Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בד"כ לא בעד הילולים וקילוסים בפומבי, אבל כשמגיע מגיע.

לפני ארבעה חודשים רכשתי יאריס TS (מי שלא ידע עד עכשיו - בדק בית + ברכת מזל טוב :p ).

עם הרכב הזמנתי קודן, אותו התקין המתקין הרשמי של יוניון מוטורס - "גיל קאר".

לימים הקודן התגלה כמקולקל, כשסירב לפעמים להבין על איזה מקש לחצתי.

כשקיבלתי את טופס המשוב (כבר משהו שמעטים נוהגים לעשות - וחבל), ציינתי בהערות כי אינני מרוצה מהקודן.

ביוניון מוטורס באמת קוראים את הטרוניות של לקוחותיהם, והיום נתבקשתי להגיע לגיל קאר

כדי שיותקן ביאריסתי קודן חדש ומשופר (אפס למניעת גניבה בשתי שניות פחות :p ).

עשר דקות לאחר שקבעתי שעה להגיע לת"א מראשון לציון, קיבלתי שיחת טלפון נוספת - "תשאר בבית, נגיע אליך".

נציג של גיל קאר הגיע לביתי, התקין את הקודן החדש בחמש דקות - וכשסיים התנצל על הטירחה שנגרמה לי.

אז מה היה לנו?

-היבואן עוקב אחר שביעות הרצון של לקוחותיו באמצעות משוב, שלא הופך לטייארה לפקידים משועממים.

-המתקין המורשה יודע להתנצל, להחליף חלק מקולקל ולשרת כשצריך, גם אם איננו חייב.

-כל זה בלי לגרום לי להרגיש לרגע שעושים לי טובה - להפך. עושים מרצון ולא כי חייבים.

שרות מסוג זה לא רק ראוי שיהיה לכל יבואן רכב, הלוואי והיה למוסדות ובתי עסק אחרים.

אני התרשמתי :mm_yeah:

פורסם

איכות שירות כזאת מבטיחה את הנאמנות של הלקוח למותג.

הכי חשוב שאתה מרוצה.

:bday:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין מה להגיד אבל לטויוטה יש את השירות הכי טוב בארץ וכמה שזה מוזר להגיד

זה הסיבה שאנחנו 3 דורות כבר קונים מכוניות של מכוניות בטויוטה וגם האוונסיס החדשה של אבא שלי הוחלטה סופית עקב השרות הלא פחות ממצויין במוסך רייכמן ובכלליות כל השרות של המסירה ותהליך הקניה היה לא פחות ממצויין מה הפלא שגם אימא שלי עכשיו רוצה להחליף את הסטארלט ביאריס... :D

למה? ככה!

פורסם

סקרי לקוחות בכל העולם מסיקים מסקנה אחת!!! טויוטה נותנת את השרות הכי טוב שיש (מבחינת שירות לקוחות)... חפשו מעט באינטרנט... כנראה שהחברה (טויוטה) מבהירה זאת לנותני השרות שלה בעולם...

אגב לי אין טויטה יש לי פיזו...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

עשר דקות לאחר שקבעתי שעה להגיע לת"א מראשון לציון, קיבלתי שיחת טלפון נוספת - "תשאר בבית, נגיע אליך".

:mm_yeah:

ומה קרה ב 10 הדקות האלה?

יוסי התקשר לחיים המתקין כדי להעביר לו את מועד ההתקנה.

חיים ביקש את הפרטים המלאים ויוסי נתן לו.

"רגע" חיים אמר. רועי צוקרמן זה לא הכתב ההוא מ YNET?

"איזה כתב מ YNET?" שאל יוסי.

"נו, ההוא שכותב את הכתבות על מכוניות. עשה טובה, אין לי כאן אינטרנט. כנס רגע ותבדוק."

יוסי פותח אינטרנט, נכנס לערוץ הרכב ב YNET, מרפרף טיפה ומוצא שוואללה!! רועי צוקרמן הוא באמת הכתב ההוא מ YNET.

