Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ קורבט זה לא כזה רכב אספנות יקר. נמכרות באיביי במחירים סבירים בהחלט.

איזה אמצעי מיגון היו לרכב? אם בכלל...רוב האנשים כאלה אדישים למצב בארץ וחושבים "לי זה לא יקרה" אז אני לא אופתע אם הרכב לא היה מכוסה אפילו (כמו קורבט כסופה אחרת שחונה ברחוב מסויים בחיפה ).

בכל מקרה מאוד מקווה שימצאו את הרכב..כואב הלב!

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גועל נפש שהם באו אלייך הבייתה כי חשבו שאתה גנבת את הרכב לחלקים..

ממש גועל נפש.

אבי.

פורסם

באמת חוצפה וגועל נפש, אני הייתי מעיף אותם קיבינימט, ועוד 3 ניידות משטרה? מזה רצח? כולה רכב עלוב, לשכן שלי גנבו מרצדס S350 חדשה באה ניידת שתו קפה והלכו הביתה. אנשי הפורום כאן הרימו להם תרד והתקבצו לעזור ולאתר את הרכב למען בעליו, לא שתודה לא ראינו כאן אלה אפילו חשד באחד מחבריו הפורום שנחשד.

לדעתי שיחפשו לבד עם המשטרה אני לא הייתי עוזר להם.

פורסם

עסאם גועל נפש שבאו אליך, לא מבין בכלל מה אתה עוזר להם... כמו שקובי אמר הייתי מעיף אותם קיבינימט

חוצפה :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עסאם גועל נפש שבאו אליך, לא מבין בכלל מה אתה עוזר להם... כמו שקובי אמר הייתי מעיף אותם קיבינימט

חוצפה :x

אני לא קובי אני עוז :)

פורסם

כל כך הרבה בלגן ואף אחד לא מפרסם מספר רישוי או שנת יצור ואפילו הסבר אם מדובר באדום או כתום.

כנראה שלא רוצים עזרה של חברי הפורום.

אז לכו לשמור על הרכבים שלכם.

לילה טוב.

שלמה דן גדרון

פורסם
כל כך הרבה בלגן ואף אחד לא מפרסם מספר רישוי או שנת יצור ואפילו הסבר אם מדובר באדום או כתום.

כנראה שלא רוצים עזרה של חברי הפורום.

אז לכו לשמור על הרכבים שלכם.

לילה טוב.

אדום או כתום זה כבר לא משנה תאמין לי שהרכב לובש כבר צבע אחר

פורסם
אדום או כתום זה כבר לא משנה תאמין לי שהרכב לובש כבר צבע אחר

בשעתו גנבו לי את הרכב שבסמלון שלי. גם אז חכמים אמרו לי שהוא בשכם, ירדן סעודיה, קונטיינר בנמל צבוע בצבע אחר, מפורק לחלקים כי מישהו הביא כזה בדיוק וצריך חלקים, החליפו לו מספרים, וכיו"ב אפשרויות ציוריות. עבודת רגלים רבה ופרסום צבעוני בעיתון עם מספר הרכב גלוי החזירו את האוטו הביתה שעה לאחר שהעיתון יצא. סביר שהגנב הוא סתם פרחח שעשה סיבוב כיף והשאיר את הרכב והלך. פרסום מגיע להרבה אנשים . צבע הרכב שלי הוא ירוק בהיר מאוד ועד שלא פורסמה תמונה מדוייקת שלו הוא לא נמצא. פשוט הגנב החנה אותו בחניה של בית רב קומות והשכנים אמרו לי שרק לאחר שראו את הרכב עם המספר הבינו שזה הרכב שמחפשים. אז אם האנשים לא רוצים לעזור לעצמם חבל אבל אי אפשר להתחיל לעזור להם

שלמה דן גדרון

פורסם

בשעתו גנבו לי את הרכב שבסמלון שלי. גם אז חכמים אמרו לי שהוא בשכם, ירדן סעודיה, קונטיינר בנמל צבוע בצבע אחר, מפורק לחלקים כי מישהו הביא כזה בדיוק וצריך חלקים, החליפו לו מספרים, וכיו"ב אפשרויות ציוריות. עבודת רגלים רבה ופרסום צבעוני בעיתון עם מספר הרכב גלוי החזירו את האוטו הביתה שעה לאחר שהעיתון יצא. סביר שהגנב הוא סתם פרחח שעשה סיבוב כיף והשאיר את הרכב והלך. פרסום מגיע להרבה אנשים . צבע הרכב שלי הוא ירוק בהיר מאוד ועד שלא פורסמה תמונה מדוייקת שלו הוא לא נמצא. פשוט הגנב החנה אותו בחניה של בית רב קומות והשכנים אמרו לי שרק לאחר שראו את הרכב עם המספר הבינו שזה הרכב שמחפשים. אז אם האנשים לא רוצים לעזור לעצמם חבל אבל אי אפשר להתחיל לעזור להם

אני מסכים איתך לחלוטין

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

היום ראיתי סטינגריי בנתניה, הצבע שלה היה מיוחד ולכן משכה לי את העין מעין אדום סגלגל כזה.

הצבע נראה חדש לגמרי אבל לא נראה לי שמדובר ברכב הנ"ל.

בכל מקרה היה לה מספר יבוא שנגמר בשישים ומשהו...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אתם יודעים, עכשיו כשאני חושב על זה, למה לא להעזר במצלמות תנועה שיש כמעט בכל צומת גדולה?

במקרה הזה למשל יש אחת בצומת חורב, אחת בכביש שמוביל לאוניברסיטה, יש ביגור, גם לפני יגור אני חושב, בתחילת כביש פרוייד, אי אפשר להתחמק מהן.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
^(כמו קורבט כסופה אחרת שחונה ברחוב מסויים בחיפה ).

!

אם היית יודע מה יש בפנים הייתי מבין שמוטב כי הקורבט תשמש בתור המחסום מחוץ לגראג' :)

לבחור שבאו אליו הבייתה אני הייתי מגרש אותם ואת ה"יורש" שלא ירש כלום.

פורסם

חיפוש באיביי העלה כי הרכב הזה נמכר במחיר של עד 10K$. אני לא מבין מה המשטרה מיהרה להביא 3 ניידות לבית של הבחור המסכן.

שלנו גנבו אוטו המשטרה התעלמה לגמריי....

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...