Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר השבוע לאורנג'.

ואני יכול לקחת איזה מכשיר שאני רוצה.

איזה מכשיר הייתי לוקחים?

אופציות מעניינות.

N85.

5800 החדש.

סמסונג אומניה.

הדרישות!

מכשיר אמין! וחזק פיזית.

פלש למצלמה וחובה שיהפוך לפנס. איזה מכשיר יכול להפוך לפנס?

ההתלבטות הגדול היא בין 5800 ל N85.

איזה הייתם לוקחים ולמה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לחבר שלי סמסונג אומניה, והוא מקלל את היום שהוא קנה אותו, הייתי הולך על N85 ה-5800 מצלמה על הפנים, מרגיש כמו פלאפון פוזה של ילד ביסודי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לגבי הפנס - יש תוכנה ל-5800 בשם PhoneTorch שהופכת את הפלאש שלו לפנס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

IPHONE!

לא צוחק.

יש לי גם איפון, גם 5800,

לא להיט בכלל ה 5800, יש לו מסך ברזולוציה טובה ויכולת וידאו לא רעה עקב כך, זהו.

הא עוד דבר, יש לו רדיו פנימי, פלאש למצלמה, ומצלמה קידמית, וגם יכול לשמש כמודם למחשב (ככה בדיוק אני כותב את ההודעה הזו ד"א) ודבר אחרון יש לו רמקולים חיצוניים סטריאופונים.

פרט לזה לא יכול להגיד עליו שום דבר טוב, הממשק גרוע, לא ניתן להשתמש בעזרת האצבע בלבד, האיפון משאיר לו אבק בחווית משתמש ובתוכנות צד שלישי

לדעתי תחכה לאיפון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תלוי אם אתה מחפש טלפון או צעצוע.

אם אתה רוצה טלפון עמיד ובעל תכונות שימושיות ה N85/N96 הוא המכשיר בשבילך אבל אם אתה מחפש צעצוע אז איפון.

אישית לא סובל את מסכי המגע והמכשירים העדינים למיניהם. אני מצפה מטלפון שקודם כל יהיה עמיד, אח"כ נוח לשימוש ורק בסוף שיהיה מצלמה/רדיו/טלויזיה/מכונת אספרסו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

OK. על התגובות

N85 זכרון פנימי 70MB וכרטיס של 8 GB

N95 זכרון פנימי של 160 MB וכרטיס עד 16G

N96 זכרון פנימי של 16G. וכרטיס הרחבה (לא מופיע כמה)

5800 זכרון פנימי של 81MB וכרטיס של 16G.

על מה משפיע הזכרון הפנימי ?חוץ מיכולת לשמור מוזיקה / תמונות / סרטים ומשחקים.

אגב משחקים. באיזה יהיה הכי כיף לשחק (כי כנראה באבודה החדשה. יהיה לי הרבה זמן לשחק )

לגבי ה5800 קיבלנו תשובה. יש אפשרות להדליק פנס. סבבה.

ולגבי האחרים? איזה אפשרי להדליק פנס.

ראיתי הפרשי תוכנה גדולים בין הN למניהם. כולם סמביאן. גרסאות- 3/5/9.2\מה ההבדל בינהן?

ואני חופר. כן אני חופר. כי אני הולך להיות תקוע עם המכשיר הזה עכשיו תקופה ארוכה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

פנס- על כל סימביאן אתה יכול להתקין תכנת פנס.

N85- איכות הרכבה מזעזעת, לא מעט באגים. יתרון- מצלמה 5M.

אומניה- מע' הפעלה וינדואוס מובייל. כל פעולה לוקחת הההמממוווןןןן זמן. איטי להחריד. יתרון- גאדג'ט מגניב.

5800- מסך מגע בינוני ומטה. לא ממש מתאים לשימוש באצבע אלא בסטילוס. יתרון- נוח לגלישה באינטרנט.

N96- כבר מאוד וזמן סוללה מגוכח. יתרון- אין. אם כבר, אז עדיף N85.

לפי דעתי- אף לא אחד מאלה. חכה חודשיים עד שיצא האייפון החדש בארץ.

כל מה שכתבתי מבוסס על סקר שוק מקיף שעשיתי לפני חודש כשעברתי בעצמי לאורנג'. אותי עניינו בעיקר איכות בניה, זמן סוללה ומראה. לקחתי E71 ואני מבסוט עד הגג.

פורסם

לדעתי ה5800 מכשיר מעולה. היה לי אותו למשך 3 שבועות. (ולצערי הייתי צריך להחזיר אותו)

האייפון הוא צעצוע מלא בפוזה והוא יותר צעצוע מאשר מכשיר טלפון.

נ.ב. יש לו טאץ' מצויין (ל5800) , מה נסגר עם האצבעות שלכם? עדיף משמעותית על הסמסונגים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משיחה עם חבר באורנג.

הN95. יורד מהמדפים. (דגם ישן. ומוצלח.*) ירד!

