Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שומע חזק.

אורות ערפל דולקים אורות ראשיים דולקים

האורות הולכים לפי קצב הבאס אבל לא ברמה חזקה כל כך רק פעם ב כמה שניות וגם די קשה לשים לב לזה אבל זה מאוד מציק לי מה לעשות?? להחליף מצבר לאחד שיש לו יותר אמפר?

מה גם שאין מקום למצבר כזה גדול יותר אז אני די בבעיה.

הרכב הוא פולו 2002

פורסם

אין צורך במצבר יותר חזק.

אבל אתה חייב לפתור את הבעייה לפני שזה ישפיע לך על עוד כמה דברים ברכב.

יש ברכב בעייה שהאלטרנטור\מצבר לא מסוגלים לספק את כל הזרם שאתה צורך, קודם כל תבדוק מאיפה לקחו את החשמל למגבר\ים,תפתח את מכסה המנוע ותראה אם יש שם כבל אדום שמחובר כאילו לא קשור לחופת המצבר (המכסה השחור שעל המצבר) אם כן אז מה שאתה צריך לעשות זה בתור התחלה להחליף את כבל הפלוס היוצא מהאלטרנטור למצבר לכבל יותר עבה (האלטרנטור שלך מסוגל לספק עד 90A PEAK והכבל שמחובר שם בקושי 40 לכל הרכב) ואם הבעייה ממשיכה אז להוסיף קבל, לדעתי אחרי שתחליף את הכבל הבעייה תיפתר-גם לי הייתה את אותה הבעייה בפולו שלי.

במידה וכבל הפלוס לא מחובר אל המצבר אלא מתחת לדש בורד (יש נקודת פיצול בפולו מתחת לדש בורד) וכבר ראיתי מתקינים שעושים את זה, חייבים קודם כל להוציא את הפלוס למצבר ואח"כ לעשות את מה שרשמתי למעלה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני התקנתי לבד והכבל מחובר היישר למצבר .

גם כששני החלונות סגורים ואני מנסה להרים אותם עוד אז יש מאין נפילת מתח

והאור נחלש משמעותית מאוד הרבה יותר מהבאסים

פורסם

מישהו כתב פה בפורום לא מזמן שנפילת מתח יכולה ליהיות בגלל כבל (-) שמחובר לא טוב, או המיקום שהוא מחובר אליו לא טוב. תבדוק אולי זאת הבעיה גם אצלך

• תוכן חדש...