Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חבר'ה הודעה ריאשונה פה

למרות שהיה לי כמה ונעלמו :\

בקיצור מצאתי איביזה FR 05

בעלת 45 אלף קילומטר כולל ספר טיפולים מסונכרן ובדוק

הבחור התחייב על הכל מנוע גיר שילדה

אבל אמר מראש שהיה תאונת פגע וברח בפינה הימנית מקדימה

באמת העלו תרכב הבחור קרא לי ואמר החליפו פה אבל

הנה כמו שאתה רואה יש בפינה של החיבור עיקום קטן ובאמת אני ראיתי את זה וזה עיקום זניח

אם לא היתי רואה היתי בכלל יורד אבל אחרי שבאמת ראיתי בגלל זה אני שואל...

וגם הבוחן אמר שהשילדה נקייה וכל מרכב הרכב בסדר

מאחורה גם הבחור אמר שהיה מן חתך ושהחליפו ריתכו לשילדה

אבל בבדיקה הבוחן לא אמר ולא רשם שיש גם קצה מאחורה אלה שיש רק ריתוך

בכל אופן הבחור התנצל באמת רואים שהוא לא ידע גם הוא התחייב אז הוא שילם אחר כך על הבדיקה

מחירון הרכב עומד על 64 (משוקלל כמובן)

הבחור התקשר ואמר שהוא רוצה 58 בגלל הקצה שילדה

שאני יחשוב על זה הרבה אנשים אמרו לי לתת לו קצת לקבל טלפונים שידרשו ממנו 45 על הקצה שילדה הזה ואז לדבר איתו...

מה אומרים ? כמה ירידה כמה הפסד תנו כל הצעה שעולה לכם לראש תודה :)

פורסם

לא הצלחתי לערוך אבל ניזכרתי שבעצם הבוחן אמר שכן יש שני קצוות שילדה...

מקדימה מכונת מאחורה ריתוך לשילדה...

פורסם

תמשיך הלאה.

לא הייתי קונה רכב שאכל מכה משני הכיוונים.

לא הייתי קורא לרכב כזה "רכב שמור"

אם בכל זאת אתה רוצה ללכת על הרכב הזה: קח את הרכב לפחח רכב מומחה לביצוע בדיקת שילדה יסודית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תמשיך הלאה.

לא הייתי קונה רכב שאכל מכה משני הכיוונים.

לא הייתי קורא לרכב כזה "רכב שמור"

אם בכל זאת אתה רוצה ללכת על הרכב הזה: קח את הרכב לפחח רכב מומחה לביצוע בדיקת שילדה יסודית.

דבר ריאשון תודה אחי על התגובה דבר שני

הרכב עבר בדיקה יסודית של קומפיוטסט שרואים בבירור והבחור הראה לי ואמר ובבדיקת שילדה יצא 85% ניראה לי

אבל תצודק אני צריך להוריד תבן אדם לכיוון ה 14K מתחת כלומר 50 כי מעל זה פשוט אסור לתת

פורסם

בדיקה של מכון בדיקה, טוב ככל שיהיה, מבחינתי היא לא בדיקה מספיק נאמנה כשמגיעים לסוגיות של שילדה.

ברגע שמכון הבדיקה איבחן תאונה כלשהי שהגיעה לשילדה, צריך לתת למומחים להחליט אם זה קצה או לא.

כמו כן , שים לב שברכב הזה מורכב טורבו שכרגע אין לך מושג מה מצבו כי למכוני הבדיקה אין דרך לבדוק אותו.

אל תהיה תמים. אם אתה חושב שמישהו יהיה מוכן להוריד כ"כ הרבה בלי ויכוח בכלל , רק בגלל "קצה שילדה"

בלי שהוא מסתיר משהו- אז הסבירות מאוד נמוכה לכך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דודי כשדיברנו לא אמרת 2 קצוות, ומסתבר גם חיישן למדה שזה גם לא זול, ואמרת גם נזילה מהטורבו וכו'...

בקיצור דודי תפסול את הרכב תעבור הלאה, לא חסר מכוניות במצב הרבה יותר טוב, גם אני חיפשתי 2007 במשך חודשיים 90 אחוז מהן היו עם תאונות, לא בהכרח תאונות שילדה אבל אפילו תאונה קטנה יורידו לך על זה חזק במכירה ואני העדפתי לא להגיע לזה בכלל, בכל אופן בינתיים שאני מחפש המחירון ירד ויכלתי לאפשר לעצמי קופרה 2008 ובסוף מצאתי גם קופרה 2008 במצב חדש ללא תאונות בכלל וגם בצבע לבן כמו שרציתי.

בקיצור לא להתייאש, אם החלטת ללכת על איביזה FR 2005 תעקוב, תשאל אנשים בסוף יפול משהו טוב, אל תחפש מציאות שיעלו ביוקר אחר כך...

בהצלחה אחי מה שאתה צריך תתקשר.

פורסם
דודי כשדיברנו לא אמרת 2 קצוות, ומסתבר גם חיישן למדה שזה גם לא זול, ואמרת גם נזילה מהטורבו וכו'...

בקיצור דודי תפסול את הרכב תעבור הלאה, לא חסר מכוניות במצב הרבה יותר טוב, גם אני חיפשתי 2007 במשך חודשיים 90 אחוז מהן היו עם תאונות, לא בהכרח תאונות שילדה אבל אפילו תאונה קטנה יורידו לך על זה חזק במכירה ואני העדפתי לא להגיע לזה בכלל, בכל אופן בינתיים שאני מחפש המחירון ירד ויכלתי לאפשר לעצמי קופרה 2008 ובסוף מצאתי גם קופרה 2008 במצב חדש ללא תאונות בכלל וגם בצבע לבן כמו שרציתי.

