Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אז ככה, יש לי את ה- PSS - 0626i ללא צל של ספק.

שמעתי על דגמים אחרים שיש בהם נפילה וחוסר במידים, אך כאן הסיפור שונה, כל התדרים מכוסים באופן מושלם.

הדוגמא הטובה ביותר לצורך העניין היא המוסיקה שאני שומע, רוק, ה-vocals והגיטרות אתה מקבל אותם בתוך הפרצוף ללא שום חיפוף של תדר אחר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ודרך אגב, מגיעה תודה ענקית לתומרR שהמליץ לי על הקיט של בסט קיטס.

בלי הקיט הזה זה לא היה אותו הדבר...

פורסם

הסתכלתי שוב על התמונות ששמת ויש לך את המגנטים הקטנים הנה לינק http://www.cdtaudio.com/pss.htm

ותגיד לי אתה מה יש לך.

חוץ מזה זה לא אומר שהם פחות ממצויינים ואם כמו שאתה אומר "גיטרות בפרצוף" זה צריך להיות וואו:shock:

בכל מקרה תתחדש ותהנה וכן ירבו CDT בארץ במיוחד הסדרות הגבוהות.

פורסם
הסתכלתי שוב על התמונות ששמת ויש לך את המגנטים הקטנים הנה לינק http://www.cdtaudio.com/pss.htm

ותגיד לי אתה מה יש לך.

חוץ מזה זה לא אומר שהם פחות ממצויינים ואם כמו שאתה אומר "גיטרות בפרצוף" זה צריך להיות וואו:shock:

בכל מקרה תתחדש ותהנה וכן ירבו CDT בארץ במיוחד הסדרות הגבוהות.

עכשיו הבנתי אותך... חח

זה לא מגנטים מה שאתה רואה בתמונה שצירפת בלינק, זאת מסגרת גומי שמגנה על המגנט עצמו, זה מטעה אני יודע, אבל בעת ההתקנה אתה מסיר את הגומי הזה...

תודה !

פורסם

הסט והמגבר צריכים להיות לא פחות מנהדרים - מגבר של CDT זה משהו שהזלתי עליו ריר כבר כמה שנים אחורה.

למה דווקא סאב של דייטון? ואם כן, איזה סאב? אתה יכול לספק לינק לדגם?

מה עם חברות כמו אאורה? אקוטון? סיז? פירלס (ג'נסיס אודיופיל אם כבר...) - למה דווקא הבחירה שלך היא דייטון - עד כמה שידוע לי רוב התוצר שלהם הוא לשוק הביניים - האם זה ע"פ שמיעה שגרמה לך להתאהב במוצר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש,

כרגיל יוסי עושה עבודה מדהימה...

תהנה,

רוני נ.

נ.ב

לא מצויין הדגם שלנו ברשימה של הדגמים שהמתאם תואם, האם יש לכך חשיבות?!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

יוסי תודה ותודה לכל השאר על הפירגון.

בנוגע ללינק לא מצויין שהרכיב הזה תומך ב- CD7200, המקסימום שם זה CD7100, האם יכולות להיווצר בעיות אי תאימות ?

לגבי איזה סאב, זה בתוכנית:

http://www.vertexaudio.com/store/pc/Dayton-RSS315HO-4-12-Reference-HO-Subwoofer-4-Ohm-6p125.htm

אבל עדיין לא סגור 100%

הדילמה היא לא לבזבז הרבה שטח בתא המטען כדי לשמור מקום לעגלה של הילדה..

בכל אופן נכון לעכשיו, ה- HU לא מצליח לקרוא את הפלאפונים שלי ורושם NO CONECTION

יש פתרון לבעיה ?

פורסם
יוסי תודה ותודה לכל השאר על הפירגון.

בנוגע ללינק לא מצויין שהרכיב הזה תומך ב- CD7200, המקסימום שם זה CD7100, האם יכולות להיווצר בעיות אי תאימות ?

לגבי איזה סאב, זה בתוכנית:

http://www.vertexaudio.com/store/pc/Dayton-RSS315HO-4-12-Reference-HO-Subwoofer-4-Ohm-6p125.htm

אבל עדיין לא סגור 100%

הדילמה היא לא לבזבז הרבה שטח בתא המטען כדי לשמור מקום לעגלה של הילדה..

בכל אופן נכון לעכשיו, ה- HU לא מצליח לקרוא את הפלאפונים שלי ורושם NO CONECTION

יש פתרון לבעיה ?

כלומר, השקעת כל כך הרבה בסט קדמי ובהגברה שלו וביחידת ראש ואתה בוחר סאב רק בגלל שהוא זקוק לנפח קטן של תיבה?

שמעת את הסאב? זה השיקול היחידי שלך לבחירה שלו?

לפי מה שאני יודע על דייטון יש דברים טובים בהרבה בסדר גודל של מחיר דומה - אבל אין לי מושג אם זה נכון או לא ואם הסאב הזה טוב או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהנחה שהתמונות שנתת הן של הסט שאצלך.!

הסט שיש לך הוא PSS-626I ב100%.!

תבדוק את הוופרים שלך. הן להתקנה בעומק מוגבל! הכי קל! לפי המגנט שיש גם מקדימה!!

אני ישמח מעוד לשמוע את הסטים שלך. אבל אחרי שהם יפתחו עוד טיפה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כלומר, השקעת כל כך הרבה בסט קדמי ובהגברה שלו וביחידת ראש ואתה בוחר סאב רק בגלל שהוא זקוק לנפח קטן של תיבה?

שמעת את הסאב? זה השיקול היחידי שלך לבחירה שלו?

לפי מה שאני יודע על דייטון יש דברים טובים בהרבה בסדר גודל של מחיר דומה - אבל אין לי מושג אם זה נכון או לא ואם הסאב הזה טוב או לא.

לא הולך להתפשר על סאונד, נראה לך, מערכת כזו ולקלקל הכל עם סאב... על הסאב הספציפי הזה יש ביקורות שמהללות אותו, בזכות ביקורות טובות בחרתי את הקומפוננט והמגבר... אני מאוד סומך על ביקורת טובה וזה משהו שאין לחברות מוכרות אחרות, תמיד אנשים יגידו שסאב מסויים מעולה אבל יהיו עוד עשר שיגידו שהמתחרה שלו יותר טוב, בנוגע לדייטון הספציפי הזה, לא מצאתי אחד שקוטל אותו.

רק למען הסר ספק אני מצרף תמונות של דו'ח הבודק של הקומפוננט, המגבר והגומי שמכסה את המגנט החיצוני שבטעות חושבים שזה המגנט עצמו, חברה , זה:

PSS-0626i

התמונה הראשונה שצירפתי בהתחלה זה הבחור בחנות שצילם לי איך הרמקולים מגיעים,כדי שאוכל לתכנן את המקום שאצטרך במזוודה עבורם,הרמקולים שהגיעו, הגיעו ללא המגנט במרכז.

20062009186.jpg

20062009187.jpg

20062009188.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה כי בחרת לדעתי מעולה:ok:.

רק שאלה קטנה אחריי כמה ימים שיש לך את הסט הזה האם החלטת שצריך סאב? הבאסים לא מספיקים?

• תוכן חדש...