Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי הדרך היעילה והטובה ביותר להחליף/לרענן את נוזל הבלמים מהכוסית שליד הבוסטר בלבד מבלי להכניס אוויר למערכת אשר יחייב בהוצאתו דרך הגלגלים?

תודה והמשך יום נעים לכולם.

פורסם

קנה מזרק גדול בסופרפארם ( 250-300CC) ותשאב בעזרתו את הנוזל עד שיגיע לגובה מינימום ולא פחות מזה שמסומן על המיכל.

במידה והמזרק לא נכנס לעומק המיכל חבר צינורית בקוטר 4 מ"מ למזרק.

לצערי תוכל להחליף בצורה זו רק כמות קטנה של נוזל.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום רב

למעשה השמן שנמצא במיכל הוא לא השמן הפעיל במערכת . השמן הפעיל נמצא בצנרת בקרבת משאבות הבלם שבגלגלים

בברכה זיסו יוסי -מוסך זיסו

פורסם

אוקיי, תודה חברים את שאר הנוזל שבמערכת אני כבר אשאיר לטיפול המוסך ,אני לא מתעסק בתנאיי "חצר" בכל הקשור לבלמים ובכלל למערכות בטיחותיות שמצריכות יידע וניסיון מוקדם.

פורסם

:mm_yeah:

כל הכבוד. מערכת שלא מכירים (על אחת כמה וכמה שקשורה לבטיחות) משלמים כמה לירות וניגשים למוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

[quote=bosss;2116857]אוקיי, תודה חברים את שאר הנוזל שבמערכת אני כבר אשאיר לטיפול המוסך ,אני לא מתעסק בתנאיי "חצר" בכל הקשור לבלמים ובכלל למערכות בטיחותיות שמצריכות יידע וניסיון מוקדם.

התשובה והתגובה הכי חכמה, הכי הגיונית והכי נכונה, שקראתי בפורום זה, בחמש שנים האחרונות שלי בפורום !

כל הכבוד לבוס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...