Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלטנו אני ובת זוגתי לרדת באופן ספונטני לאילת מחר מוקדם בבוקר.

אני יודע שהמלונות מלאים בחגים ובעיקר לפני ליל הסדר.

עם זאת אמרו לנו שאחרי ליל הסדר מתפנים מקומות בד"כ (המחירים עדיין נשארים גבוהים).

אפשרי פשוט לנסוע ולעבור שם בין המלונות עד למציאת חדר פנוי? או שמא זה חסר סיכוי ולא כדאי?

הנ"ל מתייחס למלונות ברמה טובה (לא מלונות צעירים כאלו כגון טופז ואמריקנה למשל).

בנוסף, כיוון שהרכב הוא ליסינג דלקן, חשבתי אולי דווקא במלונות המרוחקים (אורכידאה/נסיכה) כן אפשר למצוא חדרים פנויים. דעתכם?

תודה.

פורסם

אם אתה נוסע בלי להזמין חדר מראש אז תצפה למחיר אסטרונומי

אני יתן לך דוגמא,

שנה שעברה גם יצא לי להיות ספונטנית באילת

ניגשתי לדלפק במלון הנסיכה כי הייתי קרוב לשם וכמה רצו על חדר

תחזיק טוב

3

אלף

ל

ל-י-ל-ה

חצי פנסיון

התקשרתי למלונות אחרים ולא הופתעתי ממחירים דומים

בעוד ששנה לפני זה הייתי שם ב אותו סכום ל 4 לילות פנסיון מלא כולל טיסות לזוג באותה תקופה רק הזמנה מראש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בלי טובות של 144, וגם יותר זול

1. חפש באינטרנט ב-144/דפ"ז - בתי-מלון/מלונות באילת.

2 חפש באינטרנט אתרים של מלונות.

3. בדוק באתרי הרגע האחרון.

בנוסף - במקום להגיע לדלפק ולהזמין, צלצל טלפונית מהחניה בחוץ ותבדוק את הפרטים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום,

אני יודע בוודאות מאחי שעובד במלון הרודס,

שיש מקומות, לא יודע מה קורה בסופ"ש הקרוב,

אבל בטוח שיש להם חדרים פנויים.

כמו שהזכיר כאן מישהו, תתכונן לשלם מחיר אסטרונומי...

פורסם

בוודאי שיש מקומות בהרודס....עבור 7000 שקל ל-2 לילות. :shock:

בכל מקרה, סגרתי "דיל"במלון ויסטה (כן, לא מה שרצינו אבל נצטרך להסתפק במועט לאור המחירים שמאפיינים השכרת וילה בטוסקנה לשנתיים) ל-3 לילות.

אם רצינו להתפנק בחג באילת, עכשיו אני אסתפק בחופשה בכל מחיר (סביר) לפני שאני חוזר ללימודים.

אופצייה חו"ל הרבה יותר כדאית וטובה אבל עכשיו ההורים שלי בחו"ל ואני צריך לתפוס פיקוד במקום אבא שלי (זמינות בנייד ובמקרה קיצון אפילו בנוכחות).

תודה על ההמלצות.

אני מקווה שהנבלה של הליסינג (לאנסר אקזקיוטיב Evo FQ400 משופרת עם מדבקת "איך אני נוהג" ומדבקת חברה) תאפשר נהיגה נורמלית.

:-)

פורסם

הצעה שלי על תיסע דרך הערבה, כול 20 קילומטר ניידת עם דבורה.

סע דרך מצפה רמון, גם נוף יפה וגם פיתולים מאוד כיפים+אין ניידת אחת בכול הכביש. [חוץ מכשאתה מגיעה לכביש היישר שהולך 10 קילומטר [אחרי רפאל] אז שם יש תמיד ניידת].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כאחד שמגיע מתחום התיירות אני יכול להגיד לך שדיל דרך המלון תמיד יהיה יותר יקר.

הסוכנים מקבלים מחירון מהמלון שמשמעותית זול יותר מהמחיר שהמלון נותן ישירות לאורחים,

על מנת שיספק לו עבודה רציפה ולא להסתמך על בודדים.

דעתי האישית, אם עדיין יש אפשרות לביטול, נסה להרים טלפון מחר בבוקר לאחד מסוכנויות

הנסיעות בארץ בסגנון הדקה ה-90 ותראה אם יש להם דילים בשבילך.

אם אין אפשרות לביטול, למדת לפעם הבאה.

תהנה!

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...