Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנה.

הפקונג של השסתומים בפונטייק שלי נוזל שמן, עכשיו כדי להחליף אותו אני צריך לפתוח את הברגים של הראש מנוע, השאלה שלי היא אם אני פותח את הברגים של הראש מנוע אני צריך גם להחליף פקונג ראש???? בגלל פתיחת הברגים של הראש מנוע.

זה מנוע כמו של אופל 2000cc. [

תודה ירין אלקיים

פורסם
יש לי בעיה קטנה.

הפקונג של השסתומים בפונטייק שלי נוזל שמן, עכשיו כדי להחליף אותו אני צריך לפתוח את הברגים של הראש מנוע, השאלה שלי היא אם אני פותח את הברגים של הראש מנוע אני צריך גם להחליף פקונג ראש???? בגלל פתיחת הברגים של הראש מנוע.

זה מנוע כמו של אופל 2000cc. [

תודה ירין אלקיים

פקונג ראש. :!:

כמובן חובה להחליף אטם כל פתיחת ראש. ויש מצב גם לחריטה והתאמה מחדש אז....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני סוגר את הראש עם מפתח מומנט, זה די ברור!

בקשר לחריטה שפותחים ראש מנוע זה ממש לא מחייב!!!!

פתחתי כבר מאות ראשי מנוע שהיה אפילו מעבר של שמן למים או להפך, שלחתי את הראש לישור שטח והראש היה ישר לחלוטין, לא היה צריך לעשות לו כלום.

בראש מנוע יש לי בעיה בפקונג של השסתומים שבא על ראש המנוע ובכדי לפתוח אותו צריך לפתוח ברגי ראש מנוע. השאלה שלי היתה - אם צריך להחליף גם פקונג ראש או שאני יכול להשתמש עם הפקונג ראש הישן, כאשר אני לא מזיז את הראש עצמו ממקומו אני רק מוציא את הברגים שלו!

עדיין ממתין לתשובה ירין אלקיים

פורסם

-למה כולם משתמשים במילה פקונג אני לא יודע, בעברית, בישראל, במדינה שאנחנו גרים בה וזו השפה הרשמית, קוראים לדבר הזה שמונח בין הראש לבלוק המנוע אטם-ראש-מנוע.

אם אתה רק פותח את הברגים אבל לא מזיז את הראש, כשאני אומר לא מזיז הכוונה היא לשום תזוזה - אפס, גורנישט, NONE, אז אתה יכול להשאיר את הכל כמו שהוא.

רק תחליף אטם מכסה שסתומים וזהו.

אה ויש אופציה אחרת להפסיק את הנזילה, בלי לפתוח כלום :

לך תעשה שטיפת מנוע, אחר כך נקה את על הבסיס והמסביב של מכסה השסתומים בכוהל (כן כן כוהל, לא לא בנזין או נפט, ואחר שהכל נקי (אבל ממש נקי) קח סיליקון שחור (הסוג שמורחים על אטם-ראש-המנוע לפני שמניחים עליו את הראש) ותמרח לאורך האטם של מכסה השסתומים באופן יפה ובלי חורים.

אם תעשה את העבודה כמו שצריך, זה יכול להחזיק לך בכיף עד לשיפוץ הראש שכנראה תצטרך (כי אם נפרץ האטם של מכסה השסתומים, זה לרוב נובע מבריחת קומפרסיה שלא מתועלת דרך הנשם החוצה או בחזרה למערכת.)

רון.

-אגב, נראה לי לא הגיוני בעליל שאתה צריך לגעת בברגים של הראש כדי לפרק מכסה שסתומים. מנסיוני עם אופל הברגים שמחזיקים את מכסה השסתומים לא קשורים לברגים של הראש. שווה לך לבדוק את זה לפני שאתה ניגש לעבודה-

אה, ויש מי שיגיד שזה חאפרי, לפתוח את הברגים של הראש ולא להחליף אטם, אבל לדעתי זה פתרון מספק. (אבל חשוב שאציין את זה כדי להיות נקי מ"חאפריות" לשמה.. 8) )

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...