Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל במשל את הנמשל אני מאמין אתה תמצא לבד

חסיד בא לרבי ואומר לו רבי יש לי בעיה. שואל הרבי מה הבעיה אומר לו החסיד יש לי סוס צולע ברגל ימין אחורית , אף אחד לא רוצה לקנות.

שואל הרבי מה מחיר המחירון לסוס שכזה אומר החסיד 1000 .

אומר הרבי תקע מסמר ברגל ימין האחורית של הסוס ולך לשוק שם תפרסם

למכירה סוס צולע במקום 1000 ש"ח רק 800 ש"ח.

בודק הקונה את הסוס ומגלה את המסמר, אומר לעצמו זה מוכר פרייאר. אשלם לו 800 ש"ח אוציא את המסמר והרווחתי.

צוחק מי שצוחק אחרון.

ולעיניין

לכל סחורה יש מחיר. השאלה אם אתה רוצה לרדת למחיר שיהיה טוב גם לקונה או משקף אמיתי את "שווי " הרכב.

דרך אחרת קצת יותר מורכבת אבל גם עובדת ,והיא, עשה טרייד אין על הסוס המת שלך וקח רכב מהטרייד אין שאותו יהיה לך יותר קל למכור. (ראיתי את תגובתך שאין לך צורך ברכב נוסף ). ייתכן שבדרך כזו "תפסיד, פחות.

דרך שלישית לא מומלצת - בטוח מקיף יש. שרוף /גנוב /גלגל מראש הצוק. אם יש לך ו/או לחבר גם רכב בלתי מכיר תאונה בין שני הרכבים פותרת את הבעיה לשניכם. ( חלק מהדוגמאות שממלאות את בתי המשפט )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אמשיך את הרעיונות של ישה. שמעתי פעם סיפור דומה, והמוכר השאיר את הרכב במקום שהיה בטוח

שיגנבו אותו (מה שלא קרה לבסוף) במטרה לתבוע אח"כ את הביטוח.

וביתר רצינות - צריך סבלנות. לדעתי הראשון שיתעניין ברצינות, תוכיח לו שהרכב מטופל, שהמנוע מקורי (ולא

נפתח או תוקן) ולך לקראתו במחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש אחד ביד 2 שמבקש 9 על קנגו 2000 , 10 על 2001 ,11 ל-2002

הם כנראה צבאיים אבל זה מה שנותן את הטון בשוק,- ההצפה של צבאיים וחברות.

ןהוא בטח לא מצפה לקבל את מה שהוא מבקש במלואו.

זה מה צריך להנחות אותך, אולי עוד אחוזים בודדים על פרטי . לא ההזויים שמבקשים יצחק לוי..

פורסם
אני אמשיך את הרעיונות של ישה. שמעתי פעם סיפור דומה, והמוכר השאיר את הרכב במקום שהיה בטוח

שיגנבו אותו (מה שלא קרה לבסוף) במטרה לתבוע אח"כ את הביטוח.

\.

אפילו הגנבים לא רוצים את הרכב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

או קי, קודם כל, אני בשום פנים ואופן לא מתכוון ליישם את העצה הזו, רמאות היא לא התחום שלי.

שנית, אם מכניסים את הפרטים של האוטו למחירון של לוי באינטרנט, רואים, שאין הורדה על קילומטרז'.

פורסם

לגבי הדוגמה השלישית שהבאתי היא הובאה בהלצה בלבד.

אם אתה רוצה למכור עזוב אותך ממחירון יצחק. כי אם תישאר עם המחירון תישאר גם עם הרכב.

תשווה ביד 2 מחירים דומים קרובים לרכב בשנתון שלך / קילומטרג' דומה . צלצל לאותם אנשים תראה אם יש נטיה להם להוריד במחיר ולכמה, ואז תדע יותר מה לבקש ריאלי עבור מכוניתך.

