Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אנחנו מתכוונים לנסוע לגרמניה ל10 ימים של טיול כוכב. הטיול יהיה באיזור היער השחור ועקב הק"מ שנעשה תהיתי לעצמי אם יש אפשרות לבקש מחברת ההשכרה רכב דיזל במקום בנזין. ואם זה אפשרי אז האם יש הבדלים בעלויות בין רכבי בנזין ודיזל.

איפה אני יכול למצוא את מחירי הדלקים והסולר בגרמניה.

ולבסוף,אם יש למישהו המלצות על מקומות שכדאי לבקר בהם (אם בנסיעה ממינכן לכיוון היער השחור ואם באיזור היער השחור/שטוטגארט) אני אשמח לדעת.

:-D

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הי,

תתכונן - זה קצת ארוך:

1) כאשר אתה מזמין רכב בחב' ההשכרה - הם לא רק שלא מתחייבים לסוג המנוע (ובטח לא הנפח) אלא גם לא דגם הרכב עצמו. בד"כ לכל קבוצה יש רכב מייצג (למשל בקבוצה של גולף תוכל לקבל גם פוקוס, אסטרה, מגאן).

2) ע"מ לקבל דיזל, אתה יכול לעשות את הדברים הבאים:

א) כאשר אתה מזמין את הרכב, תבקש שירשמו בהערות שאתה מעדיף דיזל ידני.

ב) כאשר אתה מגיע לסניף (סביר להניח שאתה משכיר את הרכב בשדה, נכון?) בד"כ אתה יכול לבחור. כאשר הפקידה שם מוציה את המפתח אתה יכול (בנימוס אבל) לשאול מה אתה מקבל, ואם מה שאתה מקבל לא מוצא חן בעיניך תבקש (שוב, יפה ומנומס) להחליף למשהו אחר. ברוב המקרים יחליפו לך. למרות שיכול להיות שגם לא (לי היה מקרה כזה פעם - הפקידה היתה עצבנית ולא רצה לעזור).

ג) אם כבר נתקלת במצב שלא מוכנים להחליף לך לשום דבר אחר - עדיין לא הכל אבוד. באזור מינכן יש לך מלא סניפים של חברות ההשכרה (במיוחד עם מדובר ב sixt). פשוט תיגש לסניף אחר, תגיד שהרכב שקיבלת לא מוצא חן בעינך (לא נוח או משהו בסגנון), ותבקש יפה לחליף למשהו אחר. בד"כ לא יעשו בעיות.

3) מה לראות באזור של מינכן ושטוגארט? מבחינתי יש שני מוזיאונים שחובה לבקר בהם: מוזיאון של BMW במינכן, וזה של מרצדס בשטוטגארט (אומרים שלא מזמן נפתח גם אחד חדש ויפה לפורשה). אבל BMW ו מרצדס - חובה. רק תשים לב שמצדס לא עובד בימי שני.

תהנה!

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

במהלך ההזמנה אתה יכול לבחור דגם עם מנוע דיזל.

מניסיון, אני יכול לספר לך שתצטרך גם טיפה מזל בשביל לקבל דיזל פרייבט.

לפני שנה כשאנחנו היינו בגרמניה והזמנו רכב דיזל, נשארו רק ג'יפים עם מנועי דיזל, ככה שזה קצת מאבד מהרעיון של החיסכון. לבסוף לקחנו פורד פוקוס C Max.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני בזמנו שכרתי במינכן רכב מקבוצה D, היא הביאה לנו מפתחות של Bקלאס אוטומטית ואני ביקשתי ידני, היא הביאה ניסאן נוט, ואני ביקשתי משהו יותר מעניין - ואז קיבלתי גולף 2.0TDI 140 כ"ס 32 קג"מ. והשארנו לה טיפ של איזה 10 יורו.

יש לציין שאתה חייב להיות אדיב ולדבר שקט ורגוע כל הזמן - ככה תקבל יחס טוב.

בנוסף תציין דיזל ידני בהזמנה - החסכון אגב עצום!

המחיר של ליטר דיזל וליטר בנזין דיי קרובים בגרמניה, לפני שנה וחצי הם נעו סביב ה1.15 יורו לליטר.

לא יודע מה עכשיו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבחינת מחירי הדלק (נכון לחודש מאי האחרון)

ממוצע של 1.3 יורו לבנזין ו1.1 לדיזל

משתנה אגב מאד מאזור אחד לאחר בגרמניה ובטח שבכלל במערב אירופה.

באוסטריה למשל מחירי הדלק יורדים אפילו מתחת ליורו.

בחודש שעבר הזמנתי עם אבא שלי גולף לשבוע אחד במינכן, בסוף לא היתה גולף וקיבלנו טוראן ידנית 1.6

בהתחלה לא האמנתי שהרכב הכל כך גדול הזה (והמפנק מאד דרך אגב!) יסחוב עם המנוע הקטנצ'יק הזה אבל הוא סחב יפה מאד וצריכת הדלק הייתה לא רעה. (1/13 בנסיעה בינעירונית של כ140-150 קמ"ש עם מזגן)

מבחינת הזמנה, שמעתי לא פעם שממליצים להזמין מהארץ - אני הזמנתי ישירות מהאתר של BUDGET וקיבלתי את הרכב ב260 יורו, כולל הכל + GPS.

