Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים

הגיע הזמן שאנו חובבי הספורט המוטורי נודיע לאנשי YES או HOT שאנו קהל גדול של צופים שמספיק זמן סבל זלזול והתעלמות מוחלטת מצדם

אז כשיש לכם זמן כתבו מייל או אפילו טלפון ותודיעו להם שאנחנו לא מסתפקים בשידור של שעה מהפתיחה ושעה מהסיום של מרוץ של 24 שעות כמו שהיה בסוף השבוע עם מרוץ האופנועים בle MANS או שאנו כבר לפני המרוץ השלישי של ליגת האינדי ועדיין לא שודר אף אחד:shock:

ולמי שלא שם לב ראלי הIRC כבר לא משודר יום יום במהלך הראלי אלה רק תוכניות סיכום וגם לא תמיד.

היום26/4/2009 במקום לשדר את המרוץ השני של הפורשה סופרקאפ כהמשך למרוץ הראשון ששודר בשבת או את מרוצי ה GP2 יש שידור ישיר של מרתון לונדון (ללא ספק ארוע חשוב לצופים בישראל) ואת המרוצים הנ"ל משדרים ב EROSPORT 2. תארו לעצמכם שמשדרים מחצית אחת של משחק כדורגל או כדורסל זה בדיוק אותו הדבר,ממש לא ברור מה עובר להם בראש.:idea:

אז לפני שיורידו גם את ה WRC ומה לא (לדעתי מרוץ המכוניות 24 שעות של LE MANS בסכנה)צרו איתם קשר ותודיעו שאתם קיימים ויש הרבה כמונו שלא מוכנים לסבול את המצב

חיים

זה המייל הראשון והלא אחרון ששלחתי ל YES ועדיין לא קיבלתי תשובה:

בתאריך 5/4/2009 נפתחה עונת המרוצים בליגת האינדי האמריקאית,מאז היו 2 מרוצים והם לא שודרו בESPN בגלל ביסבול וגולף ששודרו חי שני ענפי ספורט שחשוב לשדר חי במיוחד בישראל שהיא מעצמת ביסבול וגולף עולמית!

עד מתי תמשיכו לזלזל בקהל גדול של צופים? רק בכדי לסתום חורים בלוח השידורים עם כל מיני ענפי ספורט לא רלוונטים או להתעקש שלכם אין שום שליטה בלוח השידורים וכו.

אנחנו משלמים לכם כדי לצפות במרוצים האלה שעם השנים הכמות שלהם יורדת כי הם עוברים לערוצים אחרים כמו EROSPORT 2 ועוד וכך בעצם יש צמצום משמעותי בכמות המרוצים המשודרים.

נא לחזור ולשדר את מה שאתם אמורים ללא תרוצים כולל המרוצים שלא שודרו בחי

 

פורסם
:crazyeyes:crazyeyes:shock3::shock3:

 

אתה באמת כותב להם תלונה על התכנים ב-ESPN ויורוספורט ? :screwy::screwy::screwy:

 

 

כן ידידי אני כבר שולחתי מיילים ומדי פעם מתקשר לשירות הלקוחות ומתלונן וכך המשיך



כי העניין הוא שהם (HOT&YES ) לא ממש מודעים למספר של האנשים שצורכים ספורט המוטורי בארץ

פורסם

1. אני לא מצליח להבין: מדוע אתה חושב שלהוט או יס יש שליטה על התכנים שמשודרים בערוצים זרים? אם ערוץ ספורט אמריקני מרכזי כמו ESPN לא מוצא לנכון לשדר את מירוצי אינדי, אל מי אתה בא בטענות בדיוק?

2. גם אם נצא מההנחה ההזויה שיש להוט/יס שליטה שכזו, מדוע אתה מניח שמירוץ פורשה סופרקאפ מעניין יותר את תושבי ישראל מאשר מרתון לונדון?

 

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

 

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
1. אני לא מצליח להבין: מדוע אתה חושב שלהוט או יס יש שליטה על התכנים שמשודרים בערוצים זרים? אם ערוץ ספורט אמריקני מרכזי כמו ESPN לא מוצא לנכון לשדר את מירוצי אינדי, אל מי אתה בא בטענות בדיוק?

2. גם אם נצא מההנחה ההזויה שיש להוט/יס שליטה שכזו, מדוע אתה מניח שמירוץ פורשה סופרקאפ מעניין יותר את תושבי ישראל מאשר מרתון לונדון?

 

טל

 

טל אני רואה שאתה קצת כועס וזאת לא היתה כוונתי

להוט וליס יש שליטה על התכנים של ESPN שהוא ערוץ בינלאומי אשר מחלק את תוכן שידוריו לפי אזורים בעולם ובגלל שאנחנו גיאוגרפית נמצאים באסיה אנו מקבלים את הסקירה של הספורט באזור כמו משחקי כדור לסוגם וענפי ספורט דומים. אגב לאורך השבועות שלפני תחילת עונת האינדי שודרו פרומויים בESPN שאומרים שהעונה מתחילה ושהיא תשודר במלואה בישראל אך במקום המרוצים שודרו דברים אחרים,זה לא אומר ש ESPN לא משדר את המרוצים, אילה שהם לא נכללו בשידורים בישראל ואיזור באותו יום.