או כפי שכבר אמרו לך תתחיל במחיר גבוה ותרד בהדרגה עד שיבוא הקונה. ציין את מעלותיו: ללא תאונה, מבית טוב, כל הטיפולים בזמן ,במוסך מורשה, חלקים אורגינליים ,כל דבר שהוא נכון ויכול להאדיר את ערכו של הרכב. השתמש גם במגרעות. קילומטרג' גבוה - אבל לא אוכל טיפת שמן, תצרוכת דלק טובה, ממש חסכונית, לא מתחמם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפי דעתי חבל על הכאב ראש במכירה... אם אתה לא חייב את הכסף, תעשה ממנו אותו לטיולים בשטחים קלים או שתיתן אותו לאיזה קרוב משפחה שיקרע אותו כבר עד הסוף ולפחות יהנה ממנו

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

רק סבלנות.

שוק המכוניות המשומשות גם ככה לא מי-יודע-מה בימים אלו - והרבה מכוניות נמכרות במחיר שחיטה !

ספציפית לאקסמפלר הזה, שגם ככה לא נהנה ממוניטין חיובי בולט בשוק המשומשות, הבעיה יכולה להיות קשה שבעתיים.

במחיר שתקבל עליו היום אולי כדאי יהיה להשאיר אותו בצד כרכב רזרבי עם ביטוח מינימאלי (חובה וצד שלישי) ולנסות למכור אותו במועד אחר, כאשר השוק יתאושש או (שומו שמיים) כאשר מישהו אולי יתעניין ברכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה רוצה למכור עזוב אותך ממחירון יצחק. כי אם תישאר עם המחירון תישאר גם עם הרכב.

לא מבקשים כמובן מחיר מחירון, מבקשים הרבה הרבה פחות.

פורסם

במחיר שתקבל עליו היום אולי כדאי יהיה להשאיר אותו בצד כרכב רזרבי עם ביטוח מינימאלי (חובה וצד שלישי) ולנסות למכור אותו במועד אחר, כאשר השוק יתאושש או (שומו שמיים) כאשר מישהו אולי יתעניין ברכב.

איציק

זה לא בא בחשבון, ואין מקום (בכל המובנים) לרכב נוסף.

פורסם
זה לא בא בחשבון, ואין מקום (בכל המובנים) לרכב נוסף.

אחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

ככל הנראה תאלץ להעיף את האוטו במחיר זנותי (כזה שישאפשר לקונה לשים מנוע אחר באוטו מבלי להפסיד את התחתונים שלו).

שבוע טוב :-)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנקודה, שאין שום בעיה במנוע.

למה אתה קובע, כמו כל אותם מבלבלי מוח בטלפון, שצריך להחליף מנוע מייד אחרי הקניה ?

אם האוטו היה נשאר אצלי, מנוע זה הדבר האחרון שהיה מדאיג אותי.

כמובן שיש לרכב בעיות פוטנציאליות רבות, מנוע הוא לא אחת מהן.

פורסם
הנקודה, שאין שום בעיה במנוע.

למה אתה קובע, כמו כל אותם מבלבלי מוח בטלפון, שצריך להחליף מנוע מייד אחרי הקניה ?

אם האוטו היה נשאר אצלי, מנוע זה הדבר האחרון שהיה מדאיג אותי.

כמובן שיש לרכב בעיות פוטנציאליות רבות, מנוע הוא לא אחת מהן.

לא קבעתי.

יכול להיות שרכבך הוא יוצא מן הכלל בשוק המכוניות והקנגו בפרט. מכונית של 1 למיליון בה רמת התחזוקה היתה מדהימה ואין שום בעיה במנוע (וגם לא צפויה כזו בטווח הקרוב). עכשיו, לך תוכיח שאין לך אחות :idea:

השוק הישראלי מעוות ברמה כזו שיהיה לך קשה מאוד לצאת Pioneer עם טנדרון של 300K ק"מ ומנוע דיזל תקין לחלוטין. ראיתי במו עיני מנועי דיזל שעברו את הק"מ הזה ללא פתיחת ראש ומצבם היה מעולה - הבעיה היא לשכנע את הישראלי הממוצע שיש דברים יוצאים מן הכלל גם בתחום הטנדרונים - וזו כבר בעיה בפני עצמה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...