Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם קילומטרז' נמוך???

איפה יש חיה כזאת, אני כבר מחפש מספר חודשים ולא מוצא.

לא ברחובות ולא באינטרנט

יותר פשוט למצוא רכב אספנות שעבר פחות מ10K קילומטר בשנה מאשר סיוויק שנות התשעים...

ולא, אני לא ערס אלא סתם אחד שמשתוקק לנהוג בהונדה סיוויק

פורסם

קשה באופן כללי למצוא רכב שמור משנות ה 90.

במיוחד הונדה סיויק, במיוחד ידנית,

במיוחד לא קרוע.

אין לך ברירה, אלא להתעזר בסבלנות ולבדוק כל יום מודעות חדשות,

לנסוע, אולי רחוק מאיזור מגוריך כדי לבדוק כל מכונית שנראית ע"פי המודעה שווה בדיקה.

ולא להתאכזב אם מצב הרכב לא תואם למה שרשום במודעה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=109&FromYear=&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=2

בסוף תמצא את מבוקשך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי כדאי לקחת אחת עם גוף מסודר ולעשות לה יישור קו מכני רציני?

מכוניות האלה מאוד אוהבים צעירים, בגלל ביצועים יחסית טובים, לכן מה שנישאר זה או להמשיך לחפש בסובלנות ואולי זה ייקח הרבה זמן, או לקחת אחת עם שאסי נקי (בתקווה שיש עדיין חיה כזאת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היש יישור קו מכני שיכול להחזיר אותה פחות או יותר למצב המקורי??

למצב של מנוע שעבר פחות מ 100,000 ק"מ???

אם כן במה זה כרוך?

כי גם אם אני אחליף מנוע המנוע יהיה מנוע שאין לדעת מה עבר עליו...

לא כן?

פורסם

מסכים איתך. אבל אם אתה מחפש סיויק מתחילת שנות ה-90 (הדגם הכי יפה שלהם בעיני), סבירות שתמצא אחד שעבר 100,000ק"מ היא מאוד נמוכה. נניח רכב שנת 95, היגיוני שעבר בסביבות 200,000 ק"מ+.

זה שרכב עבר כזה קילומטרז', זה עדיין לא אומר שהוא גמור. תלוי מאוד איך נהגו אליו, באילו תנאים ואיך שמרו אליו.

ברור שרכב בן 10+ זה כבר לא רכב חדש שרק יצא משערי מפעל. יש לו בלאי.

לא ציינת איזה בדיוק דגם של סיויק אתה מחפש.

מצד שני, גם לא צריך להתפרע ביישור קו. להחליף רק את הדברים שצריך. אם מנוע עדיין עובד טוב - למה לגעת בו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה vladclar אני כבר מיואש אבל וואלה מעודד לשמוע מאנשים שיש עוד סיכוי

הלינק שהבאת לי דומה לדף הבית שלי כבר חודשיים לפחות חח

וtzvipper אני מחפש דור חמישי (92-95) ודור שישי (96-98) בקיצר 92-98 זה מה שאני מחפש

ולמה אני רוצה קילומטרז' נמוך? כדי שבעתיד בוא נגיד עוד 5 שנים אני יוכל למכור אותו עם 200-220 אלף ולא מעל 300 אלף קילומטר, שזה לפירוקיה ולא ולנסיעה...

פורסם

זאת נראה ששווה בדיקה אם כל מה שרשום במודעה נכון ואם כבר לא עברת על המודעה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1089185&Code=358f0da15c775b18188342985d9c0f51

נראית דווקא שמורה לפי התמונות, ואם הקילומטראז' אמיתי אז זאת מציאה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם אתה מעוניין בהונדה כי היא לכאורה "ספורטיבית", למה שלא תלך על הדבר האמיתי?

חפש לך איזו אלפא שמורה, למשל 146. אלו ודאי ידניות. בעלי אלפות, לרוב, שומרים עליהן.

חפש באתר מועדון אלפא רומאו ובטח תמצא מועמדת ראויה.

אלפא היא בעלת ניהוג ספורטיבי אמיתי. תוכל למצוא רכב בשנתון מתקדם יותר מההונדה וליסוע ברכב בטיחותי יותר. ידוע שההונדות מתחילת שנות התשעים היו ממש לא בטיחותיות.

פורסם

תודה חברים!

רועי, מה חביבת הגנבים? הונדה או אלפא רומאו כמו שכתובה בתגובה לפנייך??

אם למישהו יש עוד רעיונות שיכתוב לי.

תודה רבה

• תוכן חדש...