כמובן שהמצב שונה ב EUROSPORT שהוא ערוץ אירופאי שלפני שנים היו בו המון שידורי ספורט מוטורי אך לאחר שנפתח EUROSPORT 2 התחילו להעביר אליו את המרוצים כדי שאנשים ירכשו אותו,ומי שרוצה לצפות בו צריך כך אומרים בפרומו של הערוץ וגם האתר האינטרנט שיש לפנות לספק הטלויזיה המקומי (בישראל הוט או יס) אך בארץ לא ניתן לעשות זאת כי אנו קונים מיס או הוט את הערוצים שאנו רוצים ורובם בחבילות ועד שהם לא יקנו את הערוצים האלה לא יהיה ניתן לנו הצרכנים לרכוש ולצפות בו,דבר נוסף הוא שכל כמה חודשים הוט או יס מעלות ערוצים חדשים לאוויר ועד שהם לא ידעו שיש הרבה צופים לספורט המוטורי ושזה אולי יכול להכניס להם כסף הם לא יחשבו על ערוצים כמו SPEEDTV או MOTORSTVאו EROSPORT2

בנוגע להנחה שתושבי ישראל מעדיפים מרוץ על פני מרתון לונדון,זאת לא הייתה כוונתי התכוונתי לספר שבמקום לשדר אירוע שלם (כל סבוב הוא שני מרוצים שבת/ראשון ) הם שידרו רק את המרוץ הראשון ביום שבת ובגלל שהפורש קאפ היא סידרה התומכת בפורמולה 1 אני יודע שבזמן המרוץ בראשון שודר מרתון לונדון ללא כל כוונה לזלזל במרתון או בצופים בו

אז אם לא בא לך לעזור אתה משוחרר אין צורך בתקיפות

תודה

חיים

 

פורסם

כועס? לא יודע מאיפה הוצאת את זה. תקיפות? כנ"ל.

לא הבנתי למה אמרת מה שאמרת, והבעתי את תמיהתי, זה הכל.

אני יכול רק לקבל את מה שאתה אומר לגבי ESPN, כי אין לי מידע אחר. לגבי יורספורט 2 - אתה בפירוש טועה. לך ללוח השידורים של יורוספורט 2 ותמצא שם כל מיני סוגי ספורט שאין ביורוספורט הרגיל, מאד אטרקטיביים - לקרוס, כדוריד, אפילו ששבש (באמת!). אבל ספורט מוטורי? פחות מביורוספורט הרגיל, ואף סדרה רצינית.

 

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

 

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא נכנס לדיון על [מחסור ב] תכנים.

נדמה לי שהכדור לא בדיוק אצל יס והוט.

אבל גם הם לא בדיוק מתאמצים.

אפילו להיפך - לא פעם עושים ראש קטן והולכים לכיוון של זכיינים ולא לכיוון ההיגיון או/ו צרכן.

 

אבל עצוב לראות את זלזול בדברים הקטנים.

לדוגמא מסיבה בלתי מובנת לגמרי מביאים לנו את הפרשן "ההוא" למירוצים של פורמולה.

חוץ מ-"עקיצוב" ו-"פוש ירנו פוש" לא תורם הרבה. אפילו אחרי הנעשה על המסלול הוא לרוב לא מספיק לעקוב.

איזה מזל שהוא היה עסוק ב-2 מירוצים ראשונים ואז נהנינו משני פרשנים נורמאליים.

 

עוד יותר עצוב ומקומם לראות איך ערוץ הספורט חותך לנו את שידור 16:9 של המירוצים ובכך אנו מאבדים את השוליים עם כל המידע שמוצג שם.

אני לשמלש בגלל זה ראיתי את המקצה הדירוג האחרון ב-RTL.

כי מה זה ששוה לי לראות את הדקות האחרונות כאשר אני מסתירים ממיני את סדר הדירוג העדכני?.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ערב טוב וחג עצמאות שמח

 

יורוספורט עושים עבודת קודש בכל הקשור לשידורי ספורט אבל גם הם נתונים בבעיה של זכויות שידור ובעיקר עניין של עלויות.

מה לעשות - לפני מספר שנים זכינו לראות פורמולה-1 בשידורים שם וזה נעלם והשנה נעלם יחד עם זה גם ה-MOTO GP .

נכון להיום אין שום סכנה למה שכבר משודר שם ברמת אליפויות עולם - אליפות העולם בראלי , אליפות הטורינג WTCC ואליפות הלה-מאן כולל מרוץ ה-24 שעות ואת זה הם כבר הודיעו בתחילת העונה .

חובב הספורט הישראלי הממוצע ממילא רואה כמעט רק כדורגל ובזה יורוספורט לא מתמקדים . מה הם כן עושים ? הרבה מירוצי אופניים ואני נהנה מכול רגע (כן, בעוונותי אני רוכב אופני כביש ולראות את טום בונן מנצח ב-פאריס-רובה שקול לניצחון של באטון ביום ראשון האחרון) וכמובן מירוצי המרתון .

