Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסברה שלי מקור הבעיה היא בקלאצ' ומכלוליו-וזה הכי הגיוני אם הרעש נעלם בעת לחיצה.יש סבירות שהבחור התבלל בקשר למקור הרעש, אבל בכל מקרה אשמח להרחיב ידע בסוגיית "קשר בין הקלאצ' לטיימינג".

Gn'f'R

פורסם

חברים,

למען הסר ספק אציין שלא קבעתי עובדה לגבי מקור הרעש, אלא רק תיארתי את מה שהתרחש(לפי מיטב הבנתי) : מדובר היה ברעש שבקע מאזור הרצועות שנמצאות משמאלו של המנוע בפיז'ו 206(אם עומדים עם הפנים לשמשה הקדמית), ואף אולי מהמנוע עצמו(קשה לקבוע בוודאות). הרעש נעלם כאשר לחצתי על הקלאץ'. לאחר הבדיקה הקצרה המוכר ציין שזאת בעיה "ידועה" ושיש למתוח רצועה כלשהי, ושזה קשור לקלאץ' - המשפט הזה קצת לא הסתדר עם חוסר ההבנה המוחלטת שהפגין בתגובה לשאלות אחרות ששאלתי אותו.. בכל מקרה, לא התיימרתי לקבוע את מקור הבעיה, אלא רק הבאתי את הדברים לשיפוטכם :-)

benj - בנוגע ל-timing, בין אם יצא לך לקרוא את השרשור שלי משבוע שעבר ובין אם לא, אזכיר שמדובר היה במוכר שעשה timing אך ללא שום תעוד או קבלה. מה שהפריע לי מאוד במעמד הרכישה, לכן ניסיתי לברר במוסך אליו לקחתי את הרכב האם ניתן לדעת איכשהו האם הגיע הזמן לעשות timing, או האם הטיפול אכן נעשה לאחרונה - קיבלתי תשובה חד משמעית "לא". רוח הדברים הייתה שעם זה לא משחקים.

חג שמח !

פורסם
חברים,

בכל מקרה, לא התיימרתי לקבוע את מקור הבעיה, אלא רק הבאתי את הדברים לשיפוטכם :-)

לא באים אלייך בטענות :-) גם אני לא מתיימר לקבוע את מקור הבעיה,פשוט העלתי הנחה מסויימת,זה הכל.

Gn'f'R

פורסם

לפותח השרשור, אל תבין לא נכון גם אני לא קובע כלום

מעניין אותי ברמה העקרונית האם יש קשר בין הדברים למטרת יידע אישי גרידא

תמיד תהיתי האם יש דרך לדעת אם רצועת טיימינג קרובה לסיום חייה וחשבתי שאולי אתה עלית על משהו.

יתרה מזו, ברכב שלי אני מתעתד להחליף טיימינג בטיפול הקרוב כי הוא בן 4 השנה ורציתי לדעת עד כמה הדבר הזה קריטי

לא חייבת להיות תקלה מסויימת בשביל ללמוד משהו חדש ועוד על חלק כה חשוב במנוע

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...