Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר חודשים אחרונים של מחקר,המלצות והתלבטיויות קשות ולאחר שכל החלקים הגיעו מחו'ל, ביום ראשון זה קרה.

ביום ראשון התקנתי את המערכת ( אצל יוסי אלפיין, שביצע התקנה מצויינת ומקצועית )

החלקים כוללים:

HU - Eclipse CD7200

קומפוננט - CDT - AUDIO PSS-0626i

מגבר - CDT - AUDIO SQA-4100

ערכת מגבר וכבלים של קנוקונספט.

קיט רדיו להונדה אקורד של בסט קיטס.

ובכן, לאחר יומיים של האזנה, אני יכול לומר שאני כמעט ולא רוצה לצאת מהאוטו בלשון המעטה.

הסאונד עשיר,פנורמי,איכותי, מדוייק !!!

יש לציין שאני מכיר מערכות כבר לא מעט שנים ושמעתי מערכות טובות אצל חברים/מכרים, חלקם מצויידים בסאב מרשים אך המערכת הזו אינה נופלת מהם. הכוח של הטוויטרים לבדם כאילו מדובר ברמקולים ולא בטוויטרים.

הבאס המדוייק ממש כאילו ישנו סאב מצויין ברכב.

כאשר קניתי את המערכת, שאלתי את הבחור אם אני אצטרך סאב,תשובתו היתה כזו,קודם כל תשמע את המערכת באוטו סביר להניח שלא אצטרך סאב, הוא לגמרי צדק.

להתרשמותכם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי זה שציינת סאונד כ"פנורמי" אפשר להבין שהמונחים שלך לגבי רוחב ועומק במה כנראה מבוססים היטב.

תהנה - תתחדש ותמונות בבקשה...

אתה מגיע למפגשים? תהיה השמעה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער שאני עונה רק עכשיו לא הייתי מול מחשב.

אעלה תמונות בהקדם חברה.

כן CDT מייצרים מגברים וזה חתיכת מגבר....

פורסם

וואו זה יקר..

המגבר עולה איזה 2500 ש"ח וכך גם הHU...

רק המגבר והHU עברו את התקציב שלי חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

פורסם

תתחדש אחלה רכיבים CDT שולטים.:-)

אפרופו גם חבר טוב שלי הזמין בהמלצתי ומחכה לסט דומה ES-620Z גם המוזהבים יחד עם UPSTAGE שלהם וכמו כן גם אקליפס 7200 אבל הוא יגביר עם זפקו 350.2

אם אפשר לדעת כמה עלה המגבר(המעולה) שלהם ?ולמה 4 ערוצים?

פורסם

אוקיי חברה, תמונות...

תמונה ראשונה, ככה זה מגיע ארוז במזוודות אלומניום יוקרתיות.

תמונה שניה המגבר לאחר ההתקנה בתא המטען, ניתן לראות את ההתקנה המקצועית ואת העבודה הנקייה.

תמונה שלישית האקליפס בתוך הקיט של בסט קיטס משתלב יפה כאילו ככה זה הגיע עם המכונית.

תמונה רביעית, ניתן לראות את מיקום הטוויטר השמאלי,מניסיון של כמה ימים אני יכול לומר שזה מיקום מעולה,ככה נהנים מעומק של הסאונד ומחוויה פנורמית.

אני חייב לציין שהטוויטר הזה יש לו כוח אדיר,יש רגעים שאני מרגיש שאני מקבל מהטוויטרים עצמם 80 אחוז מהמוזיקה.

תמונה אחרונה, הקייס של הטוויטרים ריק, הוא כל כך יפה שאני חייב למצוא איזה שימוש עבורו.

כמה מילים על המערכת עצמה כי נשאלו פה כמה שאלות,ברצוני לפזר את הערפל

הסט הקומפוננט PSS הוא דגם signature במהדורה מוגבלת. יוצר בעבודת יד ע"י

K. Persson שהוא מהנדס בכיר ב- CDT AUDIO ומכאן השם PSS שזה:

Persson Signature Series

קשה עד כמעט בלתי אפשרי להשיג את הסט הספציפי הזה שלהם, המחיר שלו בדרך כלל סביב ה-800 דולר.

את המגבר קניתי מאותו הספק ולכן קיבלתי מחיר טוב על הסט והמגבר יחד.

המגבר עלה לי 370$ והקומפוננט 499$

למי ששאל מדוע 4 ערוצים, זה כדי שתהיה אופציה להוסיף עוד סאב בעתיד, כרגע המגבר בקושי מנוצל, הוא מדורג כ- 110 וואט אבל לפי דעתי הוא נותן פשוט הרבה מעבר לכך.

כל פעם אני מנסה לבדוק מחדש מה קורה בווליום גבוה יותר ויותר ופשוט המערכת לא נכנסת לדיסטורשן בשום שלב, זה משהו שלא נתקלתי בו בעבר.

בכל מקרה, אם אלך בסופו של דבר על סאב זה יהיה דייטון.

1.JPG

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

לדעתי לפי התמונות יש לך את הסט PSS 626I ולא PSS O626I ההבדל הוא במגנטים.

דווקא בארהב ניתן למצוא את הסטים האלה בלי בעיה הנה תוצאה ראשונה בגוגל.

http://vertexaudio.com/store/pc/CDT-Audio-PSS-0626i-GOLD-6-5-Component-Set-33p148.htm

אני שמעתי את רוב הסדרות שלהם את החתימה לא יצא לי לכן אשאל איך הם מבחינת הסאונד האמצעי (מיד) בסדרת הHD המיד חסר יש המון בס וגבוהים טובים אבל המיד חסר האם כאן זה דומה?

• תוכן חדש...