Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות : (מסודר לפי סדר עדיפות):

1. מתאים למשפחה עם ילדים (בגאג' גדול ולא צפוף מדי מאחור)

2. חסכוני בדלק 1:15 ומעלה. בעיקר לנסיעות ארוכות. כ 350000 ק"מ בשנה.

3. עד 35000 ש"ח

4.גיר ידני.

פתוח להצעות

האם הפולו סטיישן בנזין 100 כ"ס חסכונית בדלק?

פורסם

פיאט מולטיפלה 2001-2002 טורבו דיזל עומדת בדרישות שלך.

צריכת דלק טובה, ידנית, משפחתית - אפילו 6 מקומות ברווח, בגאז' של 430 ליטר וזולה לרכישה.

בכל אופן, צריכת דלק שכזו, ברכב ישן תקבל אך ורק עם מנועי דיזל.

אולי כדאי לך לשקול גם סיטרואן ברלינגו.

פורסם

כמה ילדים יש לכם ומה הגילאים שלהם, כמה כיסאות בטיחות\בוסטרים צריך להתקין ברכב?

כמו שנאמר, צריכת דלק כמו שביקשת, תקבלו בעיקר ברכב דיזל.

אני לא בטוח שמולטיפלה מתאימה, אם צריך להכניס עגלת תינוק גדולה, מין משולבת עם אמבטיה,צורת הבגאז' של מולטיפלה תהיה בעייתית.

אני גם לא בטוח שיש צורך ב 6 מקומות ישיבה.

בתקציב שלכם לא הייתי מחפש מכונית מסחרית -לרוב זה יותר מדי קילומטרים של עבודה קשה.

פולו סטיישן דיזל SDI כן חיסכונית מאוד (אפילו יותר מהבקשה שלכם), קשה למצוא שמורה ועם קילומטראז' שפוי.

מכונית זהה לפולו קלאסיק היא סיאט קורדובה (דגם סטיישן נקרא VARIANT).

גם סיטרואן קסארה סטיישן דיזל יכולה להתאים.

אולי בכלל אין לכם צורך בסטיישן, וקורדובה\קסארה סדן יספקו אותכם, יהיו יותר אפשרויות חיפוש.

באופן כללי, כאשר תתחילו לחפש ברצינות, תגלו את הקושי במציאת רכב דיזל שמור, כמובן שאם תראו ברלינגו\פרטנר\קנגו במצב נדיר (כמו לזכות בלוטו), גם הרכבים האלה יהיו טובים ונוחים למשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק לעניין הפולו קלאסיק דיזל והקורדובה דיזל.

זולות, חסכוניות ופרקטיות מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...