Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא תקוע עד כדי כך שאתה עוזר לחלון ולוחץ ועדיין לא עובד יש סיכוי רב שיש תקלה במנגנון.

עכשיו שאלה כאשר אתה לוחץ על כפתור השליטה בחלון אתה שומע תגובה בדלת?

האם בדקת את הנתיך של החלונות (לא רלוונטי אילו התקלה רק בחלון אחד והשאר עובדים בסדר)

פורסם

נשמע רעש של מנוע שמנסה לעבוד אבל כבר יש מנואלה ידנית שמחוברת לחלון.

בלי שום קשר לזה רציתי גם לדעת האים יש רצועת טיימינג ברכב הזה מכיוון ששמעתי הרבה דעות, חלקם אמרו לי שאם יש קרבורטור אז יש צורך ברצועת טיימינג ואם זה מנוע הזרקה אז לא צריך, חלקם אמרו לי שאולי יש שרשרת טיימינג ואז לא צריך להחליף בכלל, וחלקם אמרו לי שרק לרכבי אוטמט יש רצועת/שרשרת טיימינג.....אפשר לעשות קצת סדר בבלאגן הזה?

פורסם

בשנה זו יש שני דגמים 1400 סמ"ק שיש לו רצועת טיימינג שדורשת החלפה. וקיים דגם של 1300 סמ"ק שיש לו שרשרת ובו אין כל צורך בהחלפה. בשנה זו ישנם לפעמים תקלות בחלונות חשמל כתוצאה מהרכבה מקומית צריך לפרק את ריפוד הדלת ולבדוק אם הגומייה יצאה ממקומה או שהמנגנון עצמו התקלקל.

• תוכן חדש...