Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום אני וחבר הזמנו ארוחה באחת המבורגרים המוכרים בארץ (לא נפרסם פה את השם בנתיים) הזמנו המבורגר כפול ציפס ושתייה

כאשר הרטבים שקיבלנו בשקיות לצד ההזמנה היו קטשופ ומיונז.

לאחר שהתחלנו לאכול במקרה הצצתי על שקית המיונז וראיתה שתוקפה פג לפני כחודש..הראתי את זה חבר שלי והמשכנו לאכול.

חשוב לציין שהמיונז לא היה מקולקל אבל בכל מקרה תוקפו פג כמעט לפני חודש .

במהלך הארוחה ניגשנו מספר פעמים לדלפק וביקשנו כלפעם עוד קצת מיונז כי חשבנו שאולי התערבבו להם כמה שקיות ישנות בדלפק ושוב כל פעם הוציאו לנו את השקיות עם התוקף שנגמר לפני חודש.

סיימנו לאכול ויצאנו לבית.

לקחנו איתנו מספר שקיות של המיונז שתוקפו פג וכמובן את הקבלה.

נשאלת השאלה ....מה אפשר לעשות במקרה הזה,האם אפשר לפנות לאורח דין ולהוציא מהם קצת כסף או פיצויי? או שעדיף לפנות ישר אליהם להסביר להם את הסיפור ושיבדאו שכל השקיות בסניפים תקפות? או לגשת לעיתונות שלדעתי זאת קצת הגזמה?

כמו כן על שקיות הקטשופ לא היה מצויין לא תאריך ייצור ולא תאריך מתי פג תוקף.

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום רב,

היום אני וחבר הזמנו ארוחה באחת המבורגרים המוכרים בארץ (לא נפרסם פה את השם בנתיים) הזמנו המבורגר כפול ציפס ושתייה

לאחר שהתחלנו לאכול במקרה הצצתי על שקית המיונז וראיתה שתוקפה פג לפני כחודש..הראתי את זה חבר שלי והמשכנו לאכול.

במהלך הארוחה ניגשנו מספר פעמים לדלפק וביקשנו כלפעם עוד קצת מיונז כי חשבנו שאולי התערבבו להם כמה שקיות ישנות בדלפק ושוב כל פעם הוציאו לנו את השקיות עם התוקף שנגמר לפני חודש.

נשאלת השאלה ....מה אפשר לעשות במקרה הזה,האם אפשר לפנות לאורח דין ולהוציא מהם קצת כסף או פיצויי? או שעדיף לפנות ישר אליהם להסביר להם את הסיפור ושיבדאו שכל השקיות בסניפים תקפות? או לגשת לעיתונות שלדעתי זאת קצת הגזמה?

תודה

איך אומר שאול מופז.. חכה חכה....

פורסם

ראשית לא ממומלץ לאכול עם מיונז אפילו בר תוקף זה משמין וזה כולסטרול נטו (שמן וביצים)

וברצינות - פנה במכתב תלונה לרשת עם העתקים למנהל שיווק, יחסי ציבור ואולי אפילו מנכ"ל ותספר על המקרה

זה גם יעזור להם לשפר (אולי יוזמה של הסניף המקומי ואולי חוסר תשומת לב) וגם תקבל פיצוי

בטח ארוחה או יותר חינם

פורסם

את האמת אני לא בונה על ארוחה חינם כי סה"כ זה משהו כמו 40 שח , אני מעדיף פיצויי כספי אם זה יתאפשר כמובן

פורסם

לא מבין אנשים כמוך...אם זה טעים, ואכלת ונהנתה אז מה הבעיה?

חוץ מיזה, ראיתה שהמיונז פג תוקף ובכל זאת המשכתה לאכול? הייתה יכול לפנות למנהל (או כל אדם שעובד שם) ולבקש שיחליף את ההמבורגר.

אבל לסיים אותו ואז לבקש פיצוי? אתה לא חושב שאתה חוצפן?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה ללכת לשירותים .

אחר כך תחליט לגבי השאר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בשרותים הייתי והכל תקין.

ההמבורגר הוגש ללא מיונז ,המיונז הוגש בשקית בצד.

לא המנהל ולא העובדים לא מודעים לכך שהמיונז פג תוקף ועל כך לא יוכלו להגיד או להעיד שאכלתי אותו.

לקחתי איתי לבית שתי שקיות סגורות לא משומשות של אותו מיונז לצורך ראיות במידה ונצטרך.

תמיד אפשר לטעון שלא אכלנו את המיונז.

פורסם

שמגישים לך אוכל במסעדה שלא לטעמך, קר, חם, מלוח, פושר וכו'.

אתה פונה לבעל המקום או המלצר והם מטפלים בתלונתך, סביר להניח שיחליפו לך מנה או שיתנו שובר לארוחה חינם.

