Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(1) רכב, למעט טרקטור, גרור ואוטובוס, שבמועד חידוש רשיונו מלאו תשע עשרה שנים משנת ייצורו;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מאיזה שנה שהרכב בכביש חייב לעשות 2 אגרות טסט בשנה ?

בכל מקרה לא צריך לשלם שתי אגרות, ברכב מעל גיל 19 אגרת טסט מגיעה פעמיים בשנה, כל פעם על חצי מהסכום הרגיל.

פורסם
החל משנת 2011 הוא יצטרך לבצע פעמיים בשנה טסט.

אומנם לצורך החישוב הייתי אמור גם להוריד את הנעליים אבל לצערו של פותח השרשור, אם אני לא טועה ,19 שנה מייצורו יהיה בתאריך הטסט שלו בשנת 2010

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז לא הבנתי מ2010 או מ2011 אני יצטרך לשלם 2 אגרות ??

ואיך זה הולך 2 אגרות ,נגיד בשנה האגרה היא 800ש"ח , אז כל חצי שנה זה יהיה 800ש"ח או 400ש"ח יענו חלקי 2 ?

תודה :> חשבתי על פיג'ו 405 1991 מה אתם אומרים ?

פורסם

אמנם האגרה חצי חצי, אך כל חצי שנה צריך אישור תקינות רכב 100-150 וגם עוד 70 שקלים בדיקת טסט, שלא נדבר על הטירטור והזמן, בקיצור המדינה עושה הכל שרכבים מיושנים ירדו מהכביש.

פורסם
אומנם לצורך החישוב הייתי אמור גם להוריד את הנעליים אבל לצערו של פותח השרשור, אם אני לא טועה ,19 שנה מייצורו יהיה בתאריך הטסט שלו בשנת 2010

לא.

התקנה אומרת "רכב שחלפו 19 שנים משנת ייצורו יבצע בדיקת רישוי פעם בחצי שנה"

בשנת 2010 בשביל הרכב שלו עדיין לא חלפו 19 שנים, כלומר הוא יהיה בדיוק בשנה ה 19, ובאותה שנה הוא יקבל טסט לשנה, בפעם האחרונה.

משנת 2011 טסט כל חצי שנה, כי רק בשנה ההיא יחלפו 19 שנים מלאות משנת יצור הרכב.

פורסם

תודה BUKI..

רכב שנת 1991 שנגמר לו טסט עוד שבועיים,בשביל לחדש עוד שבועיים טסט זה יחשב טסט לשנה או חצי שנה?

כי עוד חצי שנה זה יהיה 2010 וטסט זה לשנה..אז יאשרו לי לעשות לשנה עד 6/2010 ?

פורסם

הטסט בעוד שבועיים יהיה לשנה.

גם הטסט הבא, שתעשה ב2010 יהיה לשנה.

הטסט שתעשה ב 2011 יהיה לחצי שנה, כלומר עם תעשה ב 6/2011 הוא יגמר ב 12/2011.

בכל מקרה, אם הטסט בעוד שבועיים, הטופס של הטסט כבר אמור להיות אצלך ביד.

רשום שם בצד שמאל למעלה :בתוקף עד XX/06/2010. זה "תאריך ברזל" והסט בתוקף עד התאריך הזה, שום דבר לא יכול לשנות אותו, ובשום מקרה תוקף הטסט לא יגמר לפני התאריך הזה.

נ.ב. אל תשכח לעשות אישור בלמים, ולהביא אותו איתך לטסט. הכוונה לטסט הזה, בעוד שבועיים.

פורסם

רכב שנת 1993 שעבר את ה15 שנים ,לא צריך פעמים טסט?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא, רכב שעבר גיל 15 צריך פשוט "אישור בלמים" בכל טסט, רכב שעבר גיל 19 צריך פעמיים טסט בשנה ו"אישור רכב מיושן" (שימו לב לא אישור בלמים אלא רכב מיושן).

• תוכן חדש...