Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לשטיפה עם האוטו שלי (פונטו HGT), היה איתי עוד חבר, עכשיו לפני הכניסה למנהרה המפעיל שם כיוון אותי כדי שאני יכנס ישר על המסוע, ואני כמובן הקשבתי לו, הוא המשיך לסמן לי עם היידיים סע עוד, עד ששמעתי כמו בום קטן שגרר איתו חריקה של שיפשוף בין שתי מתכות.

אני היה לי הרגשה של משהו מסריח אבל חבר שלי טען שזה כלום, כמובן שהמפעיל היה מלפנינו והסתכל על כל הנעשה וכיוון וגם אחרי ששמעתי את הקראנק הזה הוא לא אמר או עשה כלום אלה פשוט אמר לי להכניס ניוטרל ולשחרר הנדברקס והפעיל את המסוע.

לאחר היציאה מהמקום פתאום אני שומע כיאלו הגלגל הימני התפרק לגמרי, כל כמה מטרים משתחרר כמו בום מהגלגל הקידמי ימני מלווה ברעידות חזקות בהגה ורעשים מהגלגל, ובאותו המצב לא היה אפשרי להמשיך ולסוע ככה יותר מ10 דקות.

למזלי המוסך של דוד שלי היה במרחק קרוב ונסעתי לשם בזהירות רבה עד שהגעתי.

במוסך נאמר (לא ירדו איתי לעומק הפרטים ולא דרשתי פרטים כי הייתי עדיין עצבני) שמדובר בתושבת החיבור במרכז המחבר את 2 הגלגלים הקידמיים שנפתחה לגמרי, זאת בגלל ריתוך שבוצע במקום (דבר מסוכן לפי מה שאמרו לי), והריתוך הזה נפתח - וההשערה שלי כתוצאה מהמכה במסוע השטיפה.

בכל מקרה דוד שלי חושב ש"פירקתי" את האוטו בגלל שעליתי על מדרכות וכאלה, האוטו ממש בזמן הזה תחת תיקון פירקו לו את כל החלק התחתון הקידמי ואין לי מושג כמה יעלה הנזק הזה.

מי האשם בכל הסיפור? האם יש טעם להוציא את הכסף של התיקון מחברת השטיפה?

תודה.

הערות:

בדרך כלל אני לא מתאר ככה תקלות אבל ממש אין לי מושג מה בידיוק הנזק שנגרם אלה תיארתי לכם באופן אינפנטילי ולא טכני בכלל את הנזק מאחר וגם לי לא הוסבר בידיוק.

פורסם
מדובר בתושבת החיבור במרכז המחבר את 2 הגלגלים הקידמיים שנפתחה לגמרי, זאת בגלל ריתוך שבוצע במקום (דבר מסוכן לפי מה שאמרו לי), והריתוך הזה נפתח - וההשערה שלי כתוצאה מהמכה במסוע השטיפה.

למה בוצע במקום הזה ריתוך? האם זאת תוצאה של תיקון תאונה?

בהנחה שזה תוצאה של תיקון תאונה, יכול להיות שבגלל עייפות חומר ועומס שנוצר באותו אירוע התושבת נפתחה. במקרה כזה רק צריך להגיד שזה מזל גדול שזה קרה שם ולא באמצע נסיעה.

בהנחה שרכב ותושבת מקוריים ולא עבר תאונה שגרמה לתיקונה, אפשר להניח שזה קרה בגלל אותו אירוע שאתה חושב.

להבא, במקרה שאתה שומע רעש חריג ברכב, דבר הראשון צריך לעצור ולבדוק.

ואם קרה נזק כתוצאה אחריות של מישהו אחר, טוב שתיהיה גם מצלמה לתעד את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככל הניראה תיקון של תאונה כלשהיא (לא חושב על סיבה אחרת), בכל מקרה התיקון הזה בוצע לא כשהרכב היה בידיים שלי.

בנוגע לרעש החריג שאם אני שומע, כמובן שעצרתי ובדקתי מן הסתם, אחרת לא הייתי נוסע באותה שנייה למוסך.

