Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נבחרת של עגלות.

כל הטעויות הטיפשיות והרגילות שמאפיינות אותנו.....

פשוט אנטי-כדורגל הנבחרת הזאת...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך בירם כיאל, שאפילו בליגת העל(ק) שלנו לא מצדיק הרכב בקבוצת צמרת מקבל חולצת הרכב במשחק כזה? איך?!

שחקן שלא יודע לשלוט ברגליים שלו מול שחקנים סוג ז' בליגה הישראלית ולא מבדיל בין חצי מגרש לרחבת ה16 שלו... כבר שנה שלמה (ואפילו יותר) כ-לללל השדרנים בליגה וכללללללל הפרשנים אומרים "ההתלהבות של כיאל","ההתלהבות של כיאל", "הוא צריך לשלוט בעצמו יותר", "הוא משחק ביתר התלהבות וזה מסוכן"... יעני מה? קשטן באמת עקב אחריו והחליט להזמין אותו? המצב כ"כ גרוע?

ובלי קשר לכיאל - הנבחרת מתחת לכל ביקורת בראשות קשטן.

8)
פורסם

חוץ מלחבל במשחק הנבחרת , הוא לא עשה היום שומדבר.

לא יתכן ששחקנים כמו ברוכיאן וגילי ורמוט לא ישחקו, ושחקן שאפילו לא מוצא את מקומו בליגת העל - יוחלף.

השחקן מספר 1 על המגרש, איתי שכטר הוחלף ולא בצדק. כיאל ויואב זיו לא היו צריכים לשחק מלכתחילה.

אכזבה גדולה, ממשיכים הלאה.

עד שלא יעשו פה עבודה שיטתית (אם זה היה תלוי בי, הייתי מפקיד את הנבחרת בידי לותאר מתיאוס) לאורך שנים , נמשיך להיות במדבר ספורטיבי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חוץ מלחבל

:lol: כמה צפוי שזה מה שתכתוב.

ניסינו להרדים אותם וזה הצליח. גנבנו גול ,הם התעוררו והחזירו.

חבל שאי אפשר לחזור ולשחק באסיה.

אסף

פורסם

הוא שחקן גרוע שלא מתאים לנבחרת בלי קשר למוצא שלו.

אני לא חושד בו בחוסר מוטיבציה- נהפוך הוא.

אבל הפנדל לא מחוייב המציאות הזה וכמות גדולה של מסירות לא מדוייקות, שחלקן הרסו מצבים ודאיים לשער - באמת חיבלו במשחק.

דרך אגב,גם יואב זיו חיבל במשחק הנבחרת,אבל זה לא באשמתו - הא פשוט לא קשר התקפי מתחת לחלוץ.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סוף סוף הבלוף התפוצץ.

יש בי איזה הקלה מסויימת, תם עידן הבלוף הזה שנקרא נבחרת ישראל.

דר"א, בן סער היה כלכך לא טוב במחצית שהוא הוציא אותו ?

פורסם

מסרו לבן סהר כדור עומק שהוא רק היה צריך לעצור והוא היה לבד מול שוער. הוא לא השתלט טוב על הכדור שברח החוצה. חוץ מזה הוא די נעלם במחצית הראשונה ולא ממש קיבל כדורים או בא לקבל כדורים. זה בעייה להחליף שחקן מהסוג שלו כי מהלך טוב אחד שלו יכול להיות שווה גול.

שכטר היה יותר פעיל. שיגע להם את ההגנה. הרבה מרפקים ו"קטנות" שלו על השחקנים היוונים.

שלמה שרף אתמול התחיל לצעוק על ה"מנטליות" של כיאל. לפי דעתי זה לא בעייה של מנטליות. הבעייה היא חוסר ניסיון. דווקא בקישור האחורי יש שחקנים מבוגרים ומנוסים יותר שנמצאים בכושר טוב (עידן טל, רביד גזל) שהיה אפשר לשתף במקום.

הגול הראשון גם היה מטעות, השאירו את השחקן חופשי לגמרי על ה 16 כשכל הנבחרת הישראלית מסוגרת בתוך הרחבה. זה ממש להתחנן לקבל גול.

בסופו של דבר, 2 משחקים, 3 שערים אומללים.

אני עדיין לא חושב שקשטן הוא האשם. אני חושב שהציפיות שלנו גבוהות מידי. יוון הרבה יותר טובים.

כל זה אבל חוכמה של אחרי משחק שלא שווה הרבה :-)

פורסם
סוף סוף הבלוף התפוצץ.

יש בי איזה הקלה מסויימת, תם עידן הבלוף הזה שנקרא נבחרת ישראל.

דר"א, בן סער היה כלכך לא טוב במחצית שהוא הוציא אותו ?

פציעה בשריר, לפי מה שהוא אומר.

אני מוותר מראש על הדיון, כי אם אני אתחיל אני לא אסיים.

מבחינת איכות השחקנים שיש לנו, הנבחרת שלנו טובה יותר משוויץ ולא נופלת מיוון של היום במשחק נתון (שרק משחקת על כדורים ארוכים).

בבית הנוכחי אין סיבה שלא נסיים מקום 1-2 ולכן הכישלון הוא של המאמן. יש לנו בעיה קשה במרכז השדה ושיטת המשחק.

אין צורך להרחיב.

פורסם

זה לא חוכמה של אחרי משחק.

בירם כיאל והתפקוד של יואב זיו בתפקיד שהוא לא מכיר אלו שתי בעיות בהרכב שכל מי שאי פעם התעניין בכדורגל, יכל להבחין בהן עוד לפני המשחק (אפילו כתבתי כאן בנוגע ליואב זיו לפני המשחק).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזבו קרן, עזבו יכולת, אין רצון ואין שאיפה לנצח, הנצחון והנאת הקהל הוא העדיפות שנייה או שלישית.

זה המנטליות של הנבחרת וכל כל הליגה שלנו ,בעדיפות ראשונה, לא להפסד, אחר כך נראה, אולי נגנוב פה ושם גול.

שוב אני אגיד את זה, המשחק של אתמול היה הבעיה הקטנה יותר, זה שלא מנסים במלא הכוח לנצח בבית זה הבעיה הגדולה באמת.

פורסם

נכון,ובגלל זה הכדורגל שלנו נראה ככה.

לא משנה איזה שחקנים יהיו בהרכב או איזה מאמן יאמן.

פורסם

המאמן צריך לבוא למשחק במטרה לנצח

אם בניון לא משחק, אז מרכיבים קשר התקפי אחר ( ברוכיאן או ורמוט )

אני לא חושב שתמיר כהן היה כזה גרוע במשחק הראשון שהיה צריך להרכיב במקומו את בירם כיאל

והגול מהקרן בכלל לא ברור לי.

הרי שחקנים עומדים שם כדי לבעוט את הכדורים שנהדפים, תמיד שמים שם שחקן הגנה.

במקום לנצל את הכשרון הטכני של השחקנים שלנו, כל הזמן ניסו בכדורים ארוכים

אני ציפיתי לראות בנבחרת את דרור קשטן כמאמן התקפי כמו שהוא היה בבית"ר ולא כמו שהוא נראה היום

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...