Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השא' באמת מה התקציב שלך, אם הוא באמת באיזור ה70K יש לך בעיה, זה לא שכל העולם פרוס בפניך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
השא' באמת מה התקציב שלך, אם הוא באמת באיזור ה70K יש לך בעיה, זה לא שכל העולם פרוס בפניך

בן

תאמין לי שזה כל העולם פרוס אם מדברים על WV GTI A3 FR

זה מה שתמיד מדברים על גודשות

פרט ל STI

היתי אומר גם WRX אבל יש כאלה בשנתון של 01-02 ניראה לי בתקציב

פשוט זה ההמתנה לרכב כמה אתה מוכן לחכות אין לי בעייה גם מחר ללכת לירושלים ולסגור על 2 עם 110K דגם FR

ואפילו יש מישהו שמוכן ליסגור על 70 איביזה FR 06

אני פשוט מעדיף לקנות אחת שתיהיה במצב נורמלי וטוב באולי 1-2 מעל מחירון ל-ו-י י-צ-ח-ק (ולא יד2 ההזוי)

GTI/A3 נכנסות יפה בתקציב אפילו ישאר עוד 10K עודף

אבל מעדיף שנתון חדש יותר וקלה יותר שפה נכנסת האיביזה ואני מעדיף אחת ב 63 ככה בישביל שישאר כסף לציפ וחמוצים

גם ככה הרכב הנ"ל יהיה רכב לסופי שבוע

הרכב העיקרי זה פוקוס 07 2.0 ליטר

והרכבים הם פרטיים שלי לא משפחה וכד'

פורסם

אני מציע לך לבדוק את השוק, ב70K השוק לא כזה רחב כמו שאתה מתאר, יתרה מזאת אם אתה מחפש אקזמפלר שמור לדוג': יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך ללא תאונות בכלל הקטנות שבקטנות.

אני לא אומר לך להתפשר כמובן, והייתי בנק' שלך בדיוק מס' פעמים, מה שאני כן אומר וזאת תדע רק לאחר זמן מסויים של חיפושים במחיר הזה אין הרבה אופציות(לאקזמפלר שמור הכוונה), כך שיכול להיות שתצטרך לשלם מעל המחירון ולא ממש 1-2K ובטח ובטח שלוי יצחק ממש לא רלוונטי פה, ואת זה יגיד לך כמעט כל בעל אקזמפלר שמור

תבדוק למה הבחור שרצה למכור לך FR 2006 במחיר של 2005.

מה שכן משיטוט שלי יש את אלו:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1083025

זו קצת פחות אטרקטיבית אומנם

אכשיו שים לב כמה אופציות תאכלס יש כאן 2 בלבד, כל האחרות ידיים גבוהוות, או שאין ממחיר או שאין קילומטראג' ואני אומר מישאין לו מה להסתיר יגיד הכל מראש

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אני מציע לך לבדוק את השוק, ב70K השוק לא כזה רחב כמו שאתה מתאר, יתרה מזאת אם אתה מחפש אקזמפלר שמור לדוג': יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך ללא תאונות בכלל הקטנות שבקטנות.

אני לא אומר לך להתפשר כמובן, והייתי בנק' שלך בדיוק מס' פעמים, מה שאני כן אומר וזאת תדע רק לאחר זמן מסויים של חיפושים במחיר הזה אין הרבה אופציות(לאקזמפלר שמור הכוונה), כך שיכול להיות שתצטרך לשלם מעל המחירון ולא ממש 1-2K ובטח ובטח שלוי יצחק ממש לא רלוונטי פה, ואת זה יגיד לך כמעט כל בעל אקזמפלר שמור

תבדוק למה הבחור שרצה למכור לך FR 2006 במחיר של 2005.

מה שכן משיטוט שלי יש את אלו:

זו קצת פחות אטרקטיבית אומנם

אכשיו שים לב כמה אופציות תאכלס יש כאן 2 בלבד, כל האחרות ידיים גבוהוות, או שאין ממחיר או שאין קילומטראג' ואני אומר מישאין לו מה להסתיר יגיד הכל מראש

בן

אלהן בן קודם כל אחי שיהיה לך שבת שלום :)

שנית ואללה שמע אני יודע שזה רכב שאני הולך להיות איתו תקופה רצינית

והבחור דיבר איתי על מחיר כזה לא כי זה שווה ערך ל 05 פשוט 05 עולה 63000

ושלו עולה 74 ,הוא פשוט רוצה למכור תרכב מתחייב על הכל נקי מתאונות

ב 70 ,אמרתי לו כמה פעמים שמע קצה שילדה כל שטות קטנה תגיד לפני כי חבל לך על ה 450 שקל

הוא אמר נקי אם תרצה נתקדם הלאה.

ואם להגיד לך תאמת לא חסר כאלה שפיספסתי

לא מזמן הייתה אדומה 72 אלף קילומטר יד 2 ב 57

עוד אחת שבדקתי קצה שילדה בסוף ירדה מהמכירה אבל גם אם כן סגרתי איתה על 60

ואפילו זאת הייתה יותר שמורה בעלת 45 אלף קילומטר

היה כאלה גם שדיברנו על 65 כאילו 2 מעל המחירון

אבל כמו שאתה רואה אנשים לא דיברו במחירים לא הגיונים

תאמת עכשיו קיץ אני שוקל לעבור לאיזה MS3-250 עד החורף ולהביא כבר גודשת שירדו במחיר

כגון קופרה וכד' פשוט שיהיה יותר אותו תקציב לעוד אופציות

אבל אם יצוץ מישו או משו למה לא :)

ודרך אגב נתתה אותה קישור למודעה

השאר שם יד 2 110 אלף קילומטר

אחת כסופה עם שילדה

ועוד 2 מהסוכנות בחיפה הוחלף טמבון קידמי והם אומרים ש"נקי מתאונות"

אותו בחור שנתתה את הקישור למודעה שלו דיבריתי איתו

אני מאמין שיש לו קצה שילדה

בכל אופן הוא אמר שהוא מכנסי תאוטו לבדיקה עם מישהו ניבדוק ואז יהיה יותר ברור לדבר איתי

פורסם

בטוח, התכוונתי ל2 רכבים שונים שפורסמו שם, אולי בטעות.

