Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

רציתי לספר פה על כך שהתקנתי סעפת סופרספרינט 4-2-1 על הראלי שלי..

רעש שונה תגובת מצערת הרבה יותר חדה...

וכמובן יותר כוח בטורים שבין 3500 ל-7000 סל"ד ..

קניתי "מהמשתיק" בחולון..

רועי..

--- בא לי ראלי ---

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גבר יש לך אוטו פצצה הג'אנטים מה זה מתאים לאוטו

יש לך תא מנוע פצצה רק תוסיף מוט גישור עליון ויצא לך פצצה

יש כאן הרבה פצצות...

בכל מקרה- להבא-כתוב התרשמות קצת יותר מקיפה וכתוב גם מחירים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה באמת מרגיש הבדל משמעותי :?:

לא בשביל משהו ,אבל אני גם שמתי סעפת בראלי ואני לא חושב שיש הבדל משמעותי

ובטח שזה לא שווה את הכסף (בסביבות ה-3000 בכללי).

בכל מקרה ,תתחדש :wink: ,ותפרט יותר ,אים בדקת את ההבדלים לפני ואחרי על דינו

או מול מכוניות אחרות .

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

אין הבדל? אני מאמין שמי שמכיר את הרכב שלו טיפה יודע להרגיש בהבדלים. אני יכול להגיד לך שהיום התקנתי צנרת פלוס דוד אחורי של סופר ספרינט וההבדל מורגש! האוטו מרגיש קליל יותר והסל"ד מטפס יותר טוב ללמעלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר

מדידות לפני ואחרי יש לך? כי אני יכול להגיד לך לעומת זאת שהגלוז שגם יושב עם צנרת וסעפת ומכיר את האוטו שלו "די" טוב הגיע למסקנות אחרות משלך במדידות בפועל ולא על סמך רעש... ( אל תראה את זה בתור העלבה או זלזול ... שאלה דוגרי.)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תומר

מדידות לפני ואחרי יש לך? כי אני יכול להגיד לך לעומת זאת שהגלוז שגם יושב עם צנרת וסעפת ומכיר את האוטו שלו "די" טוב הגיע למסקנות אחרות משלך במדידות בפועל ולא על סמך רעש... ( אל תראה את זה בתור העלבה או זלזול ... שאלה דוגרי.)

זה נאמר בערך מיליון פעם.

מערכת פליטה מלאה היא שלם ולא חלק אחד בלבד, סעפת+צנרת מרכזית+דוד אחורי

עד כמה שידוע לי לשניהם אין את המערכת, ולהגלוז יש צנרת רחבה יותר ודוד מתוצרת אחרת - בקיצור ס-ל-ט.

בגלל שמערכות פליטה עובדות על לחצים ועל גלים חוזרים, כל שינוי ולא הכי קטן מהתכנון המקורי של היצרן, משמעותי מאד.

מלבד זאת, להתקין סעפת בלבד זה בהחלט לא רציני, נדרשים שינויים תואמים במערכת ניהול המנוע, שיפור הפליטה לבד לא יועיל במאומה.

וכן, 3,000 ש"ח או כל שיפור אחר במנוע אטמוספרי הוא יקר פר העליה בהספק

זה מה יש, אם זה לא מתאים יש מספיק מכוניות בשוק עם מנועים מוגדשים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

וזאת בדיוק הנקודה דוד ... אני מסכים איתך מאה אחוז ... פשוט אנשים קופצים עם זה שהם החליפו סעפת וראם אייר ומי ישמע האוטו שלהם פיתאום "טיל בליסטי"

יש פרופורציות לעינין

ואתה יודע מה ... אם לא עושים את המערכת פליטה קומפלט ( מהסעפת עד ליציאה ) מתוכננת מראש , את היניקה , את ההכנסת דלק ואוויר ואת המיחשוב המקביל זה די לא מוסיף כלום ... אתה יודע מה אני מגזים ... לא הרבה.

Then dying is forgetting

פורסם

לא מדדתי ואני גם לא מתכוון למדוד, גם לא אמרתי שהרכב הפך להיות טיל בליסטי. רק אמרתי שהשינוי מורגש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תשמע תומר , הנקודה היא השינוי הורגש זה דבר מאד פסיכולוגי. אם השינוי לא נמדד איכשהו אז הנקודה של הת'רד לא הועברה.

אני מבקש מרוב האנשים פה מכן והלאה ולפחות מי שקורא את הטופיק....

עשיתם או שאתם הולכים לעשות שינוי כולשהו ברכב ( לדוגמא סעפת , צנרת , ציפ , פילטר , פורטינג , קאמשאפט , הזרקה וכו ... ) לעשות ניסוי בתנאים מבוקרים ( לא צריך ללכת לזרוק כסף על דיינו ... תלכו לכביש ריק בלילה עם מיכל ככה וככה ... תעשו כמה מדידות , ואחר כך אותו הכנ"ל אחרי השיפור )

ותשתפו אותנו אחרי זה , זה נראה לי יהיה פיתרון מוצלח לכל העינין.

Then dying is forgetting

פורסם

אני עשיתי כמה בדיקות מאוד לא מקצועיות לפני ואחרי התקנת הראם איר. אפס למאה כלום לא השתנה, אבל 80-120 בהילוך שלישי ירד בכחצי שניה בממוצע, אותו דבר גם עד 150, בערך חצי שניה פחות אחרי ההתקנה. די מאשש את העובדה שבדיוק במהירויות האלו הראם איר אמור להתחיל להפיק תוצאות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...