Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתומי חשבתי שהתגובה האינסטינקטיבית במקרה כזה היא להרים את הראש ולהגיד למגיש/ה/מלצר/ית

"סליחה, המיונז הזה פג תוקף" (התנצלות/מיונז חדש/תודה ששמת לב)

אנשים איבדו את השכל, על הרגש כבר אין מה לדבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לא אמרת להם שום דבר באותו הרגע שגילית שהמיונז פג תוקף?

לא מבין למה לא ניסית לסגור את העניין שם ובמקום.

לי קרה משהו יותר מוזר אתמול בלילה. הייתי באיזה מקום בנמל תל אביב. ביקשתי מהברמן בקבוק גולדסטאר. התרחקתי 2-3 צעדים מהבר ולקחתי שלוק. בנוסף לבירה הרגשתי חול ואבנים בתוך הפה. ירקתי את זה ישר החוצה. בלי מחשבה ומתוך אינסטינקט לקחתי שלוק שני מהבירה כדי לנקות את החול בפה. בשלוק השני קיבלתי עוד חול ואבנים. ירקתי פעם שנייה. הסתכלתי על השפה של הבקבוק (מקום חשוך, תאורה מינימלית) ואז ראיתי שהשפה של הבקבוק שבורה, חסרים שני חלקים ושיש סדק שמפורר את הזכוכית. הבנתי שחול ואבנים בפה = זכוכית ושברי זכוכית. חזרתי לבר, דיברתי עם הברמנית (היה כמעט בלתי אפשרי בכל הרעש) קיבלתי בקבוק חדש ובזה הסתיים העניין מבחינתי (יש לי חתך ממש קטן בתוך הפה למזכרת). המסקנה - לוודא שהבקבוק (או כוס) שלמים לפני ששותים.

אסף

פורסם

בסוף תגיע למשפט.

ושם, תקום, ותוציא את הראייה - מיונז פג תוקף. ותדרוש פיצוי.

ואז, כל האורחים שאכלו שם באותו יום, שאחד מהם קרא במקרה את השרשור הזה, יגישו תביעה ייצוגית נגדך.

אתה מבחינתם האיש שראה שהמיונז פג תוקף, שתק, לא דיווח, וגרם להם, ולאלו שבאו אחריהם, להמשיך לאכול מיונז פג תוקף.

בסוף, מנהל המשמרת יזוכה, כי לא היה מודע.

אתה תואשם, במשפט ציבורי, על הסתרת עובדות, הטעיית ציבור, וכל זאת כדי לדאוג לעצמך.

מאוחר יותר יתברר גם שאתה אחראי להפצת שפעת החזירים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רק בודק אופציות

נותרה רק אופציה אחת: להתנהג כמו בן אדם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם חשבת להתעשר מהמקרה - טעות בידך.

המקובל במקרים כגון אלה שנותנים פיצוי שהוא ברמה הסמלית יותר כגון: אכלת ארוחה אחת - תקבל זיכוי חינם ל-2-3 ארוחות.

אם חשבת שתקבל פיצוי של אלפי שקלים - שכח מזה.

הדבר היה שונה אילו חלילה היה נגרם לך נזק והיית מאושפז בבית חולים.

אגב, מיונז מקולקל הוא דבר מסוכן, אפשר למות ממנו (הרבה יותר מהר משפעת העגבניות :lol:).

ד"א - אתה בטוח שמדובר בתאריך פג-תוקף ולא בתאריך יצור ? רשת שמכבדת את עצמה לא תחסוך בענין זה וגם לא אמורה להיתקע עם מלאי ישן).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אם היה נגרם לו נזק, כתוצאה מכך שאכל את המיונז פג התוקף הייתי דוחה את התביעה בבית המשפט ומחייב אותו בפיצויים אם היה מוכח שהוא ידע שהמיונז מקולקל ולא אמר על מנת להוציא כסף מהמסעדה.

בכל מקרה, אני לא מבין למה המשכת לאכול מיונז פג תוקף. אתה מעדיף לסכן את בריאותך בעבור כמה אגורות? תגיד תודה שיצאת שלם מזה.

ב"חומת מגן" אכלתי מיונז מקולקל ובעקבות כך התאשפזתי והורדתי 5 קילו בשבוע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עלה בדעתך לפנות ללשכת הבריאות שישלחו פקח סמוי , אם באמת בריאות הציבור היא שמטרידה אותך ?

או שאני יותר מדי נאיבי ופרייר לשיטתך המפארת אותנו בניכר ?

פורסם

אתה פשוט בנאדם מגעיל.

אם היה לך בעיה עם המיונז - למה אכלת אותו ?

יכלת לפנות אליהם, והיית מקבל פיצוי, איזה פאי או גלידה. מה עוד אתה רוצה ?

אתמול במקרה ישבתי בנאפיס, קיבלתי פחית שתיה שהתוקף שלה עבר לפני 4 חודשים.

הודענו למלצרית, פוציתי בארוחה חינם, ובזה זה נגמר

גם את הארוחה לא ביקשתי, אלא קיבלתי - ציפיתי לשתיה חינם אך לא יותר.

פורסם

ברגע שידעת ואכלת במודע מזון שפג תוקפו איבדת את זכותך לפיצוי כלשהו ואם תתבע גם תשלם הוצ' משפט.

ועכשיו בלי קשר למיונז, אנשים כמוך הם פשוט חלאות. מה שאתה מנסה לעשות זה פשוט לגנוב ולעשוק חברה שאולי טעתה אבל בניגוד אליך לפחות עשתה את זה תום לב ואתה במקום להעיר ולגמור את הסיפור חושב איך לגנוב על חשבון בריאות לקוחות אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להזכירכם, ראינו מספיק מקרים בהם אנשים הודיעו לצוות על זכוכיות שבורות/יצורים חיים/זנבות של איגואנה

שהם מצאו בהמבורגר שלהם, ונענו בהחלפת המנה בלבד (במקרה הטוב) ללא הצעת פיצוי, התנצלות או פעולה

נוספת כלשהי. מסעדה כזאת הייתי שמח לדפוק "מתוך אידיאולוגיה". אינני מבין מדוע התנהגות ישראלית טיפוסית

מעוררת כאן תרעומת. הרי יש סיכוי טוב שגם במסעדה המדוברת מדובר במדיניות ולא בטעות אנוש. וגם אם מדובר

בטעות אנוש, מי יודע כיצד הם היו מגיבים?

בקיצור, אני יכול להבין מאיפה מגיעה השאלה, הבעיה שלי היא עם שני דברים אחרים:

1. למה לאכול מיונז פג תוקף? הרי הסתכנת בכך באחת מהרעלות המזון הקשות ביותר.

2. בעצם זה שלא דיווחת, סיכנת לקוחות אחרים, ולזה אין שום תירוץ. חוסר ההבנה שיש

לך מחוייבות מוסרית כלפי שאר הלקוחות היא סימן מייצג לכל הגישה שלך, ודי מיישרת קו

עם שאר השאלות ששאלת.

מאז ומעולם, היהודים התגאו בעקרון הערבות ההדדית שלהם.

פעם גם הישראלים פעלו ככה... עד שהגיעו למסקנה שזה מוציא אותם פראיירים.

• תוכן חדש...