Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום!

אני מעוניין לקבל ממכם כמה שמות של חברות טרייד אין גדולות ואמינות כמו טרייד מוביל וקרסו טרייד אין.בנוסף לזה אם אפשר כמה חוות דעת על אמינותם.

דרך אגב,אוטו שי נחשבת לאותם החברות הגדולות?

אני ממרכז הארץ

תודה מראש!

פורסם

איזה רכב אתה מחפש?

לובינסקי טרייד (פיג'ו-סיטרואן) חברה רצינית,

גם "באוטו דיל" יש רכבים שווים בדיקה (לא כולם, צריך לבדוק טוב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קנינו אוטו לדודה בכלמוביל טרייד אין (היה להם יום מכירות גדול) בפ"ת

סה"כ קיבלנו שירות טוב

עוד שנה נהיה יותר חכמים אם גם קיבלנו רכב טוב

הבעיה שם זה להסתובב בין כל המרצדסים כשאתה בא לקחת איזה פיזו ישנה :)

:wink:
פורסם
לכל חברי הפורום שלום!

אני מעוניין לקבל ממכם כמה שמות של חברות טרייד אין גדולות ואמינות כמו טרייד מוביל וקרסו טרייד אין.בנוסף לזה אם אפשר כמה חוות דעת על אמינותם.

דרך אגב,אוטו שי נחשבת לאותם החברות הגדולות?

אני ממרכז הארץ

תודה מראש!

אני יכול להמליץ על אוטו סנטר. אני קניתי משם את הרכב שלי לפני 7 חודשים, ניתנת אחריות לשנה על רוב המכלולים, שקיפות של הטיפולים, תיקון ליקויים שמתגלים בבדיקה וחשוב - העברת בעלות מיד עם גמר התשלום ! צריך לזכור גם שהחברה שייכת לקבוצת "מאיר" (יבואני וולוו - הונדה) ככה שלא מדובר באיזה חברה חאפרית.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...