Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות והתלבטויות לגבי פילטרים:

א. מה ההבדלים בין הפילטרים הפשוטים אלה שעולים 30 שקל ליקרים יותר הפתוחים וה INBOX

ב. האם ההבדל הוא קריטי בין פילטר פשוט לפילטרים "האיכותים" יותר, כלומר האם זה ממש מורגש בנסיעה (ולא פסיכולוגית)?

ג. יש לי פילטר INBOX (לא זוכר של איזו חברה) הציעו לי פילטר של SIMOTA ב 350 מה אתם אומרים? הוא אמר לי קח סע תרגיש אם טוב לך תיקח... לא יודע נראה כאילו האוטו נוסע יותר טוב... כאילו יש לו פחות אזורים מתים (אולי זה פסיכולוגי)

תודה לכל העונים

פורסם
יש לי כמה שאלות והתלבטויות לגבי פילטרים:

א. מה ההבדלים בין הפילטרים הפשוטים אלה שעולים 30 שקל ליקרים יותר הפתוחים וה INBOX

ב. האם ההבדל הוא קריטי בין פילטר פשוט לפילטרים "האיכותים" יותר, כלומר האם זה ממש מורגש בנסיעה (ולא פסיכולוגית)?

ג. יש לי פילטר INBOX (לא זוכר של איזו חברה) הציעו לי פילטר של SIMOTA ב 350 מה אתם אומרים? הוא אמר לי קח סע תרגיש אם טוב לך תיקח... לא יודע נראה כאילו האוטו נוסע יותר טוב... כאילו יש לו פחות אזורים מתים (אולי זה פסיכולוגי)

תודה לכל העונים

ברכב שלך יש פילטר שיושב בקופסה המקורית... לא בטוח שזה INBOX ייעודי, אבל הוא נותן אחלה תמורה.

אין לך למה להחליף אותו, רק תדאג לניקיון שלו כמו שצריך וזה יספיק.

כמעט כל פילטר INBOX אחר (בעיקר כזה של SIMOTA :p ) ייתן תוצאות זהות.

לגבי פילטר פתוח - שכח מזה. אין מקום בRSI לשים פילור פתוח כמו בנאדם וכל הקומיבנות לא ממש יעזרו (חוץ מהתקנה של פילטר בסגנון הVIPER PIPERCROSS... תריץ חיפוש בפורום דיברנו על זה המון)

:-)

פורסם

עמית,

יש לך באוטו פילטר פתוח של K&N שהתאמתי אותו לתיבה אחרי אין ספור נסיונות וקונפיגורציות.

מה שיושב אצלך עכשיו זה המצב הכי טוב.

אל תבזבז כסף על סימוטה - יש לך יותר טוב!

בהצלחה

אייל

BMW M135I

פורסם
עמית,

יש לך באוטו פילטר פתוח של K&N שהתאמתי אותו לתיבה אחרי אין ספור נסיונות וקונפיגורציות.

מה שיושב אצלך עכשיו זה המצב הכי טוב.

אל תבזבז כסף על סימוטה - יש לך יותר טוב!

בהצלחה

אייל

כן שמתי לקומבינה הכל התפרק לי.. הייתי צריך להדביק הכל מחדש... :lol:

תודה. אני אנקה אותו!

• תוכן חדש...