פותח השרשור, אני מבין מה אתה אומר והכל כשר ונכון, גם אני הייתי רוצה לדעת את כל הפרטים מהתחלה, ככה אולי זה לא היה מפריע לי

בכל מקרה לטעמי לא כל תאונה קטנה היא בעייתית(בהנחה שזה באמת כך ולא מוסתר משהו גדול יותר),

אני בכל מקרה בשבילך מקווה שתמצא מבוקשך רק שים לב שבאמת השוק ממש לא מוצף באקזמפלרים טובים.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בכמה נסחרת FR סנדרטית 2005

הבנתי שבאוטודיל מוכרים אותם 3-5 מתחת למחירון

גם יד ראשונה מקסימום שניה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

אין לזה חוקים, וברור שזה משתנה מאוד בהתאם למצב השוק(יותר אקזמפלרים/]חות אקזמפלרים וכו')

בדרך כלל זה לא יהיה מעל ל10 מעל המחירון של חברנו יצחק(לאקזמפלר טוב), אם ישנם סייגים גם 5 זה אפשרי

מצד שני, יעלו אלו שיגידו שאני טועה והרכב מכר על פי מחירון, וזאת דעתם.

יתרה מזו, במצב של היום השוק הוא שוק של קונים, אך עדיין מי שמחפש רכב כזה, לא אמור בכלל להתייחס למחירון במידה ומצא את מבוקשו, זאת דעתי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
בטוח, התכוונתי ל2 רכבים שונים שפורסמו שם, אולי בטעות.

פותח השרשור, אני מבין מה אתה אומר והכל כשר ונכון, גם אני הייתי רוצה לדעת את כל הפרטים מהתחלה, ככה אולי זה לא היה מפריע לי

בכל מקרה לטעמי לא כל תאונה קטנה היא בעייתית(בהנחה שזה באמת כך ולא מוסתר משהו גדול יותר),

אני בכל מקרה בשבילך מקווה שתמצא מבוקשך רק שים לב שבאמת השוק ממש לא מוצף באקזמפלרים טובים.

בן

תודה לך בן על האיחול וגם אני מקווה ובנתיים לא לחוץ בסוף נמצא :)

גם אני לא מפריע קצה שילדה אבל השיא שבקצה שילדה שהכי זניח

(וגם ריתוכים לא-(מסיבות פיזיקליות))

פורסם
אין לזה חוקים, וברור שזה משתנה מאוד בהתאם למצב השוק(יותר אקזמפלרים/]חות אקזמפלרים וכו')

בדרך כלל זה לא יהיה מעל ל10 מעל המחירון של חברנו יצחק(לאקזמפלר טוב), אם ישנם סייגים גם 5 זה אפשרי

מצד שני, יעלו אלו שיגידו שאני טועה והרכב מכר על פי מחירון, וזאת דעתם.

יתרה מזו, במצב של היום השוק הוא שוק של קונים, אך עדיין מי שמחפש רכב כזה, לא אמור בכלל להתייחס למחירון במידה ומצא את מבוקשו, זאת דעתי

בן

כמה דברים

קודם כל בנוגע לאוטודיל אפשר להוציא גם ב 5-7 מתחת למחירון אבל נדיר שמגיע לשם 2005

בנוגע לרכבים רגילים מפרטיים בן אתה לא טועה אבל זה משתנה

יש כאלה שעל מערכת כמה חמוצים וזה ירצו מעל וזה בצדק מוחלט !

ויש כאלה שסטנדרטיות מוכרים במחירון לוי יצחק המשוקלל

כלומר נגיד מחירון הרכב 62 אבל יש קילומטרז טוב אז נמכר ב 64 לדוגמא שזה בסדר

בעיקרון חוץ מילדים- ואני ממש מתכוון לילדים שעל רכב עם פורק ופילטר רצו 8 מעל

וכמובן מכרו ואני רק אומר שראיתי תמודעה שלהם נעלמת לא אומר שהם מכרו

אחרי 3-4 חודש, ואני מאמין שמי שהגיע אליהם גם סגר על מחירון לוי יצחק משוקלל .

סך הכל השוק רכב של האיביזה בנתיים אין הצעות מטורפות מהסיבה היחידה שעוד חצי שנה

מי שירצה מעל המחירון בשנת 2005

יכול לשכוח מזה מאחר והירידת ערך של 2006 תגיע בערך לאולי 3 מעל מה שהבחור מ 2005 ביקש...

פורסם

דווקא לא ממש דיברתי על תוספות כמו מערכת, אלה דיברתי על אקזמפלר שמור ובעל נתונים טובי(יד/קילומטראג' וכו'), ובטח ובטח אםהוא משופר בטוב טעם(צ'יפ ולא יותר) , ברור שאם יש שם משהו רציני, ירצו יותר כסף

אל תשכח שב2005 לא עלו יותר מידי יחידות על הכביש, זאת ועוד שרובן כבר לא איתנו

ב2006 עלו אף פחות

ככה שמה שאתה אומר לא מדוייק, וכמו שהראיתי לך כבר, אין יותר מידי אקזמפלרים(טובים הכוונה) למכירה, אולי 1 או 2 וגם אתה אומר שאותם בדקת, נוסף על כך זה לא הולך להיות יותר טוב עם השנים

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...