באם נבדוק לעומק כמה אנשים בארץ הקודש צופים בספורט מוטורי בטלויזיה נגלה נתון עלוב, במיוחד בשידורים ישירים ועם נתון כזה אי אפשר לרוץ ולבקש שיתנו לנו לראות פורשה קאררה-קאפ מבחריין (ראיתי את המרוץ הראשון ב-LIVE היה משעמם מוות , השני היום בלילה מוקלט) .

עיקר השידורים החיים של מירוצי המכוניות שנערכים באירופה לא מותאמים לצופה הישראלי ולו רק מכיוון שנערכים בימי ראשון, בסביבות השעה 1500 .

כמה אנשים מבינינו יכולים להרשות לעצמם לפתוח טלויזיה בשעה הזו, חוץ ממני ....? הבנתם את הנקודה.

 

אין שום סיבה לבוא בטענות ליורוספורט .

 

ב-ESPN הבעיה היא אחרת לחלוטין. נכון, מדובר בתחנה בעלת כיוון אמריקאי מובהק וכך גם שידורי הספורט שמשודרים שם, הרבה ספורט אמריקאי (בייסבול זה יופי של ספורט, ממליץ בחום ) . ספורט מוטורי אמריקאי אומר הרבה מירוצים אובאליים והרבה דראג וזה מה ש-ESPN מתמחים בו. הצער הגדול הוא שאין כרגע את סדרת האינדי , אבל שום דבר לא מושלם.

 

בבדיקה שתערכו (ואני בטוח שתעשו את זה) מול מדינות אחרות מסביב לכדור תגלו שרובם ככולם לא זוכים לצפות באופן חופשי במירוצי מכוניות בערוצים חופשיים וכל מי שרוצה להגדיל ראש ולעשות זאת נאלץ בדרך כלל לשלם תוספות כאלו ואחרות, תלוי במדינה.

 

לסיכום - נכון שמשוגע כמוני על מרוצי מכוניות מוכן לראות הכול ותמיד אבל בואו נהיה ריאליים .

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בקשר ליורוספורט, הנושא שם מבוזר.

יש שידורי MOTOGP אבל הם ב Eurosport UK או משהו כזה - אני לא בטוח אם זה ערוץ פרימיום או ערוץ שנתפר לבריטים במיוחד.

זו הוורסיה של המירוץ האחרון שהורדתי, ואני חייב לומר שזו של ה BBC יותר טובה במעט.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום ערכתי שיחת טלפון עם מר ולדמיר מנהל מחוז מרכז של חברת YES (שאני מנויי שלה) בשיחה דיברתי איתו על שידוריי הספורט המוטורי.

תחילה על נושאים ספציפיים שהם שידוריי האינדי וה- GRAND AM שהיו משודרות ב ESPN והשנה הן חסרות, דבר שיבורר ותשלח בקשה אל ספק ESPN באזורינו שבאפשרותו לערוך את התכנים המנותבים אלינו.

כמו כן סיפרתי לו על צופי הספורט המוטורי בארץ שרוצים בתכנים מוטורים (מרוצים ותוכניות) סיפרתי לו על מגוון הערוצים שמתמקדים בספורט המוטורי.

בתשובתו הוא שמח לשמוע את הדברים וסיפר לי שהגיעו מספר שיחות בנושא אל מרכז השירות והוא סיפר שכל מה שצריך זה שכל אחד שרוצה ומעוניין בשידוריי ספורט מוטורי פשוט להרים טלפון לשירות הלקוחות ולבקש לדבר על תכנים ואז לדבר על כך עם המוקדן

 

הוא אמר שכל נושא של שיחה כזאת נכנסת למאגר ומשמש כמעין סקר וכאשר בודקים ורואים כמות גדולה של שיחות בנושא ספורט מוטורי למשל אז מבינים שיש משקל רציני למספר הצופים בספורט וזה מה שמזיז דברים,כמו כן סיפרתי לו על הפורום והזמנתי אותו לבקר בו ובאירוע הפורמולה 1 שיהיה בת"א ביוני רק כדי יראו בעניים שלהם את המצב.

 

השיחה הייתה כאמור עם מנהל מחוז מרכז של YES אבל אני בטוח שגם בHOT המצב דומה אז תנסו מה יש כבר להפסיד

 

חיים

פורסם
חיים

 

אתה נאיבי...

 

 

דובי

 

דובי

אני פשוט חושב שאם כל אחד יעשה שיחת טלפון (שיחת חינם,אגב) ויגיד, שלום אני לקוח ואני רוצה יותר ספורט מוטורי, שום דבר רע לא יקרה.

ואולי כשתהיה יותר חשיפה ואנשים שמעולם לא נתקלו בספורט מוטורי פתאום יתחילו גם הם לצפות במרוצים זה רק יגדיל את מספר אנשים שירצו מרוצים בארץ ואולי זה יוביל לחקיקת חוק הספורט המוטורי בארץ.

מה אתה אומר? רק שיחת טלפון.

:wink:

×
×
  • תוכן חדש...