Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם פשוט לא לומדים.

אחרי המון מקרים ופרסומים של טיפול גרוע בלקוחות מגיע מקרה נוסף:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3721625,00.html

למה הם חייבים לזיין את הלקוחות שלהם כל הזמן? להתעקש, להכנס לצביעות וללכלך את השם שלהם...

אני בטוח שעל כל תביעה שהם מפסידים יש 5 תביעות שהתובעים מתייאשים, מתקפלים ומתפשרים. אבל הפירסום השלילי, ההפסדים בחלק מהמאבקים, אובדן המוניטין...

בסוף זה יהרוג את החברה - וטוב יום אחד קודם.

פורסם

שירביט עצמה היא חברת ביטוח קטנה, וכמו כל חברה קטנה היתרון שלה צריך להיות מין הסתם לא המחיר

אלא השירות שהם מעניקים. אם בחברה כזו אין גם שירות ואין קבלת אחריות על תביעה מוצדקת שהוגשה,

אז למה לעשות ביטוח אצלם בכלל ? מקווה שהם יפנימו את הפרסום השלילי שהם גורמים לעצמם....

פורסם

אני לא יודע מה הניסיון של המשמיצים עם חברות אחרות אבל מהניסיון שלי עם שומרה המצב לא יותר טוב.

גם לי ניסו לעשות בעיות עם השיקום וניסו לא להעביר לי תשלומים תכופים (שהם חובה לפי החוק) אם לא אחתום להם על זה שאין לי תביעות כשכולי מרוסק. רק איום ברור שאני אמצא את הדרך לממן את הכל והם ישלמו את הכל אח"כ במשפט גרם להם להתקפל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל חברות הביטוח מנסות לחסוך ככל האפשר בהוצאות על נפגעי תאונות דרכים קשות, הסיבה הפשוטה (ככל שיישמע מגעיל): רוב הנפגעים הקשים לא שורדים עד גמר המשפט. חשבון פשוט לחברה - עדיף לתת צ'ק פיצוי חד פעמי לשארים, מאשר לממן טיפול רפואי יקר. בד"כ, אלא אם למבוטח יש יכולת מימון ואורך נשימה כלכלי - הם יעדיפו ללכת איתו למשפט (ארוך ככל האפשר, סוללת עוה"ד שלהם תדאג לזה) ולהתיש אותו.

עם זאת, עושה רושם ש"שירביט" מככבת הרבה פעמים ביחס לגודלה (לא רק בתביעות גוף, אלא גם בתביעות רכוש).

פורסם

גם שנה שעברה הם היו הכי זולים ברשימת ביטוח החובה שלי.

גם שנה שעברה כשהתקשר הנציג שלהם - צחקתי לו בפנים ואמרתי לו לכתוב שירביט בגוגל ולחשוב טוב טוב האם הוא בעצמו היה עושה ביטוח בחברה כזו.

העדפתי לשלם עוד 50 שקלים ולא לבטח אצלם.

אגב - 2 תאונות קלות השנה ופיצוי זריז שהתקבל ישר אחריהן הוכיחו לי שעשיתי את הבחירה הנכונה עם חברת "ביטוח חקלאי".

• תוכן חדש...