Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שקניתי את הג'אנטים בסופו של דבר באוטו דיפו עקב מחירם - אני חייב לציין את השירות בפיטסטופ.

הבחור שעזר לי, הראה מקצועיות והשקיע זמן בהסברים ויעוץ מפורט על מה אני מקבל וכמה אני צריך להשקיע, זאת בלי שום התחייבות מצידי או תשלום מראש.

יש לציין שהוא עזר לי מאוד בלתת מושג על מה אני צריך ומה אפשרי לשים ומה לא.

Twincharger Stratified Injection

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כן, שריקת הטורבו מספיקה לי :)

מי מבטיח לך שבג'אנט לא סיני זה לא עלול לקרות?

לי היה ג'אנט 15" סיני שבמקרה וראיתי שחברה מאוד גדולה ומפוארת של ג'אנטים בצמוד לפיט סטופ מביאה אותם ומוכרת אותב ב1900~ ש"ח, שאני אישית קניתי ב-550 ש"ח אחרי מיסוי למחיר קמעונאי באחד מנסיעות העסקים של לסין, לא שאני מתעסק בזה אבל "הגנבתי" את זה לארץ במכולה שאיתה הבאתי סחורה שבזמנו התעסקתי איתה(נעליים), את הג'אנט קניתי לסיוויק 2001 שהייתה לי והיא עבדה איתו יפה מאוד למשך כמה שנים טובות ועד היום עם הבעלים החדשים שלה..

אני מאמין ב100% שלפחות 15% מהג'נטים שמסתובבים היום ברכבים בארץ הם אותם ג'נטים "סינים זולים" שקניתי מאחד החנויות ברחוב 5 הקילומטרים של יצואני ג'נטים העצום שבגוונגזו סין.. , אם החברה שמוכרת את אותם הג'נטים הזולים מרכיבה אותם בכמות כזו של רכבים וגם על רכבים מעל 850,000 ש"ח(שאני עברתי פעם אחרונה במקרה), הבטיחות או האיכות נאה דיו לדעתי האישית.

don't think too much , you'll lose it.

פורסם
זה רק אני,או שלהשוות את "אוטו-דיפו" עם "פיט סטופ" זה גובל בטיפשות?

מה הלאה? מקדונלד'ס מול אגאדיר? :?

הוצאתה לי את המילים מהפה D:

don't think too much , you'll lose it.

פורסם
לחובבי פיטסטופ (ושאר בעלי האינטרס) אני מציע לבקר כאן לפני שאתם רצים למישהו "שידבר איתכם בגובה העיניים".

אין לי שום אינטרס בכלום (אם כי יצא לי לקנות פעם מפיטסטופ) אבל לא הבנתי מה בדיוק ניסית להשיג בלינק הזה. נציג פיטסטופ נתן שם מידע לעניין, ואז נכנס איזה black colt אחד שסתם זרק האשמות לאוויר מבלי לתאר פרטים או לתת שום מידע ("נכוותי מהשירות"). נציג פיטסטופ ענה לו באופן שקול וענייני ולפחות מבחינתי נתן לו אפילו יותר קרדיט ממה שהוא צריך לקבל לפי השרשור הזה. אז מה הבעיה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...