Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובעיקר לאלכס,צביקה ורפי לין התותחים.

היום עשיתי טיפול 10 לרכב שלי,ואני מעוניין שתעזרו לי לגבי מצב הבכונות של הרכב לפי הפלאגים.

פתרונות ומה לעשות ומחיר משוער לתיקון אם צריך.

הרכב עשה 230 אלף,עמד 8 חודשים,מעשן קצת ושותה שמן חצי ליטר לכל אלף קלימוטר

אין בעיות סחיבה,האוטו מהנה במיוחד בנסיעה בינעורונית ועירונית.

תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום.

****הפלאגים מסודרים לפי סדר הוצאתם מימין לשמאל.

הפלאגים החדשים שקניתי:BOSCH 4 ראשים.

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באיזה רכב מדובר ???

במידה והרכב עמד יש אפשרות של מצב שבו נתפסים הרינגים ,

זה יוצר צריכת שמן מרובה כמובן שלא רואים נזילה ויש עשן של שרפת שמן

דבר נוסף זה גומיות שסטומים .

אם יש סחיבה טובה לא מתחמם רוב הסיכוים שזה לא ממש יקר

בכל מקרה צריך להתחיל בקטן

בהצלחה

אורי

פורסם

אלעד שלום רב !

ראשית לאורי 41, הרכב הוא bmw318I e36 m40 1992.

לפי המצתים שבתמונה, ניתן בנקל, לאבחן אבחון ראשוני, את מצבו של המנוע:

ראשית מצתי דנסו אינם מתאימים לרכב זה, רק בוש.

שנית ניתן לאבחן בנקל שקיימת חדירת שמן לתא השריפה, ושריפת דלק לא אובה שגורמת לפיח, ולבוצת שמן, להדבק בין אלקטרודת הפלג, ובכך גורמת לזיופים שריפת דלק לא טובה, ולצלצולים.

יש להחליף את המצתים למצת 3 או ארבעת אלקטרודות, לפי קלוג בוש, הצותאן לסוג הרכב, דגם ושנתון.

יש לעבור ולהשתמש בשמן מינרלי, בצמיגות 20/50, מומלץ של ליקווי מולי באריזה הכחולה.

צריכת השמן , לפי התונים שציינת, סבירים בהחלט לגיל הרכב, ומספר הקילןמטרים שעבר, שימוש בצמיגות מתאימה, יכול לצמצם, אם כי לא בצורה דרסטית.

בצע את החלפות השמנים והמצתים וחזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,כמו תמיד,תודה רבה על עזרתך.

החלפתי את המצתים לזה של בוש (4 ראשים=120 שקל,ממש לא יקר) וזה יהיה מצחיק לאמור כי את הטיפול האחרון (220 אלף) ביצעתי במוסך נירגד,מורשה BMW לפני יותר משנה וחצי כך שהם אלו ששמו את מצתי דנזו....

האוטו אכן נשמע יותר טוב,פחות צילצולים,דרך אגב,השתמשתי בפלאשינג למנוע של LM (זה שמגיע עם תוסף אל שחק למנוע) אני יעדכן בהמשך לגבי התוצאות.

האוטו גם פחות מעשן,התנעה מהירה יותר וניתן להרגיש בשינוי של הכוח(לטובה)

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

עדכון*****

שכחתי לאמר תודה גם למרק10 שתמיד עוזר בפורום.

היום לאחר שהרכב גמע 400 קילומטר,בדקתי שמן,כמעט ולא חסר,האוטו השתנה פלאים.כמעט ולא מעשן,נוסע יותר טוב מבחינת רעש מנוע (המנוע נהפך שקט יותר וגם לא מצלצל כמו בעבר)

פשוט רצתי לאמר שאכן פחדתי לגבי הפלשינג למנוע,אבל היה שווה לעשות אותו לפי דעתי כי אני כן רואה תוצאות בשטח.מאוד פחדתי כי הרבה אמרו שהדבר יכול לפתוח תיבת פנדורה...אבל הכל תקין,אין לי נזילות שונות ומשונות מאוטו ונראה שזה ממש עזר למנוע.

השתמשתי בזוג חומרים של ליקווי מולי,פלשינג (אריזה כסופה)ותוסף למנוע באריזה שחורה,שניהם עלו לי 100 שקל באוטו דיפו.

כנראה שהפלישנג לא אכזרי ועושה את עבודתו נאמנה.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...