אתה החלטתה "לדפוק" את המערכת גם לאכול ולהנות מהארוחה וגם להתלונן שמה שהוגש לך מקולקל?

אתה מעדיף שלא יתנו לך פיצוי של ארוחה חינם (כי זה סה"כ 40 ש"ח) אלא כמה מאות שקלים כפיצוי כספי?

לדעתי זאת חוצפה ועוד דוגמא לישראלי המכוער...

פורסם
חשוב לציין שהמיונז לא היה מקולקל אבל בכל מקרה תוקפו פג כמעט לפני חודש

רק חודש? אם יש משהו שישרוד מלחמה גרעינית, אז זה המיונז שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וברצינות - פנה במכתב תלונה לרשת עם העתקים למנהל שיווק, יחסי ציבור ואולי אפילו מנכ"ל ותספר על המקרה

זה גם יעזור להם לשפר (אולי יוזמה של הסניף המקומי ואולי חוסר תשומת לב) וגם תקבל פיצוי

בטח ארוחה או יותר חינם

.

תודה

אין אפילו על מה להתלונן ובטח ובטח שאפילו לא ניסית לצמצם את הנזק ולעדכן את המסעדה בדבר הנושא,אלה מראש עשית חשבון איך קודם תהנה מהשירות ורק אח"כ תנסה לתבוע פיצוי, אגב האם יכולת שלא להשתמש במיונז? יכולת,,, האם היית צריך לדעת שלא כדאי להשתמש במיונז? היית ,ועדיין המשכת בשימוש במיונז ועוד הגעת לדלפק ויכולת ליידע אותם ולא עשית זאת, ואף טענת שלא היה מקולקל זאת אומרת שגם במבחן הנזק זה לא עומד

נ.ב- פנה לעורך דין הוא יעשה כבר את האחד ועוד אחד שלא מגיע לך כלום מאחר והדבר לא עומד ברמת רשלנות וצדק משפטי בוודאי שאין פה

שמגישים לך אוכל במסעדה שלא לטעמך, קר, חם, מלוח, פושר וכו'.

אתה פונה לבעל המקום או המלצר והם מטפלים בתלונתך, סביר להניח שיחליפו לך מנה או שיתנו שובר לארוחה חינם.

אתה החלטתה "לדפוק" את המערכת גם לאכול ולהנות מהארוחה וגם להתלונן שמה שהוגש לך מקולקל?

אתה מעדיף שלא יתנו לך פיצוי של ארוחה חינם (כי זה סה"כ 40 ש"ח) אלא כמה מאות שקלים כפיצוי כספי?

לדעתי זאת חוצפה ועוד דוגמא לישראלי המכוער...

לא יכולתי לנסח טוב יותר, היה לך כל הזמן שבעולם ליידע את בעל המסעדה, בחרת מראש שלא לעשות זאת ואף לא נגרם לך כל נזק אמיתי

לא מגיע לך שום פיצוי לדעתי

בן

נ.ב

להסביר להם את הסיפור ושיבדאו שכל השקיות בסניפים תקפות?

זה הפתרון הכי טוב במקרה זה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שלום רב,

תודה

מה שנקרא בכיינות ישראלית טיפוסית.

ראית משהו לא לטעמך? גש לאחד המלצרים או למנהל הסניף/האחראי במקום ותודיע לו על כך ודרוש פיצוי (ארוחה חינם/תוספת/אנערף).

אבל במקום זה אתה אוכל, נהנה ואז מנסה לדפוק אותם.

מזכיר לי מקרה שבו הייתי בחנות כלשהי ואז הגיע סבא "חביב" ודרש מהמוכרת במקום להחליף לו איזה צנצנת עם ריבה או משהו כי לטענתו הריבה הייתה מקולקלת, וזאת על אף שהוא אכל כמעט את כל הריבה בצנצנת. :roll:

פורסם

אתה יכול לזכות בתביעה, רק אם תוכיח שנגרם לך נזק (מה שכאן, שחור על גבי פורום כתבת שלא נגרם לך).

בקיצור - מסכים עם המגיבים מעלי.

פורסם

אין סיכוי להוציא מהם משהו.

זה שלקחת מיונז לבית לא יעזור כי אפשר לטעון שהבאת את זה ממקום אחר ואין הוכחה שזה מהם.

מעבר לזה, אם המשכת לקחת עוד מיונז ואכלת אותו בידיעה שהוא פג תוקף, אז אומנם הם עשו טעות, אבל יש לך רשלנות תרמת בעניין.

בקיצור לא תקבל מהם גרוש וחבל בכלל לנסות להוציא משהו. במקרה כזה צריך במקום ללכת לאחראי ולבדוק את העניין, כל עוד אכלת ולא התלוננת במקום יש יסוד סביר שאתה ממציא דברים וזה לא יעמוד למבחן

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...