Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי הונדה סיויק 2003 מותקן בה מקדימה מורל טמפו וסאב CVR עם מונו של לייטנינג אודיו , הטמפו מוגבר על ידי הרדיו דיסק

שאלתי היא האם כדאי לקנות קומפוננט למגש האחורי של פולס? (יד שניה בסביבות ה 300 שקל)

כרגע אין לי כסף לקנות קומפוננט מתקדם יותר שיצטרך גם הגברה בהתאם.

אני יודע שלא מומלץ לשים רמקולים אחוריים כשיש סאב. לכן אני שואל, כדאי?

פורסם

לא נראה לי שכדאי, מה שיותר כדאי זה לקנות מגבר 2 ערוצים טוב שיגביר את הקומפוננט מקדימה ובכך תרוויח במה קדמית איכותית ודומיננטית שגם תחפה על החוסר מאחורה, וגם השתלבות יותר טובה של הסאב עם הקומפוננט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תלוי בתקציב. אתה יכול לקנות מגבר שני ערוצים פשוט מיד שניה בכמה מאות ולעבוד פאסיבית ואתה יכול לקנות מגבר HIGH END חדש בעל 6 ערוצים בכמה אלפים טובים.

מה התקציב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה רוצה בעתיד לרכוש סט של אלייט,אז עדיף לך כבר להשקיע במגבר רציני,שיוכל להרים את סט הנ"ל.

גנסיס ST100 יהיה מצוין להגברה של אלייט (אם אתה לא מתכוון להגביר אקטיבית). יש עוד מלא מגברים טובים יד שניה כאן בפורום של 2 ערוצים כמו STEG,ZAPCO,BOSTON וכו'

עד 2K אתה יכול להביא מגבר ברמה גבוהה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...