האומניה ירד! (לא נוקיה לא נוגע! )

הN96. החדש מוצלח אבל מלא בבגים ( שהוא מכיר את החיה? )

הN85. אפשר כרטיס עד 8G בלבד!

ה5800 מסך מגע. חבר אחר אמר שזה נהייה מציק בשלב מסויים. (יש אמת בדבר???)

פורסם

יש לי אומניה וכל הקטע הזה של האיטיות הוא סתם שמועה מפה לאוזן. יש לי אותו ולחבר יש אייפון, והשוונו את זמן התגובה שהיה כמעט זהה. אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא המכשיר היחיד שנותן מענה להכל לדעתי (אחת הדרישות שלי הייתה ווינדוס וGPS).

אני גם מאוד אוהב את המסך מגע, למרות שנכון שהממשק של האומניה (של הווינדוס) לא הכי נוח בעולם, אבל התפריט כן נוח, והחיוג גם נוח. בתוכנות עצמם התפריטים בנויים יותר לסטילוס ולא לאצבע, אני מסתדר עם הציפורן.

למה אתה צריך יותר מ8GB? :\

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תעשה חישוב, סרט פורנו נגיד שוקל חצי ג'יגה, 15 סרטים ולא יישאר לו יותר מקום לזיכרון אנשי קשר!

פורסם
משיחה עם חבר באורנג.

הN95. יורד מהמדפים. (דגם ישן. ומוצלח.*) ירד!

האומניה ירד! (לא נוקיה לא נוגע! )

הN96. החדש מוצלח אבל מלא בבגים ( שהוא מכיר את החיה? )

הN85. אפשר כרטיס עד 8G בלבד!

הכל עניין של הרגל. יחסית לטאץ ה5800 מאוד נוח , לקח לי זמן להתרגל אבל הכל זורם שם והממשק אינטואיטיבי מאוד.

אם אתה לוקח 5800 תוודא שאתה מקבל אותו בגרסת התוכנה החדשה ביותר.

לאחר שנאלצתי להחזיר אותו - קיבלתי במקומו סמסונג F480 שהוא גם טאץ' (עולה חודשית פי 2 מה5800 דרך אגב) ואין מה להשוות (לטובת הנוקיה). אחרי יומיים פשוט הוצאתי את הסים מהסמסונג והחזרתי אותו לנוקיה הישן שלי (6288).

אני מעריך שאקח את ה5800 וזה רק עניין של זמן. מכיוון שאני אף פעם לא מתחתן עם חברה סלולרית - אני אחכה שבחנויות וכיד 2 מחיריו יהיו משתלמים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היו לי את כל המכשירים האלה (אני חובב גאג'טים)

ואני מוכרח לומר לך שפשוט אל תיגע באף מכשיר מאלה

N85 מכשיר מזעזע, איטי להחריד, איכות חומרים גרועה ביותר, תתרחק!!

N96 מכשיר גדול ומגושם, כבד, מעבד חזק יותר, איכות חומרים גם כו על הפנים, מחיר גבוה מאוד, תתרחק!!

N95 - נראה לי שעדיין מוכרים אותו, הוא מכשיר מצויין (חבל שאין לאורנג את ה N95 8GB לדעתי זה המכשיר הטוב בעולם)

5800 - צעצוע של מכשיר, בקיצור תתרחק!!

E71 - מכשיר מעולה!!!, אבל אם אתה לא רגיל למקלדת ומקשים קטנים כנראה שזה לא המכשיר בשבילך, אם כן זה מכשיר מצויין

הייתי מחכה לאייפון החדש שיצא, אבל שוב, יש כאלה שלא מתאים לך טאץ, אתה חייב לראות את המכשירים והחזיק אותם כדי לדעת מה מתאים לך.

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה, הייתי לוקח איזה מכשיר שאני מקבל בחינם מאורנג, מוכר אותו, בכסף רוכש N95 8GB פותח אותו לSIM FREE, ונהנה ממנו לתקופה ארוכה (זה מה שאני עשיתי) ואני מרוצה עד השמיים (ויש לי גם איפון 3G ואני אומר לך שאין על ה N95 8GB)

פורסם

אחרי חודש וחצי עם ה-5800 אני לא מבין איך הסתדרתי קודם בלי מסך מגע. הגעתי למצב שאני מנסה ללחוץ על המסך בטלפונים אחרים (לא טאץ') ולא מבין למה זה לא מגיב :lol:

למה אתה צריך יותר מ8GB? :\

אם אתה הולך למילואים ורוצה לקחת סרטים אתך, אז לא מספיק.

נ.ב. יש תוכנה (SMARTMOVIE) לסימביאן שמנגנת סרטי DIVX, מה שהופך את הסמארטפון שלך גם לנגן MP5

5800 - צעצוע של מכשיר, בקיצור תתרחק!!

על סמך מה קבעת את זה? סוס עבודה של מכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...