Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני פונה אליכם - ידידי המלומדים - מתוך בלבול גדול, בתקווה שתאירו את דרכי..

אנחנו משפחה בעלת 6 נפשות (4 ילדים בגילאים 11,9,5,2), מאוכזבים קשות מהמכונית הנוכחית שלנו (יונדאי טרג'ט, מנוע דיזל שנת 2002), ומחפשים בנרות אוטו חלופי, אמין יותר ומשתלם.

כמה פרטים חשובים:

1. אנו מתגוררים בגליל העליון ורוב משפחתנו באיזור המרכז - נוסעים הרבה יחסית, כ- 30,000 ק"מ בשנה.

2. בגלל הנסיעות המרובות, זקוקים לאוטו מרווח עם מקום למטען.

3. ושוב, בשל הנסיעות המרובות, כדאי שהאוטו יהיה חסכוני (יחסית) מבחינת צריכת הדלק

4. מסגרת התקציב - עד 100,000 ש"ח, ובלבד שהאוטו החדש יצדיק זאת..

נראה לי שעוד לא הומצא אוטו כזה..

התוכלו לעזור לי?

תודה!

פורסם

קרניבל באזור 2005, התעניינת ?

רכב ענק ופופולארי, הוכיח את עצמו כאמין (אבל ברקסים צריך להחליף לעתים קרובות למיטב זכרוני).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, במה קיה קרניבל עדיפה על יונדאי טרג'ט?

יותר בזבזנית, הבטיחות עוד יותר גרועה.

ממה אתם מאוכזבים ביונדאי?

האם גיר רגיל בא בחשבון? אם כן - סיטרואן ג'אמפי אפשרות לא רעה: חיסכונית, מרווחת, זולה לקניה ולאחזקה (יחסית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האכזבה מהיונדאי נובעת מחוסר אמינות ומתחושה ש"אין שקט" איתה. הרבה בעיות (מזגן, תקלות בהנעה), והחלקים יקרים יחסית. עכשיו נראה שנצטרך להחליף את מזרקי הסולר - בעיה שלא אמורה להתעורר בשלב זה (מודל 2002, 160,000 ק"מ). הבעלים הקודמים נדרשו להחליף את המנוע (לפני שנתיים).

שמעתי על הג'אמפי, אבל לצערי, גיר רגיל לא בא בחשבון מבחינתנו.

שוב תודה.

פורסם

הקרניבל אחד הרכבים הטובים של קאיה, בתקציב שלך אפילו תוכל לעלות לשנתון 2007 שזה דגם חדש.

רק שקשה למצוא אותם.

אין לי המלצה לרכב יותר טוב ממנו,הנסועה שלך גבוהה ולכן עדיף דיזל, אחרת הייתי ממליץ לך על MPV.

פורסם

מנסיון של כמה שכנים קאיה גם היא לא ממש מספקת שקט בכל הקשור לתחזוקה שוטפת ותקלות.

במחיר הזה הייתי מחפש מיצובישי גרנדיס, או הולך כיוון אחר לגמרי (וזול יותר לקניה ומעט יקר יותר באחזקה) של אמריקאית גדולה עם 6 מקומות (דוגמת שברולט אימפלה / ביואיק לה-סייבר)

עוד רכב שיספק לך ביקורים מעטים במסוך אבל תכופים בתחנת הדלק - הוא המאזדה MPV

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיון אישי הגראנדיס רכב נהדר, אמין, נוח ויחסית ליתר הקבוצה גם בטוח אבל הוא צרך אצלי 1:8 כאשר 95% מהנסיעות היו בין עירוניות.

חשבת על הקטנות יותר כמו מאזדה 5 למשל?

שם תקבל צריכת דלק נמוכה יותר ובכללי רכב בעל תחושה של מכונית ולא של אוטובוס אבל בלי שום נפח אחסון כשהשורה השלישית בשימוש.

פורסם

נראה לי שפשוט נפלת על טראג'ט דפוקה. אני לא בטוח שהתקלות האלו מאפיינות את הדגם בכללותו.

אופציה טובה מאוד זה הפולקסווגן טרנספורטר. זה רכב מעולה, טורבו דיזל, אוטומטי ואמין. הרבה מהם שימשו נכים ועם קצת סבלנות תוכל למצוא רכב כזה שמור ששימש נכה.

• תוכן חדש...