בקיצור לא להתייאש, אם החלטת ללכת על איביזה FR 2005 תעקוב, תשאל אנשים בסוף יפול משהו טוב, אל תחפש מציאות שיעלו ביוקר אחר כך...

בהצלחה אחי מה שאתה צריך תתקשר.

אין אסי היתי רגע לפני חתימה על מאזדה 6 שהיא צצה העלתה לי את כל הרצון לקנות אחת

מבעס :\

וכן נחכה עליתי גם ל 2006 אבל רק בגלל אשכולות שקראתי שיש היצע יותר גדול מהביקוש מה שמביא אנשים להוריד במחיר...

ואללה אחי נחכה וניראה :\

פורסם
בדיקה של מכון בדיקה, טוב ככל שיהיה, מבחינתי היא לא בדיקה מספיק נאמנה כשמגיעים לסוגיות של שילדה.

ברגע שמכון הבדיקה איבחן תאונה כלשהי שהגיעה לשילדה, צריך לתת למומחים להחליט אם זה קצה או לא.

כמו כן , שים לב שברכב הזה מורכב טורבו שכרגע אין לך מושג מה מצבו כי למכוני הבדיקה אין דרך לבדוק אותו.

אל תהיה תמים. אם אתה חושב שמישהו יהיה מוכן להוריד כ"כ הרבה בלי ויכוח בכלל , רק בגלל "קצה שילדה"

שמע אמרו לי מראש מה היה לאוטו ואמרתי לבחור 8 פעם שיגיד לי כל מה שיש לאוטו כי חבל שהוא בא עד לפה (מת"א)

ועוד ישלם 450 שקלים הוא אמר מתחייב על הכל אין פה מה להגיד אמרתי לך מה הוחלף ומה היה

הבן אדם גם היה בשוק שמצאו את זה וריתכו גם לשילדה ואמר שהוא עוד יתבע תמקום שריתך לו לשילדה

בקיצר שוב תודה על עזרתך

אני מהאוטו ירדתי :\

פורסם

טוב שעשית כך.

יכלת לעשות טעות ולשלם בעתיד עוד איזה 15-20 אלף סתם על תקלות.

תמשיך לחפש אתה תראה שאתה תמצא את מה שאתה רוצה.

פורסם

אם העניין הוא פיננסי ואתה מעוניין ברכב ספורט פחות מהעלות של המחירות אז זאת הזדמנות להגשים את החלום.

לעניות דעתי החלום לא יהיה כל כך טוב כי לא כולם במעמד הקנייה יבואו איתך למכון הבדיקה מתחת לרכב לראות עד כמה הפגיעה היא מינורית, וכשתרצה למכור מי יודע מה יהיה.

מעבר לכך שיש כל כך הרבה fr בשוק למכירה במצבים לא רעיםם בכלל שנראה לי שהסבלנות תבוא לטובתך בסוף.

מה שלא תחליט בסוף שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אמי מאוד מסכים עם אייל, לא כל תאונה ולא כל קצה שלדה,הוא פגיעה בעייתית שמשפיע על התכונות ועל בטיחות הרכב, אבל 2 פגיעות ב2 כיווני שילדה מנוגדים + ריתוך זאת קצת בעיה

אם היית אומר שישי קצהשלדה בצד אחד ואין שום בעיה בטיחותית ולא בוצא אקט של ריתוך/מתיחה וכאלה אז לא הייתה בעיה

עצם זה שהבחור דיבר איתך בכלל על מחיר מחירון חשוד, נניח עם קצה שלדה זניח(שלא משפיע על כלום ומשמעותו שכירותית בלבד)- אתה יכול גם לשלם 5 מעל המחירון

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מעבר לכך שיש כל כך הרבה fr בשוק למכירה במצבים לא רעיםם בכלל שנראה לי שהסבלנות תבוא לטובתך בסוף.

מה שלא תחליט בסוף שיהיה בהצלחה

לא משנת 2005, רובן כבר בבית הקברות לאיביזות ומה שנשאר כבר עם הרבה ידיים/קילומטראג', מעטות הן אלה שיש להן קילו' נמוך ויד נמוכה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אמי מאוד מסכים עם אייל, לא כל תאונה ולא כל קצה שלדה,הוא פגיעה בעייתית שמשפיע על התכונות ועל בטיחות הרכב, אבל 2 פגיעות ב2 כיווני שילדה מנוגדים + ריתוך זאת קצת בעיה

אם היית אומר שישי קצהשלדה בצד אחד ואין שום בעיה בטיחותית ולא בוצא אקט של ריתוך/מתיחה וכאלה אז לא הייתה בעיה

עצם זה שהבחור דיבר איתך בכלל על מחיר מחירון חשוד, נניח עם קצה שלדה זניח(שלא משפיע על כלום ומשמעותו שכירותית בלבד)- אתה יכול גם לשלם 5 מעל המחירון

בן

מחיר מחירון כי הוא מציאותי

הרכב בלי תוספות ויש ים היצע ופחות ביקוש אם איביזה לא היה רכב שולי שלי לכייף והיתי מחליט להגדיל תתקציב ולהביא

07-09 היתי מוציא אותם גם ב 10 מתחת למחירון

אין מה לתת על איביזה מעל המחירון השוק מוצף בהן והערך שוק שלהן כלומר מחירון יורד בצורה דרסטית...

פורסם

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי מודרני ב90K ש"ח אז אכן יש לך ים אפשרויות.

אם אתה מחפש ב70K אתה כבר יותר בבעיה.

משנת 05 יש מיעוט של אקזמפלרים ולכן אלו שבמצב טוב ימכרו במחיר גבוה ממחיר המחירון המגוחך של הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...