נסיעה טובה, גרמניה מדליקה אש!! (פעם שלישית כבר ואני עדין מתלהב:-D)

פורסם

בעונה ,הפקידים בחברות ההשכרה חסרי סבלנות בגרמניה מה שיש הם נותנים או יותר נכון מה שנשאר,פעם במינכן רציתי רכב ידני קטן ונתנו לנו פורד סטיישן מסורבלת וזה עוד אמור להיות צ'ופר :-) מבחינתם.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הבנתי חברה. תודה רבה על הטיפים,די התבאסתי אבל נסתדר :roll:.

יש חברות השכרה מומלצות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

Sixt מומלצת מהנסיון שלי, יש אפשרות גם לשריין רכב דיזל תמורת תשלום סמלי.

בדוק את קטגוריית ה-Holiday cars, יש שם מבצעים טובים מדי פעם.

מומלץ גם לבדוק אפשרות של טיסה לבלגיה או הולנד והשכרה משם - יש סיכוי טוב שזה יניב חסכון יפה.

בהצלחה.

פורסם

באירופה, הסבירות לקבל מנוע דיזל גדולה יותר מזו של מנוע הבנזין.

כך שגם אם לא תגיד כלום, יש סיכוי גבוה שזה יהיה דיזל.

בכל מקרה, כפי שנאמר כשמבקשים בנימוס ועם הרבה סבלנות, הם משתפים פעולה ומציעים לך אופציות נוספות, הכל עניין של גישה.

אפשר לחסוך כסף בהשכרה על ידי שימוש בחברות המוזלות שבפועל חוכרות מכוניות מהחברות הגדולות והמוכרות, רק במחיר נמוך יותר. דוגמא לחברה כזו, שממנה שכרתי בעבר SLK (שבפועל היתה של Sixt) היא :

www.arguscarhire.com

לגבי מקומות לבקר :

1. מוזיאון פורשה בשטוטגארט.

2. סוכנות הרכב של למבורגיני בשטוטגארט (עשרות מכוניות).

3. מסלול הוקנהיים בעיר הוקנהיים.

4. מסלול הנורבורגרינג.

5. מסלול הקארטינג של מייקל שומאכר (צפונית לרינג).

6. מוזיאון הרכב בעיר מולהואס, ליד שטרסבורג.

7. מוזאוני הרכב של BMW ומרצדס.

בהצלחה, ותהנה !

דני G.

6.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

לגבי מחירי הדלק - הנה קישור מצוין למחירי דלק עדכניים בגרמניה

http://benzinpreis.de/statistik.phtml?o=8&_anf=A

ניתן לחפש מחיר של כל סוג דלק בעיר (ללחוץ על האותיות A-W לשינוי שם עיר) וכן משמאל אפשר לבדוק מחירים עדכניים בשאר מדינות העולם.

שאלה לדני G - אני ואשתי חובבי נהיגה ובעוד שבועיים אנחנו נוסעים לחופשה בגרמניה אצל קרובים בעיר שיחסית קרובה מאוד ל Nurburgring. היות ואף פעם לא היינו שם ורצינו מאוד להיות, רציתי לשאול האם ניתן להיכנס עם הרכב השכור שלנו ל RING ולנסוע במסלול? במה זה כרוך וכמה זה עולה? האם נדרשת הדרכה מוקדמת?

(היינו כבר במספר קורסי נהיגה ספורטיביים).

תודה,

איל

פורסם

הדרך מוכרת כדרך הרומנטית

מתחילה במינכן מסתיימת בקלן חלקה הגדול לאורך הריין עיירות כפריות חלקן מימי הביניים. פשוט כמו מגלויה.

במינכן מוזיאון המדע חובה ביחוד עם יש ילדים

עם רוצים תזכורת לשואה כ 10 ק"מ צפונית למינכן מחנה דכאו. מחנה הריכוז הראשון שהוקם בגרמניה לאחר עליית היטלר לשלטון בשנת 1933.

אין ספק יש להם ארץ יפה ומטופחת. הנסיעה באוטובהאן גם היא חוויה בפני עצמה . אני אחרי עשרות ביקורים ועדיין מתפעל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממליץ לך לקחת GPS כי הדרך לדכאו נורא מבלבלת ממינכן-וגם חוסך המון זמן ודלק יקר .במיוחד שיש ילדים קטנים.

אם נשאר להם רק ג'יפ דיזל לא ממליץ לך לקחת כי זה גם מסריח מעשן גם איטי ומסורבל - אני חשבתי שזה מציאה שהציעו לי בהמבורג רכב כזה אחרי 20 קילומטר חזרתי והחזרתי לסוכנות הרכב מהגועל ואי הנוחות-קבלתי פונטו בנזין לצערי אבל היה עדיף על הג'יפ.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...