Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני יודע שהנושא הזה נחרש אבל בכל זאת אני בדילמה קטנה .

עברתי בפורום וצימצמתי את האפשרויות שלי לרכב בסכום מקסימלי של 8K :

פיאט פונטו 95-97

פורד פיאסטה

סוזוקי סוויפט

סוברו גאסטי

פזו 205

פזו 106

הדרישות שלי מהרכב :אמינות עד כמה שניתן ,חלקי חילוף זולים ,חסכוני בדלק ,ידני ,וכמובן רכב שניתן להנות ממנו (חווית נהיגה)

הבעיה שלי היא שאבא שלי אומר לי רק רכב יפני כי הוא אמין אבל אני יודע ממה שקראתי בפורום שסוזוקי סוויפט למשל הוא

רכב אמין אבל לא יותר מזה ולעומת זאת פיאט פונטו הוא פחות אמין אבל יותר כיפי , או לדוגמא הגאסטי הבנתי שהוא אמין אבל אני רוצה קצת יותר מהרכב .

בנוסף הבנתי שמומלץ לקנות רכב כמה שיותר צעיר כי הבלאי שלו נמוך יותר והיפנים לא בדיוק צעירים(90-93) לעומת האירופאים(97 -00).ניתן גם לקנות סיטרואן סקסו שנתון גבוה יחסית

אני חושב שזה חשוב אני בן 17 ,ללא עבודה כרגע אבל בקיץ כן תהיה ,יש כסף לביטוחים.

כמו כן חשבתי לנהוג על הרכב של ההורים אבל הם לא כל כך בקטע לתת לי :cry:

אז מה אתם חושבים ?

תודה ויום טוב:-D

פורסם

מעבר לביטוחים יש עוד לא מעט הוצאות על רכב, במיוחד כשמדובר ברכב ישן וזול כמו שהזכרת בשרשור הזה.

אני מקווה ששמרת עוד שקלים בצד לאחזקה שוטפת אחרת מהר מאוד תתקע עם פסל סביבתי יפה.

לדעתי ה205 וה106 עונות לדרישות שציינת בצורה טובה.

אם אתה מחפש חווית נהיגה אז לסוויפט ולג'אסטי אין מה להציע לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שסקסו דיזל תיהיה אסון בשבילו,בתקציב שלו אם הוא ימצא, אז הוא ימצא רכב שחוט שעבר הרבה בימיו שיצתרך השקעה מאוד רצינית על מנת לסוע ללאת קלות.

אני חושב שכדאי לך להתמקד באונו(ממולץ בחום מנוע פייר 1.1) פיג'ו 205 סובארו ג'אסטי סובארו DL פורד פיאסטה סוזוקי סוויפט ודייטסו שרייד.

אל תחפש לך צרות עזוב אותך מדיזל ישן ההוצאות של יישור בכיף יכולים להיות כמו חצי מהתקציב שלך.

ממליץ לך להתמקד במכוניות פשוטות ועממיות המלצתי החמה ביותר היא לפיאסטה, איתה בתקציב שלך תקבל את הטוב מבין כול העולמות גם נוחה גם אמינה מאוד וגם חסכונית.

אך ראשית כול חפש לך את הרכב השמור ביותר ואליו תלך כי בתקציב הנ"ל מה שמכריע את אמינות הרכב הוא לא המוצא (אם כי גם לו יש השפעה) אלה האופן בו התייחסו לרכב.

ממליץ לך לרדת מ106 מפני שבתקציב שלך אתה תמצא רק שחוטות ולא שמורות עדיף לך לחפש במקומו 205 או את הדגמים שהצעתי לך מקודם.

לגבי ה205 במידה והרכב מטופל כרואי הוא יגלה אמינות נפלאה אם כי הפלאסטיקה שלו עלולה להתפורר(אתה תחיה עם זה)

לגבי ה106 מהמקרים הספציפיים שראיתי מדובר ברכב לא כול כך אמין כמו ה205,בייחוד שבתקציב שלך רובן המכריע יהיו שחוטות ולא מטופלות כראוי.

לגבי הטיעונים של אביך על אמינותם של היפנים יכול להיות שהוא צודק הן פשוט פחות רגישות להזנחה.

יש לך כסף ליישור קו? כאשר תרכוש את הרכב ברוב המקרים תצתרך להשקיע סכום של אלף אלפיים שקל על מחנת ליישר את הקו וזה עוד מבלי להחליף צמיגים,זה להלחליף את כול החלקים שכבר עומדים לגמור את ימיהם וכך בעצם להנות יותר מהרכב.

