Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקום שיכול לבצע עבודה של שינוי מערכת פליטה מהבלוק על הסוף, הבעיה מתחיל בכך שהסעפת ממוקמת מעלה גשר של הסרן הקדמי שהלכתי לבצע את ההחלפה נאמר לי ע"י לא 3 מקומות שלא ניתן לבצע את העבודה אני אישי הבנתי מהם שהם פשוט לא רוצים להתעסק אם זה

אני ישמח אם משהו יאיר לי את הנושא ויוכל לכוון אותי למקום שמוכן לבצע את העבודה

הרכב זה 206CC 2.0 והצנרת המלאה של סופרספרינט המיוחד לאוטו הנ"ל

תודה רבה וחג שמח

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אתה מחפש מישהו שיעשה לך רק את ההרכבה ?

נסה את מכון "בני אגזוזים " תמצא שם את ארז , תאמין לי שהוא כבר יעזור לך .

ראשון לציון , אזור תעשייה הישן , באזור הקומפיוטסט.

פורסם

בעקרון כן משהו שיעשה אתה ההרכבה מהבלוק שהוא מאוד לא נגיש עד הסוף יש טלפון או משהו שמתעסק בעיקר בצרפתיות, אחד האנשים שהייתי אצלהם אמר לי שיש יל הסעפת המקורית חיישנים על הסעפת החדשה אני לא רואה הזה לא יגמרום לבעיות ברכב ?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיוני עם מערכות פליטה של סופר ספרינט,כמעט תמיד הם לא מתאימות ב100% וצריך לעשות מעט שינויים ובכל מקרה,בסעפת שלהם ל206CC יש הברגה לחיישן חמצן קידמי.

אורן

פורסם

הצנרת כבר נקנת, ואכן אחרי שהסתכלתי ראיתי שיש מקום אחד להברגה לחיישן,

איפה אתם ממליצים להתקין באזור המרכז, הכי חשוב לי זה מקום מקצועי וידע לענות על בעיות כאלה ואחרות במידה ויהיו ולא התנער מהן, כי מניסיון שלי עד עכשיו שום דבר לא הלך בצורה חלקה ברכב הנ"ל

תודה

פורסם

למה שלא תפנה לאורן שענה לך למעלה הוא בעל מוסך שמכיר מעולה את הצרפתיות ואני מבטיח לך שאין לו בעיה להרכיב לך את הצנרת

הפלאפון שלו הוא 0572002525 .

חג שמח

• תוכן חדש...