Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl 75.4 vs Infinity 7541A

gUzA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי חיפוש קצר באינטרנט , אני רואה שהמגבר של infinity דווקא די ישן .

אני אישית , רכשתי מגבר תואם ל JBL 74.5 של חברת INFINITY מדגם 745A שבמפרט הטכני שלו - זהה ל 74.5 של JBL (אותה החברה מייצרת אותו) ומדובר במגבר מצויין , שלא מאכזב אותי לרגע בהגברה שלו .

מרוצה מהסאונד , מרוצה מעניין העיוותים למעט מס' שירים לא איכותיים שהייתי שם בהתחלה וחושב לתומי ,שהמגבר אשם .

אגב , אם מדובר בחודש - את ה JBL 74.5 הפסיקו לייצר ובמקומו מייצרים את האינפניטי שדומה לו במפרט הטכני לחלוטין וגם במחיר .

נסה ותהנה =]

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

בעיקרון יש לי את הJBL 75.4 אבל רציתי לשדרג וראיתי שהאינפיניטי יותר יקר ממנו אז חשבתי שיש איזה שהוא הבדל בניהם אבל עם זה ככה אני ירד מהעניין תודה!

פורסם

במקרה הזה כבר עדיף לך לשדרג אחורה בזמן :-D

Infinity Kappa 202a אם כבר או משהו בסגנון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה לגביי סדאון יד שניה?

שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות הוא באמת כזה טוב?

אני מחפש מגבר לכמה שנים טובות במקרה ולא יהיו תקלות באמצע..

פורסם

לגבי סאן דאון - מגברים נהדרים, רכיבים טובים, תכנון טוב, קרוסים טובים - מחיר טוב, יבואן טוב, אחריות טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אומר שכרגע בתחום הBVM

best value for money זו הבחירה שתיתן לך הכי הרבה תמורה.

יש מגברים טובים מהם סה"כ אפילו אצל אותו היבואן עצמו.

יש לא מעט מגברים שהם לא פחות ממעולים בשוק, אני רואה במגברים של קיקר כרכישה מאוד כדאית למשל.

אם היית שואל אותי איזה סט של מגברים הייתי רוצה לרכבים שלי?

ההתלבטות שלי נופלת בין DLS לבין ג'נסיס מבחינת מותגים לסט הקדמי, מונו לסאב הייתי מסתפק בהחלט בJBL (שבעצם מיוצר ע"י CROWN) מסדרות הפאוור שלהם.

אבל זה רק אני :-D

לאמר לך שסאן דאון לא תהיה בחירה שלי בעתיד - סביר להניח שכן - וזה בגלל כל היתרונות שציינתי למעלה, אלא אם כן אני אעשה צעד דרסטי ואחליט להתחיל באיסוף רכיבים מחדש לקראת מערכת עם ייעוד קצת יותר גבוה - חלק מהרכיבים הקיימים כמובן, ישארו.

Pioneer TS-X150

פורסם

המגבר 75.4 עושה בהחלט את העבודה, צריך להשקיע מעט בכיוונים והתמורה שלו טובה בהחלט.ויש ל 75.4 מחליף והוא הGTO1004 שמגבר גם מצויין עם ביקורות טובות, שוב פעם הכל נושא של תמורה ועלות, להביא מגבר כמו 75.4 בסביב ה 750-800 ש"ח משומש לדעתי משתלם מאוד.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...