Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וכשר לכל באי הפורום.

אני מחפש זה זמן לא מבוטל איממפרזה בשנתונים 94-96 במצב מכני וחיצוני טוב ואתמול לקחתי אחת לבדיקה בקומפיוטסט טירת הכרמל וקיבלתי דו"ח מפורט מאוד עם מספר תקלות לא מבוטל. מצורפות התמונות עם הפירוטים, אבל התקלות המרכזיות הן:

1. נזילת שמן ממקור לא ידוע + נזילת שמן ממשאבת הגה (בעל הרכב טוען שתיקן ושכח להוסיף שמן, מריח לי מסריח)

2. חימום רדיאטור לתא נוסעים מנותק לחלוטין - הבוחן רשם קורוזיה/אבנית/סתימות ברדיאטור. בעל הרכב לא ידע מזה.

3. רטיבות בבולמי הזעזועים.

4. בלמים אחוריים מרעישים. בעל הרכב טוען שהוא החליף אותפ ממש לא מזמן ולכן הם ככה - הגיוני?

5. מצבר לא תקין.

6. כמובן שהם גם היו חייבים לרשום שיש רעש יתר מתיבת ההילוכים והפרדה לקוייה בקלאצ' אבל זה היה צפוי.

7. בנוסף לכל אלה יש צבע חדש על האוטו, לא צבע מקורי, הריפוד בדלת הנהג החל להקרע.

8. יש לציין כי השילדה נקייה לחלוטין מתאונות.

עכשיו השאלה: בעל הרכב לא מוכן להתפשר ולרדת מהמחיר המקורי של 20K, הוא הסכים להוריד את האגזוז זרימה חופשית שלו ולתת לי אותה ב19K (שיקח אותו ושיהנה). בהתחשב בעובדה שגם טסט יש לו רק עד חודש הבא, התקלות הנ"ל והעובדה שהן הולכות לעלות לי עוד כסף, האם העסקה הזו שווה משהו? מחיר מחירון בשביל דבר כזה?

כמה אני צריך צריך עוד להתמקח עם בעל הרכב או להמשיך הלאה?

תודה רבה על העזרה!

DSC00087.jpg

DSC00088.jpg

DSC00089.jpg

DSC00090.jpg

פורסם

כפי שכתבתי לא אחת, אין הרבה טעם לקחת מכונית בת 14 לבדיקה, שהצפי הוא שכמעט כל רכיב במכונית יסבול מבלאי גבוה.

מכוניות מהשנתונים האלו, לוקחים לבדיקת מרכב אצל פחח שסומכים עליו ולאחר מכן למכונאי שיחווה את דעתו על מצבה המכאני, ושלום על ישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחיר נשמע לי גבוה.

בנוסף לכל מה שכתבת יהיו לך הוצאות נוספות על הרכב - הצמיגים במידה לא מתאימה לכתוב ברישיון הרכב (הוצאה נוספת לפני שתוכל לעבור טסט), רדיאטור חימום פנימי, מצבר, בולמ"ז ועוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...