Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שהדברים הטובים ביותר בחיים הם אלה שקורים בספונטניות. ככה גם היה המפגש שלי עם "פראג הקטנה" בהרצליה. הגעתי למסיבה ליד, אלא שבעודי הולך למקום אליו התכוונתי להגיע, עגלה קטנה ועליה כמה ברזי בירה ונקניקיות צלויות משכה את תשומת לבי.

עד מהרה הסתבר שכרגע יש אביב ב"פראג הקטנה", מה שאומר שבכל יום חמישי ושישי הם מציבים את העגלה הזאת בחוץ ומוכרים שליש בירה צ'כית מהחבית ב-10 ש"ח בלבד, ונקניקיות מסוגים שונים ב-15 ש"ח. היות והייתי בדרך למסיבה, הסתפקתי רק בבירה אחת ובכמה נגיסות בנקניקיות שהוצעו לטעימות, אבל די היה בכך כדי שהמקום יוכנס לרשימת הפאבים הדורשים ביקור מעמיק.

אתמול בערב נפל הפור, והלכנו לבדוק הכצעקתה. את פנינו קידמה מלצרית חיננית וחייכנית, אשר הובילה אותנו לשולחן מרווח. המקום עצמו מעוצב בסגנון מזרח אירופאי מסורתי, עם שלל חפצים מהמחצית הראשונה של המאה ה-20, וברקע התנגנה מוזיקה בעוצמה נמוכה וידידותית לבליין שבסה"כ רוצה לשתות את הבירה שלו בשקט.

בשונה מהחוויה הלא נעימה שהיתה לנו ב-JEM'S, כאן עוד לפני שאמרנו משהו, ניצבה על השולחן שורה של כוסות עם בירות שונות, כדי שנטעם ונחליט מה מתחשק לנו. אני הלכתי על STAROPRAMEN כהה, שהיתה מצויינת ודי קלעה לטעם שלי (24 ש"ח לחצי ליטר).

כמנהגו בקודש של יקה טוב ירושלים (לייפציג), את הבירה בחרתי ללוות עם מנה הכוללת שלוש נקניקיות כבש נורווגי, המוגשות עם לחמניה בצד, קוביות צ'יפס, חזרת וחרדל, וכמובן איך לא: כרוב כבוש. זוגתי, לעומת זאת, בחרה בקורדון בלו, שמעבר לשניצל המסורתי, כללה בתוכה גם נתח פסטרמה (או מה שזה לא היה) עשוי מאותו כבש נורווגי נהדר וגבינה מעושנת, בליווי קוביות צ'יפס וסלט. פשוט תענוג לחיך. יאמר לחובת המנה שהסלט היה קטן, אולם ברגע שאמרנו את זה למלצרית, היא חזרה עם קערת סלט נורמלית יותר, ואף לא חייבה אותנו על כך. זה שירות!

שורה תחתונה: היכנסו לסקודה שלכם ותנו בגז אל פראג הקטנה. הנאה מובטחת!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביקרתי שם מספר פעמים. האוכל באמת מרשים, מבחר האלכוהול טוב והמחירים לא עושים חור בכיס.

הרבה יותר מומלץ מהסניף ברחוב אלנבי ת"א.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני קופץ מיידי פעם לסניף הבת ימי שלהם.

עיצוב המקום יפה ותואם לטעמי, פינות ישיבה נוחות שמספקות גם קצת אינטמיות.

קיים במקום גם מסך ענק, למי שרוצה לצפות ב T.V, אני בא לפטפט עם החברים, לכן לא סיקרן אותי כלל מה שהוקרן שם על המסך.

בירות טעימות מאוד, אני אהבתי את הכהות.

האוכל אף הוא טעים ועומד בכמה רמות על מה שמקובל בדרך כלל בפאבים.

בקיצור מומלץ.

• תוכן חדש...