אם הריתוך נפתח כתוצאה מהמסוע בשטיפה, יש טעם להוציא מהם את התיקון או שהם ינפנפו עלי?

פורסם

אני במקומך הולך ואומר תודה לבחור שכיוון אותך, במזל מצאת את ה"חאפריות" של ריתוך שנפתח

ולא מצאת את עצמך באיזו תעלה כאשר זה היה קורה במהירות של 120 ומעלה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לכן החברת שטיפה לא אשמה ואין טעם לנסות להוציא את זה מהם?

יכול להיות שמדובר בתיקון יקר מאוד וזה עוד אחרי שהמוסך שייך לדוד שלי.

מה בנוגע לביטוח כדי לנסות ולערב?

פורסם

אם אכן בוצע ריתוך במקום שזה לא היה אמור להתבצע בו, הרי שמכון השטיפה אינו אשם בדבר.

גם אני הכנסתי לא מעט מכוניות למנהרות שטיפה, מקרה כמו שלך מעולם לא קרה לי או שמעתי שקרה למישהו ממכריי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הריתוך נפתח כתוצאה מהמכה שהגחון קיבל במקום, למרות שהריתוך הוא חאפר הוא נפתח בגלל המכה שם.

אני מבין שאין טעם לנסות (כן?).

מה בנוגע לביטוח?

פורסם

אני יעדכן בעוד כשעה, אבל לפי התיאורים של התיקונים משם, פירקו את כל החלק התחתון האוטו חצי מפורק על ליפט, ויש צורך בקומבינה חדשה שתיהיה אמינה לא כמו הריתוך.

בכל מקרה במוסך שם עובדים גם עם ביטוחים אני יברר שם אם זה כדאי, ואני גם יפרסם פה את עלות התיקון.

פורסם

אתה לא לומד מטעויות, אה?

קומבינה? למה קומבינה?!

חשבתי שכבר הבנת לבד באיזו סכנה כמעט היית.

שים חלק מקורי בדיוק כמו שהרכב יצא איתו מהמפעל, וחאלס עם הקומבינות האלה! :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כניראה שלא הבנת את המשמעות :] קומבינה במובן של לסדר משהו ולא במובן של לקמבן משהו בחאפריות, בכל מקרה אני ממש לא רוצה לחזור על הסרט הזה ותאמין לי שגם דוד שלי בעל המוסך לא רוצה.

ואכן הייתי פה בסכנה, אגב הוציאו אותי לא בסדר מהסיפור הזה, דוד שלי טוען שאני עולה על מדרכות, אבא שלי חושב גם חושב ככה, בקיצור איכשהוא אני יוצא לא בסדר.

אני עכשיו מצטער על כך שהמוסך לא בדק את הדברים האלה למרות שקשה לבחון כאלה דברים.

פורסם

לערב את הביטוח?

יש לך ביטוח תיקונים?

כי הרי תאונה לא הייתה כאן.

בכל מקרה, מבט אחד של השמאי בחלק המרותך וכל שישאר מרעיון הביטוח הוא הגב של השמאי שלך בעודו מתרחק וצוחק :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כניראה שלא הבנת את המשמעות :] קומבינה במובן של לסדר משהו ולא במובן של לקמבן משהו בחאפריות,

כנראה שאתה לא הבנת את המשמעות של המילה קומבינה.

קומבינה זה לקמבן משהו בחאפריות.

אם זה לסדר את זה כמו שצריך, אז זה כבר לא קומבינה. :-)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

טוב בקיצור חבר'ה סוף טוב הכל טוב - סידרו לי תושבת חדשה - ולפי טענת העובדים ודוד שלי, יותר משובחת ממה שהאוטו מגיע מהמפעל.

כניראה שכולכם צודקים ומזל שזה קרה במהירות 0 ולא ב-120 קמ"ש בכביש ראשי.

פורסם

דוד שלך הוא..הנרי פורד או פרדיננד פורש במקרה?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...