Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קיצוני לצד השני, לעולם תאמין שרכב צרפתי יתן לך את הטוב ביותר , למרות שבינינו,ואתה יודע את זה, לרכבים הצרפתיים הנוכחיים אין מה להציע יותר, גם לא בסעיפים בהם היו מובילות הקטגוריות בתקופה שבה היתה לי 306 (ולא סתם בחרתי ב306).

האמת, דווקא המשפט הזה לא גרם לי אי נוחות מיוחדת. אפשר להגיד שבגדול אני מסכים איתך. מכוניות צרפתיות לא נותנות היום משהו מיוחד ואפשר להגיד שבמובן מסויים הן איבדו את דרכן ולכן איבדו לקוחות רבים בעולם. אם הייתי צריך לרכוש היום רכב רגיל (לא ספורטיבי) למכונית צרפתית לא היה שום יתרון (וגם לא חיסרון) מיוחד על המתחרות הקוריאניות או הגרמניות שלה. אגב, זה פועל בשני הכיוונים, אני לא חושב שמכוניות צרפתיות פחות אמינות מהמתחרות שלה.

דווקא את רוב הריקושטים אני אוכל מחברים שהמלצתי להם לרכוש צרפתיות (קליאו2, ZX ואפילו 106 ושאר המשפחה) ומחברים רבים שעובדים בתחום הרכב (דווקא רוב החברים שלי בכלל לא עובדים בהייטק).

בנוגע לתמונה, הרמזור היה אדום והייתי צריך לפנות ימינה, צריך להעביר איכשהו את הזמן לא?

במקרה נקלעתי לפתח תקווה (שם זה צולם) והייתי חייב להרוג את השיעמום איכשהו.

בנוגע למכירת ה106, מה שהיה נכון לפני שנה וחצי לא נכון כיום. במיוחד כאשר קידום המכירות ובניית השוק מעל גבי הפורום הופסק.

הבחור שקנה את הרכב לא קשור לפורומים. הפורומים בכלל יחצ"נו את הדגמים הספורטיביים ופה ושם זה חילחל גם במקרים שאנשים קנו את הדגמים הרגילים וחשבו שקנו GTI אבל 5 דלתות. בכל אופן, אני מעדיף תמיד להיות מוכר 106 מאשר מוכן פולו.

בקשר לרכבים שאין להם מה להציע מלבד אמינות, הSX4 לא נמצאת מספיק זמן כדי לדעת עד כמה היא אמינה,

אבל אני חושב שזה יהיה הימור לא גדול להמליץ עליה כרכב אמין. עם זאת 4 כוכבי ריסוק בעידן הנוכחי זה לא הכי טוב שאפשר להגיע אליו בסיגמנט.

פששש...זה נשמע כאילו היית ממליץ על פיאט לחברים שלך אם הם היו מחפשים רכב אמין.

לא סתם בחרתי ב-SX4 בתצורת 5 דלתות.

באדום, שבת שלום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היה עדיף שתנסה להפיל אותי עם רכב שמשותף לפיג'ו וטויוטה. אולי כאן היית מצליח קצת יותר.

אני יודע למה בחרת בSX4 , גם דובר על כך בפורום לא מזמן ולכן הוספתי הסתייגות בעניין הוותק על הכביש.

השאלה מה ניסית להוכיח כאן, כי אין לי משהו קונקרטי נגד פיאט.

אגב, סתם בשביל הספורט, במקרה בימים אלה אני מחפש לאחותי פולו אוטומטית מהשנים 2006 ומעלה,

תעשה חיפוש ביד 2 ותראה כמה יש, או יותר נכון כמה אין (וזה רכב שקיים בכמויות גדולות על הכבישים). אם תעקוב אפילו תראה שאם כבר מפרסמים משהו, הרכבים האלה עולים ויורדים ברזולוציה של שעות למרות שהם חדשים והמחירון יחסית גבוה. (70-90)

כשנמצא אחת והיא תוציא למכירה את הפולו 2003 שלה, לא יהיה צורך לפרסם כי משום מה, וזה גם הפתיע אותי, גם על הרכב שלה משאירים כל הזמן פתקים עם הצעות רכישה.

פולו החל משנת 96 הוא רכב שקל מאוד למכור, יש לו ביקוש גבוה ותמורה גבוהה , אם מדובר ב16V אז שבעתיים.

ודרך אגב, פולו היא ההשוואה הנכונה מול 206, אמרתי את זה לפני אי אלו הודעות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...