Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...,אכן הקפיצות מאוד פוטוגניות אבל שהרכב במוסך זה ממש לא פוטוגני....

קובי

ספר לי על זה...

:evil:

עד היום אני (ואפילו שבניתי כבר רכב חדש - טוב יותר, אני מקווה) - אני עדיין מבכה את ההתהפכות של ה 106 הכחולה שהייתה לי - גם אז ההתהפכות הייתה אחרי קפיצה במהירות גבוהה מידיי.

אלון

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי

לא צריך שוב להמציא המצאות ,בשביל זה יש נווט.

איך הנורבגי אומר? אופס,אופס, (סכנה כפולה).

דובי

בקטע הזה אני מסכים לכל מילה שלך

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
מישל

אני חייב להתייחס למשהו שכתבת .

עד מתי נהיה "רכים וצעירים ולא מנוסים.." ? די עם קו המחשבה הזה .

אני מבין את קו המחשבה שלך שמאד רוצה למשוך לכיוון ספרינטים אבל...ראבאק , די .

דובי

דובי

ספר לי איך הבנת שכוונתי בדברי האחרונים היתה למשוך לכיוון ספרינטים ?

לצערי לא הבנת אותי כלל וכלל !!

התכוונתי והתייחסתי לטיב המסלול של הראלי עצמו !! מה לא ברור ? כך אני סבור ואין לזה קשר לרצון שלי או לא למשוך לכיוון הספרינטים !

משהו יכול לאלץ אתכם לעבור לספרינטים ? וודאי שלא ! כל אחד ושיקוליו הוא !

מישל

פורסם
...

...אבל עדיין לא הגענו לרמה המתאימה ...מה לעשות 80% מהנהגים עדיין בתולים בנושא , אז מה ? לא נעזור ,לא נתחשב , כשיודעים מראש מה יהיו התוצאות ?

מישל

מישל

מכיוון שכולנו מכירים את דעתך בנושא וגם בעקבות הדברים הללו ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

שתקתי עד עכשיו והגיע הזמן להגיב, חברה המסלול של האירוע האחרון היה מעולה נקודה, חפשו מה שתרצו אבל בסופו של יום המסלול היה נהדר, נראה לי שישנם אנשים שחושבים שאין מספיק אנשים בוגרים להחליט איך מתי והיכן לעשות דברים אלו או אחרים? מספיק ראלי זה ראלי (רע לי כשהרכב פגוע וצריך לתקן), ואכן היו שתי קפיצות שחלק מהנהגים חשבו שהם מכירים אותם ולכן לקחו סיכון גבוהה יותר, וחלק מהנהגים שלא הכירו אותם לקחו אותם בזהירות יותר, אז מה ישנן פגיעות במכוניות נכון, אני מבטיח לכם שבארוע הבא כולם יהיה שם. חברה לא נמאס לטחון ארוע שהיה ולנסות לחפש את ה מינוסים שלו? בוא נחפש את הפלוסים!!!, כמו שאני מבין אין היום הרבה מקומום בארץ לארגן ארוע אז בואו נהנה עם מה שיש.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

דובי

מצטער , אבל לא הבנתי מה קשור המשפט שצטטת ומדוע הבנת וייחסת דברים שלא אמרתי וגם לא התכוונתי לרמוז !!

"לעזור ולהתחשב" הכוונה לאופי המסלול ולא לסוג המירוץ -ראלי או ספרינט !!!

ברור...

מישל

פורסם
ספר לי על זה...

:evil:

עד היום אני (ואפילו שבניתי כבר רכב חדש - טוב יותר, אני מקווה) - אני עדיין מבכה את ההתהפכות של ה 106 הכחולה שהייתה לי - גם אז ההתהפכות הייתה אחרי קפיצה במהירות גבוהה מידיי.

אלון

טוב אתה הגעת לקפיצה אז ב 200 קמ"ש :-D חבל על הכחולה...

