Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, אין על DX... :)

אגב פנס לד ממש דומה כבר הזמנתי משם לפני חודש, נשאר רק להזמין את התושבת ולראות אם זה מספיק טוב.

אגב, מנסיונך - סוללות רגילות כמו דורסל או אנרג'ייזר לא יספיקו לאורך זמן ? (המליצו שם על סוללות ליתיום)

בקשר לפטור ממסים : למדתי את זה בדרך הקשה עם משקפי שמש שהזמנתי מחו"ל... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא רק הקיבולת של הסוללות, זה גם המתח וגם הגודל הפיזי.

שים לב, אם הזמנת פנס שעובד עם סוללות ליתיום, לא תוכל לשים סוללות ניקל AA רגילות.

מהנסיון שלי, סוללות הליתיום במצב טעינה מלא מספיקות לשעתיים רכיבה כאשר בחצי שעה האחרונה יש ירידה בעוצמת האור. שני סטים (4 סוללות) מספיקים לי בהחלט לרכיבה.

פורסם

לגבי פנסים - אני ועוד שני חברים הזמנו פנסים מ"צ'יין ריאקשן" (האתר).

דאון היל תחרותי אי אפשר לעשות איתם, אבל רכיבת סינגלים מהירה יחסים אפשר גם אפשר, מניסיון.

פיתרון טוב לקיץ כאשר רוצים לעשות "עוד סינגל אחרון" והשמש החליטה לצאת לתנומה...

יצא קצת יותר מ- 50$ אבל מאיר כמו פנסים של 1,000 ש"ח (הנושא נבדק).

כך שמי שרוכב בלילה במקום חשוך באמת (לא צריך את זה בשביל פארק הירקון או משהו, מיותר לדעתי) - יש פיתרונים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפארק הירקון מספיקים הפנסים של ה5 דולר. מנסיון :)

ממש לא, אולי ביום ירח מלא.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא נראה לי שהיה שלשום ירח מלא , במיוחד לא בחשיכה באיזור האגם.

אולי קניתי ב 5 דולר משהו יותר טוב מהממוצע. ברור לי שזה טעון שיפור ,אבל אפשר לחיות עם זה בשבילים של פארק הירקון שמוארים גם בלילה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמוארים גם בלילה...

אהה בשבילים המוארים, טוב, כל פנס מתאים שם.

אני דיברתי על מקומות ללא תאורה כלל, שם צריך מערכת תאורה לאופניים ולא פנס רגיל.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
דיברנו על פארק הירקון, לא על פארק היורה... :)

תתפלא אבל יש המון שבילים בפארק שלא מוארים כלל, קח לדוגמא את איזור ראש ציור וגבעת נפוליאון.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

גם אנחנו רכבנו אבל בבן שמן:

אפשר לראות את אליקו DR.BAS באחת התמונות עם אופני ה ACCENDED AUDIO , איציק מנהל אודיו ועוד כמה חברי קארס.

carsf1.jpg

IMG_1507.jpg

IMG_1515.jpg

IMG_1516.jpg

IMG_1521.jpg

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
עשיתי אתמול 15 ק"מ (פעם שניה השבוע), רובם בעלייה וקיבלתי הוכחה כמה אני לא בכושר :D

אבל זה כיף!

זה לא אתה זה החום !

טוב, זה לפחות מה שאני אומר לעצמי. :roll:\

איך אפשר לרכב בבן שמן בחום הזה, אפילו בבוקר המוקדם..

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...