Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש עכשיו מערכת יוקרתית מאוד לרכב המורכבת ברובה מחלקים של Rockford ו Pioneer ...

המערכת כוללת:

-רדיו דיסק פיוניר דולפינים

-סאב וופר של רוקפורד 400W

-זוג רמקולים אחוריים 220W ו 110W rms...רוקפורד

-קומפוננט 200W ו 100W rms...גם רוקפורד

השאלה שלי היא איזה מגבר אני צריך לשים במערכת הזאת...כחלק מהעזרה שלכם אני רוצה שתרשמו לי איזה הספק צריך שיהיה לו (WATTS) וכמה ערוצים הוא צריך לכלול...

אני כבר יחליט על החברה:)

תודה רבה מראש על העזרה...תומר:)

פורסם

למערכת הזו מתאים מגבר ברמת JBL רוקפורד וכו... תמיד אפשר יותר, תצטרך מגבר 4 ערוצים ומגבר מונו לסאב.

תגדיר תקציב, משם השמיים הם הגבול.

דרך אגב הייתי שמח לדעת איך אתה מגדיר מערכת כיוקרתית?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
אדי,

נראה לי שאין שם מספיק ערוצים.... :roflmao:

יש שם מספיק וואטים לא? :-D וואטים של מנורות - לא סתם :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה רואים שהבחור חדש, אז תעזרו.

מגבר רוקפורד T8004 4 ערוצים, יעשה אחלה עבודה, במידה ותרצה להגביר זוג רמקולים וסאב בלבד. וזה כמובן מוגדר בקטגוריית היוקרתיות.

** יוקרה .. יוקרתית .. לא משנה, הסאונד חייב לקלוע לטעמך או לאוזנך, חוצמזה אתה מזכיר לי את עצמי על ההודעה הראשונה שלי בפורום. :lol:

פורסם

אני רוצה להגביר את הרמקולים האחוריים ואת הסאב כמובן....אין לי מושג בנוגע לקומפוננט,אותו גם צריך?

התקציב הוא בערך 2000 שקל למגבר(ים:)-חייב להיות של רוקפורד כי יש לי הנחה מטורפת...

לכל הרציניים-שוב תודה רבה על העזרה...

נ.ב.-לכל המסטלבטים,שחכתי שכל אחד ממכם עובד של פיוניר או של רוקפורד או אפילו במוסך של פימפ מיי רייד...בפורום אפשר לרשום הכל,מעניין איזה מערכת יש לכל המתלהבים בבית, רמקולים של מחשב creative בפג'יו 92...:lol:

פורסם

לא נראה שיש למישו משו creative באוטו פה בפורום אולי כרטיסי קול של creative לcarpc.

יוקרתי אני לא בטוח אני עדיין מחפש את האמת משו יוקרתי.

מערכת נחמדה בסך הכול.

אתה צריך 2 מגברים אחד מונו ואחד 4 ערוצים אם אתה רוצה להגביר את כול מה שיש לך באוטו.

אבל הדעה שלי נראה לי שמספיק למערכת כזאתי מגבר jbl 1004 או ה75.4 לסאב ולקומפוננט ואת האחוריים תחבר לר"ד.

איזה סאב וופר של רוקפורד ברצונך לרכוש?

פורסם

קודם כל, קח הכל בהומור, אנחנו מנסים לעזור.

המגבר T8004 כמו שהמליצו מגבר מצויין, ואם אתה מראש מצמצם את עצמך למוצרים של רוקפורד אז המבחר שלך קטן, מה שנשאר לך זה להגדיר תקציב ולרכוש, לרוקפורד יש גם מונובלוקים חמודים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הסאב וופר- Rockford P2D410

אז כאילו מה שאתם מתכוונים זה שאני צריך 2 מגברים:

4 ערוצים-לרמקולים האחוריים ולקומפוננט...

ומונו- לסאב

?

פורסם

אם יש לך הנחה טובה על מוצרי רוקפורד למה שלא תלך על המגבר 5 ערוצים שלהם במקום להרכיב 2 מגברים?לי יש את המגבר הזה והנתונים שלו מדהימים.

פורסם

לפותח הת'רד יש מערכת WATTS של רוקפורד... באמת, איך אתם מתכוונים להמליץ לו על משהו בצורה רצינית?

איזה רכיבים של רוקפורד? איזה דגמים?

אנחנו רק יודעים שהסאב הוא מסדרת הP2 שלהם שהוא באמת סה"כ סאב נחמד ביותר.

הגיוני מאוד שאם אתה כל כך אוהב רוקפורד ולא מעניין מאיזו סיבה בחרת דווקא במותג הכל כך לא ראוי הזה בעשור האחרון, אז תרכוש לעצמך גם מגבר של המותג הזה.

תן לנו את המפרט של הרכיבים שכבר יש לך, אחרת, מה הטעם סתם לזרוק לך דברים באוויר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...