Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,ידידה שלי עובדת בימים אלו על תוכנית דוקומנטרית חדשה שעתידה עלות לאוויר בחודשים הקרובים, בערוץ 2. מטרת התוכנית היא להפגיש בין אנשים שאיבדו קשר עם יקיריהם,בכל מקרה בקובץ המצורף יש הסבר מפורט,אז אולי אחד מכם יהיה בפריים טיים?

אורן

אנשים יקרים.doc

פורסם

יש פורמטים מקוריים (טובים) בארץ? אני לא מכיר...

חוצמזה, אני לא כ"כ מבין את ה"גליק" הגדול בתוכנית כזו. דוקומנטרית? אולי יותר "צהובון".

מי שרוצה למצוא מישהו - יכול היום באמצעות 144, אינטרנט, וכו', ואם הוא ממש מתקשה - חוקר פרטי.

כשאני חושב על זה, יש כמה חברות מהתיכון שהייתי שמח לראות אותן היום, אבל אני לא מוכן שזה יוסרט ;-)

מדכא שלשם הולך הכסף של האגרה ושל הערוץ. מצד שני, זו הפקה מאוד זולה - לא פלא שמוכנים לשדר זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• ספונסר פורום
פורסם
י

כשאני חושב על זה, יש כמה חברות מהתיכון שהייתי שמח לראות אותן היום, אבל אני לא מוכן שזה יוסרט ;-)

זה גם מה שאני אמרתי...

פורסם
התוכנית לא מבוססת במקרה על פורמט של תוכנית המשודרת ברוסיה?

אם זה בפורמט התוכנית שאני חושב (Жди меня), אז זה יהיה משהו בלתי ניתן לצפיה, ועם כמות הבכי שם אפשר לפתור את בעיית המחסור במי קולחין בארץ.

התוכנית לא באה להחליף את הפייסבוק, היא באה להיות צ'יק פליק זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...