאב ישודרג.

בנתיים אני מנסה לסדר מעט את המריחות האלה בסאונד עד אשר אחליף את הסאב.

ice_man אנסה לשחק עם החיתוכים ואעדכן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...