גם לי היה מפגש לא נעים באותו מסלול במירוץ אחר,למרות שהיה שיקן...אבל כאשר השיקן פתוח ומאפשר לעבור אותו במהירות גבוהה ורק לתקן עם ההגה,זה יותר מסוכן מרק ישורת,הכוונה שלי שהשיקן שיאלץ את הנהג להאט משמעותית ואף להוריד הילוך או שתיים ואז לעבור את השיקן לאט יחסית ולהאיץ מחדש,עד ההגעה לקפיצה צבירת המהירות תהיה נמוכה.

פורסם

אמיר קודם כל יפה שהעלת נושא שמניע פה ויכוח נחמד

קודם כל קובי הקפיצה המדוברת לא הייתה אחרי ישורת מהירה דווקא אחרי סיבוב לפי מה שהבנתי מניר הוא יצא מאוד מהר מהסיבוב ונכנס לקפיצה מהר מידי

אני חושב שעיניין הסיכון נופל ב100% על הנווט הוא שם להרגיע הוא שם להוריד את האגרסיות

הוא כמו שברוך לימד אותנו בקורס נווטים "הוא השכל ברכב"

חס וחלילה לא מזלזל בדובי נווט משכמו ומלא כמובן אבל גם אמיר וענבל עשו טעות בראלי פתיחת העונה שעלה בהתפכות כואבת

וענבל נווטית בעלת נסיון רב

לגבי שאלה של קפיצות או לא קפיצות

ראלי הוא ספורט וספורט נוצא במקור ביון העתיקה למטרות ראוה

נכון שספורט מוטרי נותן חויה יותר גדולה לעוסק בו מאשר לצופה (לצופה הוא מפתח רגשות קנאה עזים)

אבל אני חושב שמסלול ראלי צריך להיות מותאם לתנאי השטח הצוות באוטו נווט+נהג יעשו את ההחלטה הם לקצץ זמן בקפיצת ראוה ענקית

או לסיים מרוץ

זה כל היופי בספורט הזה הכל נמדד על החלטות רגעיות

אני חושב שאם דובי וניר היו נוחתים טוב לא רק שהייתה הרגשה טובה הם גם היו נותנים בראש באותו סטייג

בכל אופן בטיחות מעל הכל חשוב לסיים בשלום

חן בן-ארי

פורסם

זוהי בדיוק הטעות שלך חן

שום החלטה בראלי אינה רגעית, אסור שתהיה!!!,כי מי שמחליט החלטות רגעיות זה תמיד הנהג שהנווט תמיד הוא הסופג.

לגבי אותה קפיצה של ניר בן ארי

הייתי שם וראיתי זאת במו עיניי,ניר ודובי יצאו מסיבוב ימינה לישורת של כ 50 מטר לקפיצה.

ניר האיץ את הרכב ואפילו החליף מהלך להאצה,(לא הגיע מהר מידיי).פשוט כך.

במקרה של ענבל ואמיר

למיטב הבנתי הטעות היא כפולה,אמיר הגיע מהר מידיי,ובלם ,הרכב החליק וקרה מה שקרה.מה היה בתוך הרכב? הם בודאי ניתחו זאת לפעם הבאה.

נכון המשפט שהנווט הוא השכל אבל הוא גם האוטוריטה וזה כל ההבדל.

חג שבועות שמח

מירוצי מכוניות

פורסם

דני גם אני הייתי שם אתה ואני ספרנו את השניות עד לנחיתה :evil: וכשהיא באה ידענו שמשהו לא בסדר, שמענו מכה והמשך של גימגום מנוע ושקט:cry:

וקצת ברצינות קובי לא שמים שקיינם לפני קפיצות שכאלו, שקיינים שמים במקום שישנם כמה מאות מטרים ששם המהירות גבוהה בשביל להאט את הרכב, בואו לא נשכח שהמהירות הממוצאת המותרת בראלי היא 135-145 קמש.

המטיףף

• תוכן חדש...