Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי 106 דור ראשון, ועם הרכב לא הגיע מצת, רק חור הכנה.

קניתי מצת ואני רוצה להרכיב אותו, רציתי לשאול אם אני יכול לחבר את חוטי החשמל לרדיו דיסק?

(אני מעדיף לא להעביר כבל למצבר)

ואם כן, אז כשאני אדליק את המצת לא תיהיה בעיה, כי המצת עושה סוג של קצר.

תודה רבה לכל עוזר!!

פורסם

לא לחבר לרדיו דיסק זה יגרום לעומס בחוטים והם יתחממו.

צריך להעביר + אחרי סוויץ עם פיוז 15A אם איני טועה, וחיווט מתאים שלא יהיה דק מידי.

פורסם

לחיבור של צרכן כזה.

אתה רוצה שהמצית תפעל כאשר יש מפתח או כאשר אין.

אם אתה רוצה שהוא יעבוד ללא מפתח.

תריץ חוט חדש! מהמצבר/ מהכניסה של הכבל הראשי של המצבר ללוח הפיוזים שיש לך בתוך הרכב.

תחבר שם בית פיוז קרוב לחיבור ל(מצבר / לוח פיוזים) עם ערך של 15A / 20A.

תריץ כבל של 1.5 מ"מ לפחות. מהבית פיוז למצית שלך.

ותחבר כבל 1.5 מ"מ למינוס של המצית. ומשם לבורג גדול בשלדה. לזכור לשפשף את הצבע למגע טוב.

אסור!! לחבר חיבור של צרכן למערכת הרכב ללא הגנה של פיוז הגנה.

אם אתה רוצה לאחרי המפתח. (שלא יעבוד ללא מפתח). תחבר ריליי. לכבל שמגיע אחרי המפתח. כבל כמו הפלוס רדיו וכו.

ולהוסיף את הריליי. שהוא ינתק את הכבל שהסברתי לפני רגע. שמגיע מהמצבר / מהלוח פיוזים שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שאני רואה אין מנוס מלחבר למצבר , אז אני אחבר אותו ככה.

תודה רבה לשניכם על העזרה ועל המידע!!

• תוכן חדש...