Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 96

זה מורגש בעיקר בשיפוע קל, האוטו סוחב טוב, משתדל להעביר כל הילוך במרווח של 20 קמ"ש ככה שנראה לי שאני עובד תקין עם המצמד ולא מתפרע. לאחרונה כשאני משחרר את המצמד יחד עם גז אני מרגיש כמו מכה קטנה מכיוון תא המנוע וטיפה רעידות.

בשיפוע ממש חד כשאני בא לעשות זינוק כל האוטו רועד ולאחר מכן יש ריח מאוד חריף של גומי שרוף שלא בא מכיוון הצמיגים, כשקוראת לי בלימת פתע אין ריח כזה וכשאני פותח מכסה מנוע אני מריח אותו.

גם כשאני עושה זינוק ברוורס, האם זה תקין?

האוטו בכלל לא רועד בניוטרל אבל אין לי גם מד סל"ד ככה שאני לא יכול לראות בכלל על איזה טורים הוא עובד.

המצמד בן שנתיים + ועבר משהו כמו 25 אלף ק"מ. שמן גיר הוחלף גם כן בטיפול האחרון לפני שנה

פורסם

אני זוכרת משהו דומה באוטו שלנו (בלנו 98 ידנית), לפני החלפת המצמד השחוק בינואר האחרון וגם מייד לאחר החלפתו (עד שהצלחות נשחקו קצת). הריח שאתה מתאר הוא מהמצמד וגם אצלנו הוא הורגש, בעיקר לאחר זינוקים בעלייה.

תופעות נוספות שבשרו אצלנו על מותו של הקלאץ':

קושי ביציאה מרמזור (גם במישור) - הקלאץ' מורם חצי דרך, אני אפילו מוסיפה טיפה גז בעדינות - האוטו פשוט לא זז

סחיבה חלשה בעליות (מה שהיום הוא עולה בלי בעיה ברביעי, אז היה עושה רק בשלישי)

כיבויי מנוע תכופים (בגלל נקודת ההפרדה הגבוהה - הייתי צריכה ממש לנתק את העקב מהרצה).

מקווה שזה עוזר.

חג שמח,

ליהי

פורסם

אני בספק עם זה הקלאצ'. הוא רק בן שנתיים ולא עבר עליו בכלל חיים קשים. אני חושב שהבעיה הזאת הייתה עוד כשקניתי את הרכב לפני שנתיים+ ותמיד זה היה.

כשקניתי את הרכב היה צריך להצמיד את הרגל לרצפה ולשחרר ממש קרוב לרצפה.

הרכב סוחב נהדר וגם ברמזור יכול להאיץ עד ל 40 קמ"ש בהילוך 1.

גם בעליות של ירושלים סוחב על 80+. המנוע לא מתכבה גם.

פורסם

מערכת המצמד בפונטו לא מצטיינת באורך חיים גבוה ולכן היא עדיין חשודה בעיניי, אני מקבל חיזוק להשערה לאור העובדה שלתופעה אצלך יש גם ריח מסריח שזה דיי מתאים לרפידת מצמד שהתחממה מאוד.

• תוכן חדש...