Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיק שמיק - יצא לך חרוז :-)

נהפוך הוא, במידה ומדובר בפולס קצר גם ההשראות של הכבל הארוך נכנסת לתמונה וגורמת למפל מתח עוד יותר גדול. - זניח במקרה שלך אסף

אפשר להעביר בכבל גם 1000 אמפר, כל עוד זה לזמן קצר מספיק הוא לא ישרף אבל מפל המתח יהיה עצום ולכן הכבל מתחמם (ככל שנופל עליו מתח גבוה יותר מתפתח עליו הספק גבוה יותר).

בהצלחה

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מרק אני לא נמצא בשום מחתרת, פשוט עמוס בעבודה. כן צריך גם להתפרנס ולנוח בהתאם :lol:.

לגביי הנתונים שביקשת -

הכבל שמורכב היום הוא 00 גייג' !, זו התשובה הסופית מהמוסך שקניתי ממנו את הכבל.

צריכה להיות בעיה ? או שהכבל מתאים ? - במידה והכבל בעל שטח חתך של כ-65 ממ"ר בעל קוטר חיצוני לא כולל בידוד בסביבות 9.3 מילימטר אזי אני מניח שהכבל יעמוד בעומס (כול עוד שמותקן סטרטר מקורי של 2KW ולא משהו משודרג)

נסה למדוד את הקוטר הפנימי של הכבל (הבדיקה לא ממש מדוייקת עבור כבלים מרובי גידים) אבל תוכל לקבל תמונה האם הכבל תקין.

ניתקלתי כבר בכבלים שהרוב הוא בידוד PVC ומעט גידים.

הכבל באורך 5.5 מטר מדוד, כמה זה רע ? המרחק אמור עוד להתקצר השארתי שארית מכיוון שלא החלטתי היכן למקם את כל הקונקטור של תיבת הפיוזים המקורית ( בתא המנוע כמובן ).

מבחינת מינוס - כל כבל באורך 1 מטר ( סה"כ 2 כבלים ).

לגביי בידוד ה PVC אתה מתכוון לשרשור שחור מפלסטיק ? השחלתי את כל הכבל לפניי ההתקנה שלו :wink:. - סוג הבידוד (ציפוי) של הכבל שרכשת באורך 5.5 מטר.

מאיפה ניתן להשיג בית פיוז של 150 אמפר ? יש חיה כזו ? - ראה תגובות של סאונדמן

נ.ב -

עד היום אין לי שום בעיה של ריחות מוזרים ברכב גם בעת טעינה, ההנעה אף התחזקה.

נורא הסתקרנתי למה זה ? חתכתי את הכבל המקורי שהיה מחובר בין האלטרנטור לסטרטר, והוא שחור מבפנים ( יחסית ). האם זו היתה הבעיה שלי כל השנים ( החלפת מצברים מרובה ) ? - אכן נראה שכמה גידים בתוך הכבל נשרפו (התפחמו) ולכן התנגדות הכבל עלתה.

מצטער שאני לא יכול להיות איתכם כל היום, אני עובד כל יום משעה 4 בבוקר עד צאת הנשמה, יש ימים שאני נרדם אפילו בשעה 6 בערב עד הבוקר :crazyeyes. - מעניין את הטוסיק שלי :-)

בברכה אסף.

איזה מצבר כרגע מותקן ברכב שלך ?

פורסם

מרק. דבר ראשון. קוראים לי אלי. אז נעים מעוד.

ודבר שני. אסף אתה רוצה מכות??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לכול המתעניינים :-)

לאחר שעשיתי בדיקה בספרות מקצועית של חברת בוש לגבי מפלי המתח המומלצים במערכות החשמל ברכב התוצאות הם:

1. מפל המתח המכסימלי המותר בין הכבל המחבר בין האלטרנטור למצבר (+) הינו: 0.4 וולט
  2. בין הסטרטר למצבר הינו: 0.5 וולט
  3. בין מפסק אורות למנורה שההספק שלה קטן מ-15 וואט הינו: 0.1 וולט
  4. בין מפסק אורות למנורה שההספק שלה גדול מ-15 וואט הינו: 0.5 וולט
  5. בין מפסק אורות לפנסים קידמיים הינו: 0.3 וולט

• תוכן חדש...