בנוסף לכך אתה עובד? יש לך מקור הכנסה קבוע?

צר לי לבאס אותך אבל אתה חייב מקור הכנסה קבוע,אל תשכח שאתה גם תסע איתו וזה אומר בלאי ודלק ההורים ישתתפו בהחזקת הרכב?

אמרת שיש לך כסף לביטוחים,תנסה לגייס עוד 2-3 אלף לפחות שיהיה לך בצד וב8 אלף תקנה את הרכב הכי שמור שתמצא עם היסטוריית טיפולים המלאה ביותר.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

דווקא פונטו דור ראשון מראות אמינות טובה (בכפוף לבלאי טבעי), ואין ספק שהן עדיפות על שרייד, סוויפט או ג'אסטי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
דווקא פונטו דור ראשון מראות אמינות טובה (בכפוף לבלאי טבעי), ואין ספק שהן עדיפות על שרייד, סוויפט או ג'אסטי.

דווקא הרכב הזה מאוד קורץ לי כי אני שם לב שהוא די נפוץ ולחבר גם כן יש אז אני די מעוניין בו .

אשמח לשמוע משהו על הסיטרואן כי ממה שידוע לי הוא פחות אהוב השאלה היא למה ?

כי הסקסו נמכרת במחיר תחתית לעומת 106 וזה כמעט אותו אוטו

פורסם

אני יכול להמליץ לך בלב שלם על ה205 כרכב במושלם לצעירים.

רכב קטן, קליל, מהנה מאוד לנהיגה ועלות אחזקה מגוכחת.

חבר שלי בידיוק רוצה למכור את שלו מכיוון שקנו לו אוטו חדש, באמת אוטו שמור מאוד, שנת 97 יד ראשונה(!!) וקילומטראג' נמוך במיוחד.

חפש אותו פה בפורום תחת הכינוי tsharkt. אם תרצה מספר נייד פנה אלי בפרטי ואביא לך בשמחה

פורסם

המלצה שלי היא ללכת על הפיאסטה או הג'אסטי, או ה205.

3 הרכבים הללו ידועים באמינותם והם גם חסכוניים בדלק.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני אומר לך בלב שלם ללכת על פונטו 1995-1997 זה האוטו במחיר הזה ולגיל שלך . תתחיל עם הרכב הזה אפילו אם אתה אוהב מכוניות משופרות וזה אתה יכול להשים לו גאנטים יפים ולהשים לו חלונות שחורים איך שאתה אוהב מה שאני אומר פה זה בצם הפונטו הוא מושלם גם חסכוני ,אמין,קל להחזקה וגם אתה יכול לעשות אותו יפה יותר אם אתה רוצה. עד 8000 שקל ותנסה להשיג עוד 1500 2000 שיהיו לך זמינים לטיפולים באוטו והאוטו הזה לא צריך הרבה טיפולים וגם עד שהוא צריך החלקים קלים להשגה וזולים מאוד .

בקיצור תקנה פונטו 1995-1997 תחפש נקי לא מפורק או משו של אדם שלא משתולל בלי הרבה ידיים וקילומטראז ואתה תמצא ביד 2 בשפע .

אפילו תסע רחוק אם תמצא.

פורסם

רובם של בעלי המכוניות הזולות לא משקיעים ברכבים עד שאין בהם תקלה משמעותית שלא מאפשרת נסיעה סבירה ואילו דיגמי הפונטו הראשונים דורשים אחזקה קפדנית ומדוקדקת ואינם סובלים הזנחה כל זה ידוע לי מנסיון אישי של פיאטים שפרנסו יפה מוסכים וגרריסטים. דווקא פיאסטה שיוצרה בין השנים 95 ל-98 מתאימה לך מאד הרכב עמיד בצורה בילתי רגילה וסובל התעללות ויכול לנסוע תקופה ארוכה מאד ללא טיפול כלל ואני מדבר מניסיון אישי של 3 פיאסטות כאלה אומנם הרכב לא זריז במיוחד ולא נוח במיוחד אבל מבצע את עבודתו נאמנה ובצריכת דלק נמוכה מאד.

פורסם

פיאסטה - אני חולק עליך. אני מחזיק פונטו דור ראשון שאמנם עוברת טיפולים בסיסיים בזמן (שמנים, פילטרים, פלאגים וכו') אבל דבר מורכבים יותר עוברת רק אם החלק קורס.

עד היום שום חלק לא קרס כבר כמה שנים טובות. (והפונטו שלי הייתה בידיים רעות מאוד לפני שהיא הגיעה אלי).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...