מרים טלפון בפנימי לבוס שלו ואמור לו "שמע דני, קבעתי עכשיו תור למישהו אצל המתקין להחלפת קודן וחיים עלה על זה שהוא כנראה כתב בערוץ הרכב של YNET"

"איך אתה יודע?" שואל דני.

"לפי השם" עונה יוסי. "שמע. ייתכן שזה סתם אחד עם אותו שם, אבל מה הסיכוי? יש לבחור יאריס טי-ספורט. לא איזו קורולה אוטומטית."

דני חושב רגע ואומר ליוסי "יודע מה, בוא לא ניקח סיכון. אולי זה באמת הוא. בוא ניתן לו את השרות ההכי טוב שאפשר. תתקשר אליו עכשיו ותגיד לו שנשלח מתקין אליו הביתה. שיהיה מבסוט."

יוסי עונה "כל הכבוד בוס, זה בדיוק מה שחשבתי לעשות"

או אולי אני סתם מדמיין לעצמי דברים..... :roll:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אז יש צדיקים בעולם ? :D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

:mm_yeah:

ומה קרה ב 10 הדקות האלה?

"נו, ההוא שכותב את הכתבות על מכוניות. עשה טובה, אין לי כאן אינטרנט. כנס רגע ותבדוק."

יוסי פותח אינטרנט, נכנס לערוץ הרכב ב YNET, מרפרף טיפה ומוצא שוואללה!! רועי צוקרמן הוא באמת הכתב ההוא מ YNET.

מרים טלפון בפנימי לבוס שלו ואמור לו "שמע דני, קבעתי עכשיו תור למישהו אצל המתקין להחלפת קודן וחיים עלה על זה שהוא כנראה כתב בערוץ הרכב של YNET"

"לפי השם" עונה יוסי. "שמע. ייתכן שזה סתם אחד עם אותו שם, אבל מה הסיכוי? יש לבחור יאריס טי-ספורט. לא איזו קורולה אוטומטית."

דני חושב רגע ואומר ליוסי "יודע מה, בוא לא ניקח סיכון. אולי זה באמת הוא. בוא ניתן לו את השרות ההכי טוב שאפשר. תתקשר אליו עכשיו ותגיד לו שנשלח מתקין אליו הביתה. שיהיה מבסוט."

גם אם התרחיש הזה נכון (ראית יותר מדי סרטים לדעתי :wink: ) , הוא יותר טוב משאר היבואנים ובראשם לובינסקי, צ'מפיון וקרסו .

להם אפילו לא אכפת מה יכתבו ב YNET או בכל מקום אחר :!:

ובקשר ליוניון מטורוס : :mm_yeah:

לא סתם יש לנו שתי קורולות בבית

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ומה קרה ב 10 הדקות האלה?

כמה צפוי שיהיה מישהו שירגיש צורך למצוא רק רע בטוב. אחרת לא היינו ישראלים :p

לצערך, המקרה המדובר הוא לא תקדים, גם לפני שהייתי "כתב רכב מפורסם, רב תארים ואליל בחורות"

(מה, לא? :shock: ) - גיל קאר הגיעו לביתי במיוחד כדי לבצע תיקון על חשבונם ביאריס של הורי.

יכול להיות שגם עקיבא צוקרמן הוא עיתונאי מפורסם? אולי הם חשבו שאנחנו קשורים לפנחס צוקרמן, הכנר הידוע? או לאנדריאה צוקרמן? :p

אני יודע שקשה לך להאמין, אבל מה לעשות - מסתבר שלא כל נותני השירות בישראל מתנהגים כמו לובינסקי :!:

פורסם

תמיד אמרתי שיש לטויוטה שרות טוב,אפילו שנכנסים לסוכונת אצלינו באשקלון מקבלים אותך בברכה,המזכירה עוזרת ככל שיכולה,ולא כמו השרות של דיהו שהיתה לנו בזמנה,וגם כמו סוזוקי,המזכירה וגם המנהל רוצים להפתר ממך מהר ולעבוד עלייך איך שאפשר,למרות שמתי לב שהשרות באשדוד הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...