Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו קליאו b שנת 2002, כניראה נשרפו לי מנורות בפנס ברקס העליון (מעל השמשה האחורנית)

ראיתי שצריך מברג כוכב בשביל לפתוח את הברגים בדלת של הבגאז', קניתי מברג והוצאתי את הברגים.

עכשיו הבעיה שאני לא יודע איך להמשיך משם הפנס עדין לא יוצא.

האם מישהו יכול לעזור לי?

תודה מראש

פורסם
שלום,

יש לי רנו קליאו b שנת 2002, כניראה נשרפו לי מנורות בפנס ברקס העליון (מעל השמשה האחורנית)

ראיתי שצריך מברג כוכב בשביל לפתוח את הברגים בדלת של הבגאז', קניתי מברג והוצאתי את הברגים.

עכשיו הבעיה שאני לא יודע איך להמשיך משם הפנס עדין לא יוצא.

האם מישהו יכול לעזור לי?

תודה מראש

קליפסים למיניהם? אם יש לך אפשרות להעלות תמונה של זה לאחר פירוק הברגים זה יעזור..

פורסם

צריך להוציא את כל הספויילר זה שטויות אבל אי אפשר להחליף שם רק מנורות ,צריך להחליף את כל הפנס וזה מבאס.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

כל מה שקשור למנועים ימיים.

פורסם

אני השגתי פנס כזה מפירוק והחלפתי בעצמי.

לאחר שהוצאת את 4 ברגי הכוכב בשני הצדדים ואת ה2 הגדולים יותר באמצע הסופילר מוחזק עם קליפסים תדחוף אותו למעלה והוא יצא. לאחר מכן פרק עוד 2 ברגים שמחזיקים את הפנס עצמו נתק את החיווט והחלף.

כמו שאמרו לפניי אי אפשר להחליף מנורות אלא רק את הפנס כולו. את העלות שלו במוסך מורשה אני לא יודע.

פורסם

כמה עלה לך הפנס בפירוקיה?

ואיפה יש 4 ברגים?

אני ראיתי רק ברגים איפה שפותחים את הבגאז'

ואז יש 2 גומיות עם החיווט בפנים שאותן גם לא בעיה לפתוח

פורסם

אני לא חושב שכדאי חלק מסוג זה לקנות בפירוקייה כיוון שאם ישרפו לך הנורות תוך כמה חודשים תצטרך להוציא סכום כזה שוב.

תעלה בבקשה תמונות אולי יש אפשרות לפרק את הפלסטיק של הפנס ולאחר החלפת הנורות אפשר יהיה להדביק אותו שוב בעזרת דבק שלוש שניות.

פורסם

בספר הרכב כתוב שאי אפשר לפתוח את הפנס וכשאני ניסיתי לפתוח הוא אכן נסדק. עלה לי כ-50 ש"ח. ממליץ לך להתקשר מחר על הבוקר למוסך רנו ולשאול אותם כמה זה עולה.

פורסם

פנס כזה לפני שנתיים עלה לי בסביבות 300 ש"ח מקורי . לא מצאתי פנס כזה חלופי וחיפשתי בהרבה חנויות חלפים .

מפרקים את כל הפלסטיק מסביב לפנס פותחים את כל הברגים וכמו שרשמו קודמי הפנס מחובר עם שני ברגים , פותחים אותם ושולפים את הפנס וזאת כמובן לאחר שפירקת את החיווטים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

הבנתי אותך..

זה מסובך להוריד את העניין הזה?

האוטו חדש אצלי במצב טוב אני מפחד להרוס ומצד שני אין לי 300 ש"ח להשקיע בפנס

פורסם

חכה לתגובה מהבחור שטוען כי עשה זאת כבר אני רק עזרתי לך להבין למה הוא מתכוון מעולם לא התעסקתי ברכב הנ"ל תשל אותי על מאזדה או פורד אני יעזור לך בשמחה ובעצימת עיניים.

• תוכן חדש...