Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצלי ברכב אין חיוט שלם שמגיע מהמגבר עד למידבאסים ישירות אלא החיוט מהמגבר מגיע עד לפלג ביציאה מהרכב ומתחבר לחיוט המקורי של הרכב שנכנס לדלת ואז החוטים המקוריים של הרכב מתחברים למידבאסים.

אני יודע שזה לא טוב, אך השאלה עד כמה זה באמת משפיע על הסאונד והביצועים של המידבאסים? האם זה מורגש בכלל?

אלכס.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון - מורגש בצורה ברורה ביותר כאשר עובדים עם מיד באס חזק, ומגבר עם הספק בריא

זה פשוט לא להאמין

פורסם

זאת אומרת עם הרכיבים שיש לי אני אמור (אני יודע שזה שם של דג, אבל בכל זאת :wink:) להרגיש בהבדל משמעותי?

פורסם

+1 עם עתיד.

אנשים מזלזלים בחשיבות של החיוט וחבל.

לא יודע מהם הרכיבים שלך אבל למה להתעצל??

כמו שתיקח צינור דק ותשאף משם אויר.יכנס לך אויר אבל בצורה מבוקרת ואיטית.

קח צינור עם קוטר גדול יותר ,תוכל לשאוף עימו אויר גם עם תעלה 100 מדרגות בריצה...

זה ההבדל בקצרה:wink:

פורסם

ארזה, דבר ראשון מבט קטן בחתימה שלי ותוכל לראות את כל הרכיבים שיש לי ברכב.

דבר שני, למה אתה חושב שאני מתעצל!? הרכיבים הותקנו ע"י מתקין מסוים והוא זה ש"התעצל" אני מניח. בכל אופן, בזמנו הידע שלי בתחום היה מצומצם יותר מהיום ולכן לא חשבתי על זה בכלל, אך ככל שהידע מתרחב, כך גם חושבים על יותר דברים.

אני חושב כבר זמן מה להשחיל חיוט חדש ושלם לכל אורכו, מהמגבר עד למידבאס. הבעיה היא שכמו רובינו כאן גם לי יש עבודה, לימודים וכמובן חברה ולכן צריך למצוא זמן בשביל כולם כולל התחביב.

פורסם

אני כ"כ מסכים עם ההסבר היפה לחלוקת הזמן ...:lol:

אני גם מתכנן לסדר את החיווט .

מצרף שאלה , במידה הברוב האוטו יש חיווט כמו שצריך אבל רק במעבר לדלת יש את החיווט של הרכב , מה תאמרו על זה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

טאו-מוריד בפניך את הכובע.רכיבים מעולים!! אז על אחת כמה וכמה מומלץ להחליף את החיוט שיוצא מהמגבר ההי אנד שלך לסט הקידמי.שים חיוט בעובי של 2.5 ממ ובכלל אין ספק שתרגיש בהבדל!

ולגבי חלוקת הזמן-ברוך הבא למועדון...:lol::wink:

פורסם

amisha, אצלי בדיוק אותו המצב שאתה מתאר וזו בדיוק היתה השאלה שלי בניסוח אולי טיפה שונה.

אז התשובה שקיבלתי היא תקפה גם לגיבך.

דרך אגב, איזה ציוד מורכב לך ברכב?

פורסם

תודה רבה, ארזה!

בקשר לחיוט, אז עד ליציאה מהרכב יש חיוט של אומגה אודיו בעובי של 2.5 מ"מ וההמשך עד למידבאסים כמו שכבר ציינתי חיוט של הרכב המקורי. אבל אני מניח שאם החיוט מורכב משני חלקים שונים, אז בעצם האות שיגיע למידבאסים יהיה תלוי בעיקר בחלק חוט הפחות טוב והוא במילים אחרות מהווה צוואר בקבוק, אני צודק? או שבכל אופן זה שחלק הגדול מהחיוט הוא איכותי יחסית אז יש פגיעה יותר קטנה באות שמגיע למידבאסים?

פורסם

סורי לא מכיר את החיווט ברכב הזה,אבל אולי תצליח לזהות את עובי החיווט אולי מדובר ב1.5 מילימטר ואם כן אז אני לא חושב שתרגיש בהבדל.

מה שבטו עם מערכת כזאת זה יהיה פאדיחה להשתמש בחיווט המקורי ,אז בכל מקרה כדאי להחליף.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

חוזק שרשרת כחוזק החוליה החלש.

כנ"ל בנוגע לחיווט- מספיק חלק קצר של כבל דק ומחומר שלא מוליך טוב, אתה מאבד הרבה מאד.

וזה מנסיון, אפילו על רמקולים של דוטק.

מתחדשת*

• תוכן חדש...